icon

Je podľa vás dvojka zlá známka?

31. okt 2021

Je podľa Vás 2ka zlá známka? Dcéra (11 rokov) dostala z matematiky dvojku a spravila som cirkus keďže sa to učila nie je možné že dostane 2ku. Veľmi som na ňu nahnevaná. Ale manžel a každý vlastne doma hovorí že preháňam ale záleží mi na jej budúcnosti iba. Učiteľke som hneď písala kedy si to môže opraviť ale nesúhlasí vraj 2ka nie je dôvod na opravu 🤬

magnetk
31. okt 2021

Chúďa dieťa. Tá musí mať doma stres zo známok a z vás, ak robíte cirkus za dvojku.

maminkadeticiek
31. okt 2021

No ako tak citam tvoje komentare o tom ze ty si mala iba jednotky a tvoje dieta bude uspesne iba ak bude mat ciste jednotky a nam vlqstne nezaleai na buducnoati nasich deti ak akceptujeme aj inu znamku a nehystercime kvoli tomu tak je uplne jasne ze si totalne vyprepinana a uz terazje jasne ze bude mat tvoja dcera dozivotnu neurózu z takej matky ze nie je dost dobra ak nie je 100%dokonala.Chudatko dieta.Fakt sa uvedom!

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2021

@ivik4 to este dobre dopadla, ja mam spoluziacku zo ZS, ktoru takto otec deptal, dotlacil ju az na VS a potom sa zrutila a nakoniec skoncila ako psychiatricka pacientka-nie kazdy unesie takyto teror od rodicov bez nasledkov.

vroni
31. okt 2021

No jasne. Písala si to v takej rýchlosti, že si úplne vytesnila existenciu ciarok. Keď píšem v rýchlosti, mam tam preklepy, ale nepíšem bez ciarok. Pokiaľ nie som idiot. Ty evidentne si, keď si musíš na čiarky spomínať. A ešte väčší, keď sa tu pýtaš, či je dvojka zla známka. Napísala som kedysi dávno superlahku písomku z matiky na trojku, lebo bola príliš ľahká a ja som obdivovala z nudy muchu na okne, tak som ju nakoniec vyratala narýchlo a urobila na samom začiatku chybu. Napodiv, napriek tento desivej skúsenosti som ukončila matfyz. Takže áno, si strelená hysterka, buzerujuca vlastne dieťa, s nulovou sebareflexiou a bez znalosti pravopisu. Potešenie žiť, s takou materou.

oblecenie99
31. okt 2021

To nie ty si chcela minule v tom obchode 40 plátkov šunky?

123andy123
31. okt 2021

Tebe ze zalezi na jej buducnosti? Ved ty jej sposovis taku psychicku poruchu, ze v dospelosti pri kazdom mensom neuspechu upadne do depresie a vo vacsej ci mensej depke prezije cely zivot. Dvojka je druha najlepsia znamka. Podla mna fake tema. Nikto ako ty predsa nemoze existovat. Toto je psychicke tyranie.

stary_ujco
31. okt 2021

Keby si to riešila s dcérou, no nepoviem. Ze si hneď sla vybavovať opravny termin u učiteľky, na pováženie. Ale ze dojdes to riešiť na koňa? Jednoznacne to prehanas, ale veď takto tlačené deti si po nastupe puberty povolia opraty aj samé, nebudes sa stíhať čudovať.

fiffinkaa
31. okt 2021

Toto je vymyslená téma..

marca12
31. okt 2021

Za dvojku takto deptat dieta a este aj pisat ucitelke? Ved nie je koniec roka,este nazbiera znamky a zalezi,aka pisomka to bola,ci velka alebo bezne pisomky kazda znamka ma inu vahu aj pri koncorocnom zaokruhlovani znamok. Keby aj mala dvojky,to neznamena,ze to nikam v zivote nedotiahne. Chudiatko vies ako ju to samu musi trapit,ze sa svedomito pripravila a dostala dvojku a este aj teba sklamala a narobila si s nou cirkus. Byt tebou,tak ju povzbudim,ocenim jej snahu a nie ju zdeptam tak,ze az

caroline_
31. okt 2021

Chcela som povedat ze o chvilu ta bude dcera nenavidiet ale podla mna ta nenavidi uz teraz 🙂

elanor
31. okt 2021

Uspesne dieta moze byt ked vyrastie aj s 2mi ci 3kami na vysvecku. Hlavne, ze bude robit to co ho bavi, alebo co ho naplna.
Nie robit vsetko tak ako diktuje prepnuta zamindrakonava mater.
Za titul ani pred neho sa znamky nepisu. Dolezite su ine veci.
Mno, ale jak je libo, kludne si doma decko deptaj... Len aby sa ti to raz nevratilo ako bumerang, a to este len budes cubrnet...

autor
31. okt 2021

Odkiaľ mate že ma nenávidí? Venujeme sa jej, učíme sa spolu niekedy keď nechápe ale tolerovať 2ku z lenivosti nemienim. Samozrejme dostala už aj 2ku a nebila som ju za to. Tu ide o to, že učila sa a hop 2ka toto ma nahnevalo

elanor
31. okt 2021

hmm, aj ty sa sa kedysi ucila (dokonca na 1ky), a hop, jaka p..a je z teba aj tak...
Vidis, ani tie 1ky ti nepomohli nato, aby si bola dobry a empaticky clovek.

