icon

Je 11 ročné dievča staré na bábiky?

kikinder
13. feb 2022

Ahojte, je 11rocne dievča staré na babiky? Ja s tým problém nemám ale moja kamarátka áno vravy že je už nato stará.

Strana
z2
erickatt
14. feb 2022

@kikinder nech sa hra. Co sa má malovat a fotit s vytrcenu hubu na FB?? Kamosku nepočúvaj. Dcéra ked bola prvacka, mama jej spolužiačky na rodicku vravi. Uz je veľká zrusila som jej vsetky hracky, uz sa nema co hrat ked chodi do skoly. Tak si jej ta dcera v 17 tich doniesla svoju zivu bábiku.

nikdenikto
14. feb 2022

@kikinder mamina ma muža ktorý má dcéru z 1 manželstva. Tá sa hrala s bábikami do cca 15 rokov ...vkuse sa s mojou sestrou (ktorú má mamina s s jej otcom) o bábiky ťahali. Zo dňa na deň odložila bábiky a skočila chlapom do postele. Som kukala jak puk 😂😂

To len tak okrajovo. Neriešila by som to v 11 rokoch.

1natasa1
14. feb 2022

Stale lepsie babiky ako byt cely den na mobile a hrat nejake hry alebo co 🙂

babulkomale
14. feb 2022

@kikinder do konca zakladky som sa hrala s Barbinami, sila na ne a zariadovala domcek.
Co ma akoze jedenastrocna "stara" robit? Posielat uchylom svoje fotky na nete? 🤦

babulkomale
14. feb 2022

@erickatt minule tu bola taka macherka, ako uz detstvo skoncilo lebo dcera nastupila do prvej triedy 🤦

zun
14. feb 2022

Nie🤷🏻‍♀️

19mmm71
14. feb 2022

dcera sa už nehrava už ich zbiera,takže ich rada dostava do daru,no ona nikdy nebola typicke dievča kedže má troch bratov a radšej stavia hot wheels drahy

katulienkax
14. feb 2022

@sante81 ale s legom sa hrávajú aj dospeli chlapi - take to techno lego

eva_krenjugova
19. feb 2022

@kikinder na to nie je určený žiaden špecificky vek. Ak ju to baví a je šťastná, že sa môže hrať s bábikami treba ju nechať.

danusskaaa
19. feb 2022

@kikinder moja dcéra ma 10 a hrá sa s babikami. Má 2 ako živé a stále si ich vezme aj v kočíku von. Nevadí mi to, ale jej kamoška to berie už ako "trápne" a skôr obzerá chlapcov.

Strana
z2