icon

Hľadám kamarátku pre moju 13-ročnú dcéru

18. júl 2020

Ahojte, moja dcéra má 13 rokov a rada by mala takú kamarátku, s ktorou by si mohla písať alebo keby dievča bolo z toho istého mesta tak aj stretnúť by sa mohli...moja dcéra kamarátky má, ale nie takú ozajstnú....je tu niekto takí, čo má tiež takú dcéru?
Ďakujem 🙂

hilia
23. júl 2020

Ahoj, ja mam 10 rocnu kočku, ktora je vyspelejsia rozumovo. Tiez si hlada kamosku

rainee
30. júl 2020

Ja mam 10r dcéru a tiež nemá kamošky. V triede je len pár dievčat, akože bavia sa spolu, ale dobre kamošky to určite nie sú. Skôr si vychádza s chalanmi. V rodine a medzi známymi nemáme seberovné deti, vsetko malé. Ona je veľmi šikovná, nepovedala by som ze introvert, veľmi vnimava. Teraz bola na tábore, boli tam fajn partia, hneď sa zoznámila a zapadla, no tie deti bývajú ďaleko od nás, čiže tam tiež nevidím dáky priestor na časté stretko. Tiež mám pocit že také fajn priateľstva ako v našom detstve už nebudú, 90% deti kuká skôr do mobilu ako ísť von. Som si to nedávno uvedomila, že vlastne na ihriskách vonku vidam len malé deti, tieto staršie akoby vymizli 😉

majka35
5. aug 2020

obnoujem tému...dcéra má 13 a celé prázdniny trčí doma, nemá kamošku, iba spolužiačky, tie jej, ani ona im nezavolá ... nabádam ju k tomu, aby sa niekomu ozvala, nechce.... to je novodobý trend toto? mňa osobne to veľmi trápi

majka35
5. aug 2020

ináč sme tiež z Košíc

kvetinka75
5. aug 2020

@majka35 aj jubto trapi alebo len teba?

rainee
5. aug 2020

@majka35 asi ano, tiež mam ten pocit. Decká si nezavolaju, len trčia doma na mobiloch. Co viem dcerini spolužiaci sú vkuse na tiktoku, whatsapp a hrajú minecraft. Viem to lebo majú spoločné skupiny a celý deň len o tom vypisujú. Dcéru ide šľak trafiť každú minútu pipa dáka sms a keď sa zo skupiny odstráni zas ju tam pridajú 🤦‍♀️ choré toto, už nech je škola. 😂

majka35
6. aug 2020

@kvetinka75 neviem, či ju to trápi, lebo keď jej poviem, nech zavolá kamoškám, nervózne mi odvrkne, že nie... Ale odo mňa vyžaduje, aby som jej robila program, sama si nie je schopná nič zariadiť a rozprávať sa o tom ani nemieni

jankapepe
6. aug 2020

@majka35 koľko času trávi s mobilom tv wi fi Pc?

kvetinka75
6. aug 2020

@majka35 tak preco to.riesis. nechaj to tak. Ked si to i nevie zariadit sama nech sa nudi.

majka35
9. aug 2020

@jankapepe s mobilom to až tak nepreháňa, veľmi veľa cvičí, ráno, poobede, večer, má rada filmy, a aj mobil samozrejme, ale s mierou

majka35
9. aug 2020

@kvetinka75 riešim to preto, lebo otravuje tým večne mňa a ostatní toto a ostatní hento a idú tam, a robia toto.... Sama si nič nezariadi... Teraz momentálne je v tábore, tak aspoň takto bude v kontakte s ľudmi... Ja keď si predstavím v jej veku, som vydržala doma iba chvíľu 😊

kvetinka75
9. aug 2020

@majka35 tak jej povedz nech si najde kamaratku sama a nech sama zmeni svoj zivot ked sa jej nepaci. Pripada mi akoby bola rozmaznan a nevie co so sebou. Ked si nedokaze nic zariadit taknje to jej problen. Toto je len banalita. V zivote pridu aj horsie veci a conpotom? Budes vsetko riesit za nu?

