IP gymnázium
Skúsenosti https://www.ipgymnazium.sk/ na tomto gymnáziu?
@gemerka17 Viac typov takýchto škôl?? Samozrejme nie s takou povesťou, na dokončenie maturity
@lienka.7 vlastná skúsenosť?
Rodinna 👌
@lienka.7 ptm je aj problém sa zamestnať s takou maturitou však
neviem poradiť, ale ak si chceš dokončiť maturitu tak kremnická splna kriteria na dokončenie maturity avšak musíš rátať s možnosťou, že mať v životopise ako strednú školu kremnicku je teda nič moc - úplný prepadák. Nepoznám iné školy, avšak určite viaceré stredné školy ponúkajú dokončiť si maturitu. Ale isto, ak nie si úplne tupelo a trošku sa štúdiu povenuješ tak maturitu zvládneš na každej strednej škole, ktorá túto možnosť ponúka.
@gemerka17 ako ja chcem mať maturu čo najskôr a ísť na výšku.
na dokoncenie maturity musis mat vsade rovnaký čas. A nič v zlom, čo chces robit na výske s maturitou z kremnickej ? (to by bola hamba aj pre teba). To je vážne škola s povesťou, kde chodia hajzlici (problemy so spravaním), aby mali aspon tu maturitu. Zrovna priemerne IQ tam nehladaj. A v zivotopise to vyzerá zle mať takúto školu. Kam chceš ísť prosim ta na výšku ? Tiež pofidernú ako stredná škola - snad horší výber v Bratislave ani nie je.
@gemerka17 jeden rok mi chyba ku maturite na mojej škole, prerušila som ju k vôli zdravotnu problémom, žiaľ škola mi nemôže ponúknuť individuálny plán... PG by som chcela alebo zdravotnú sestru
skús si najist nejakú inú strednú školu v Bratislave, kde sa dá doštudovať, určite je ich viac. Jeden rok zvládneš všade. Najma mysli na budúcnosť a písanie životopisu. Kremnická je to posledné čo tam chceš mať.
@gemerka17 ja som s Prešova.. Tá ako prvá mi vyskočila vo vyhľadávači
Ahojte viete mi poradiť ako alebo či sa dá zvládnuť maturita ? mám 2 deti pracujem a nemám toľko času na učenie ? poprosím každú informáciu
Plánujem obchodnú akadémiu
Ahojte, viete mi niekto poradit ohladom tejto skoly www.ipgymnazium.sk? Premýšlam nad OA, ale účtovníctvo som nikdy nemala. Bývam v Prahe. Ako prebiehajú skúšky? Zo skoly som preč asi 18 rokov , tak či to vobec dám a ani neviem, co sa mám ucit. Vopred ďakujem.
@nikam23 premýšľam aj ja, tiež som skoro 20 rokov od školy. Vy ste sa už zapísala?
@buruturu86 akurat dnes do školy dorazila koja zmluva. 🙂 takze mi ju obratom asi poslu
@nikam23 dobry vecer. Uz stw zapisana v skole? Ja som sa zapisala na OA a hned som v 3 rocniku ale akosi nebiem co a ako 😂
@nicolletaantusova dobrý vecer, ano som aj ja zapisana a este som ani nezacala 😀
zacali ste niekto tento rok na tom gympli? som dost strateny :D
Ahojte, je tu niekto, kto chodí/chodil na externé štúdium gym. sem na kremnicku? Ak hej napíš mi prosím mám pár otázok, vďaka.
@katarinaxxd ahoj, neviem či ti už niekto písal, ale ak nie tak kľudne mi napíš, idem od septembra do 4. ročníka
je tu niekto kto chodi na tento gmypel denne studium? je to fakt take zle podla recenzii? dcera je vyborna ziacka jednotkarka, ale nemyslim ze sa dostane na bezny gympel kedze beru minimum deti a je velky natresk, tak zvazujeme aj tento gympel ako jednu z moznosti.

Odpad Bratislavy, dostaneš maturitu za to že platíš. Minimálne pred pár rokmi to tak fungovala a škola mala takúto povesť, že tam chodia len hlúpy a problémový žiaci. Pochybujem, že sa to zmenilo.