icon

Hádka s mamou

tatianka_142
28. máj 2021

ahojte .ja som tatiana a rada bi som sa ospravedlnila za moju gramaiku...

dneska som sa pohaladala s maminkou lebo podla mna si zastava mojho starsieho brata filipa ...povedala som mu nech vide swc a on ma poslal prec...tak so nevedela co mam robit povedalasom si ze ho slusne poprosim .poprosila som ho a on ma poslal do .... no taksom zavolala mame a ona ze mu mam dat pokoj :( no a on ked vychadzal z wc tak ma naschval buchol dverami do hlavy...nic som nepovedala ...asmial sana tom ...mama povedala ze on sa vie chovat a zema aspon lepsieznamki ako ja ...a debata skoncila ......

janai1
28. máj 2021

@tatianka_142 načo si stala za dverami kým bol na WC?

prasiatko30
28. máj 2021

A preco mas posielat starsieho brata na zachod?🤔

sissy27
28. máj 2021

@prasiatko30 ak som dobre pochopila, tak poprosila brata, aby vyšiel z wc a uvoľnil ho 😉

tatianka0000
28. máj 2021

Nechapem pointe

prasiatko30
28. máj 2021

@sissy27 boze som myslela ze preklep bola malo tam
Byt ide 😂😂
Boze my jed sme boli krpati tak sme sa vyhadali medzi sebou mama nam spucovala zaludky a teraz si to deti medzi sebou nevydiskutuju ale radsej sa pytajuna fore - dalsia strata socialnych schopnosti 🤦🏽‍♀️

prasiatko30
28. máj 2021

Boze mne tiez dobre skakaju tie pismena😂😂

janulik2008
28. máj 2021

Jžš my ako deti so sestrou sme si tolko zle robili 😀😀😀 bili sa hlavne 😀😀😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
remaadja
Autor odpoveď zmazal
remaadja
28. máj 2021

@viestta veľmi príjemná odpoveď dieťaťu, cítiš sa lepšie?

ivanizna
28. máj 2021

@janulik2008 My so sestrou tiež 😁 az pokiaľ neotehotnela! 😄😄😄

@tatianka_142 Nič si z toho nerob, súrodenecké nezhody sú bežné, možno mamka takto reagovala, lebo nemala nervy to riešiť alebo len jej možno behá po rozume niečo iné. Pokiaľ máte väčšinou s mamkou dobrý vzťah, tak to neber tak vážne. My sme si so sestrou vedeli skončiť do vlasov niekedy aj pre úplne hlúposti, a prežili sme to v pohodičke, malé veci sa vyparia z pamäte a na ostatných sa časom budete ešte smiať 😉

lenkasarka
Autor odpoveď zmazal
taskataska
Odpoveď bola odstránená