6577jana6577
11. nov 2020

Ahoj, volám sa Jana a tiež mám 14 ročnú dcéru, ktorá hľadá kamošku. Ak chceš ozvi sa môžete si spolu popísať a uvidíš či by ste sa nedali dokopy. Pekný večer

hilia
11. nov 2020

@6577jana6577 Ahoj Janka, odkial ste? Moja dcera ma skoro 11, no rozum na 14 rocnu. Je velmo dobra s velkym srdieckom.

6577jana6577
11. nov 2020

@hilia Pekný večer prajem. Ak chce Vaša dcéra kľudne sa môže ozvať mojej dcére. Nech si ona rozhodne, či si budú mať o čom pokecať. Dcéra je veľmi dobrá, dobre sa učí , má rada šport ale je introvert. Sme z okresu Púchov. Má dcéra prístup na facebook?

hilia
19. nov 2020

@6577jana6577 ahoj 🤗, moja dcera sa vola Kaylee a ma FB, tak isto aj messanger. Poslem link a mozu si aj zavolat 0948329488
https://www.facebook.com/kaylee.maria

vikykubik
15. feb 2021

Dnešné deti sú úplne iné my sme mobily nemali viac sme musili premýšľať co budeme vo voľnom čase robiť, teraz zoberú mobil a hrajú hry vypisujú si a niežeby komunikovali je to zmena a úplne niečo iné ako naše zlaté časy v ich veku. Tiež sme z Košíc dcéra tiež je tichšía môžte mi napísať možno by sa skamaratili dik

rainee
25. feb 2021

Ono je ťažko hľadať v dnešnej dobe dobrú kamošku, hlavne keď sú deti doma zavreté kvôli korone, žiadne krúžky atď. Ja by som bola tiež rada keby dcéra mala dáku fajn kamarátku, no nikoho takého v blízkom okolí žiaľ nemáme.

hilia
25. feb 2021

@rainee a odkial ste?

rainee
25. feb 2021

@hilia z BA

sophiamazuchova
17. apr 2021

Dobrý deň ja mám tiež 13 odkiaľ je vaša ste lebo tiež hľadám najlepšiu kamarátku a v mojom okolí žiadna taká nie je

arcenciell
17. apr 2021

Moja ma 12, ma sice kamaratky ale tiez je trocha ina ako ostatne.... kludne napis

sophiamazuchova
3. máj 2021

Prosím 🙏🙏🙏 ja mám 13 a tiež hľadám tu pravú kamarátku lebo okolo mňa sú falošné prosím 🙏🙏 môžem byť tá pravá jaaaaa 🙏🙏🙏🙏🥰

sophiamazuchova
3. máj 2021

@arcenciell ja mám 13 a tiež hľadám pravú kamarátku prosím 🙏 môžem ja ?

sophiamazuchova
3. máj 2021

@majka35 ja tiež nemám kamarátov a tiež celé prázdniny sedím doma lebo nechcú sa somnou baviť prosím 🙏 môže mi vaša dcéra napísať na ig smazuchova 🥺 rada sa s ňou zoznamim 🥰🙏🙏🙏

vikykubik
3. máj 2021

@sophiamazuchova aj ja mam dcéru 13 ročnú rada ťa s nou zoznámim

sophiamazuchova
4. máj 2021

@vikykubik dobrý deň ďakujem 😊 aj ja sa rada zoznamim s vašou dcérou 🥰

sophiamazuchova
4. máj 2021

@6577jana6577 ja mám 13 a tiež hľadám najlepšiu kamarátku 🥰🥺

lucitta9
13. máj 2021

@rainee kolko rokov ma vasa dcera? My sme tiez z BA, dcera ma 12 rokov a tiez by si rada nasla novu kamaratku 🙂

rainee
13. máj 2021

@lucitta9 ma 11 a vy ste z ktorej časti? Pripadne mi napíšte správu.