autor
31. okt 2021

@elanor láskavo ma neurážaj. Alebo hovoríš o sebe? 🤨

autor
31. okt 2021

@elanor a kde ja pracujem je len a len moja vec 🙂

kengurica
31. okt 2021

A tebe sa nikdy nestalo, ze si nemala "svoj deň"?
Snáď aj tvoje dieťa ma na to právo. Keď ako hovoríš, ze sa učila a vedela to.
Môže sa stať, že raz to bude robiť schválne.

miriam_s
31. okt 2021

Aká lenivosť keď v ďalšej vete tvrdíš že učila sa a aj tak dvojka ? Tak veď keď sa učila, nebola lenivá 🤷 fakt, nehnevaj sa ale zobrala si to z úplne zlého konca a o to viac, že je čerstvo na druhom stupni kde je všetko iné

heleninamama
31. okt 2021

@anonym Asi sa to nenaučila na 100%, tá dvojka znamená, že niekde niečo nevedela.a stratila body. Zisti, kde pochybila a podľa toho rob závery. Možno to bola hlúpa chyba - zle opísané zadanie., niečo vynechala... Ak stratila body za to, že niečo reálne nepochopila, vysvetli jej to ešte raz. Snáď je dôležité, aby to aj vedela, nielen, aby mala jednotku.

ivik4
31. okt 2021

Tak ona dostala 2ku lebo sa lenivo ucila 😀😀😀😀 toto je top 😀😀

elanor
31. okt 2021

Teba urazat netreba. To co predvadzas tu a doma svoju dietatu na 2ku znaku hovori same za seba. Sama seba verejne zhadzujes.

janka_smile
31. okt 2021

Každé dieťa je lenivé. Aj moja dcéra počas dištančného vzdelávania podľa mňa podvádzala. Každé dieťa to robí. Nie žeby som ju v tom podporovala, ale aj tak keď si chce napísať ťahák tak musí nad tým rozmýšľať čo si tam má napísať. Keby moja dcéra domov priniesla aj päťku, tak ju zato nezbijem ani nebudem kričať. Zasmejeme sa na tom, že čo pokašľala a nechám ju nech si to vyrieši. Teraz je moja dcéra v deviatom ročníku a ešte ani ráz nemala inú známku na vysvedčení ako 1. Aj keby mala dajake dvojky na vysvedčení tak svet sa nezrúti a a isto by som jej nevynadala. A ver mi že hoci mala na vysvedčení samé 1, tak nikdy z každé predmetu nedostala iba jednotky. Vždy sa tam objavila 2 a 3 dokonca aj 4 a nikdy som jej nevynadala, lebo viem, že sa snaží a nemám dôvod. Ona sa učí pre sebe a nie pre mňa. Samozrejme, že aj ja chcem aby sa dobre učila a preto jej to dookola opakujem. Ale pre jednu vlnu dvojku vynadať? Tak to asi nie😉

heymissg
31. okt 2021

Preháňaš. Ja som z niektorých predmetov nemala dobré známky, čo bola národná tragédia a skoro dôvod na vydedenie. Mala som akurát hrozný stres, lebo mi niektoré veci proste nešli. U mňa to spôsobilo akurát to, že som všetko zatĺkala a klamala. Teraz mám titul pred menom aj za menom... ak ti ide o jej budúcnosť tak zo seba nerob matku nepriateľku, lebo to ešte zhoršíš...

michaela66
31. okt 2021

Ty si hlavne uvedom ako sa musí tvoje dieťa cítiť …za dvojku to vážne ??moja má 11 a donesie mi aj 3 a tak isto sa uci aj ju skúšam všetko tiež si poviem ako môže dostať 3 keď sa ucila ale bohužiaľ viem,že majú toho naozaj veľa chodi do najťažšej skoly v meste a som nanu hrdá ako to všetko zvláda nato koľko majú ozaj učenia pisomiek a podobne veci ale vôbec mi to nevadí lebo viem,že neni blbá a na jednej strane nech má aj trojky ale viem,že je dobre pripravená do budúcna ako jednotky za nič alebo len preto že sa niečo nabiflila a viem že má aj na lepšie známky lebo mi donesie aj jednotky dvojky jedine ktoré jej nerešpektuje sú 4 tky ale keby sa stane isto ju zato nezabijem …toto neni dobrý prístup potom a ešte písať ucetlje za dvojku 🙈🙈ta si musela pomyslieť ….ja keď si porovnám kamarátkami dcéru ktorá má jednotky dvojky a porovnám to z mojou dcérou poviem ti ona by sa na našej škole zblazbil keby má to čo moja dcéra na učenie …

mmoni89
31. okt 2021

Keby som mala takú mamu ako si ty asi by som tiež skočila z okna, prepáč ale toto je choré. Mala som takú spolužiačku, bola totálne zdeptana, nešťastná a vystresovana, ani sa nedivím. Toto by som nikdy svojim deťom nerobila. Nebudem písať aké známky nosil na ZŠ môj muž domov ale skončil na VŠ Ing kde ich promovalo asi 8, ostatní nedoncili školu co nezvládli a on mal celé 4roky najvyššie štipendium. Ako toto môžeš😔môj je 2. A už ma jednu dvojku. Povedala som mu ze to je dobra známka, lebo bol smutný. A poviem mu to vždy. Je mi ľúto tvojej dcéry

tncka
31. okt 2021

A inak si normalna?🤣🤣🤣🤭

tortelinka
31. okt 2021

Skús si to prečítať ešte raz.... Chudák dieťa.... To si tej učiteľke písala teraz cez dovolenku?

tncka
31. okt 2021

@oblecenie99 hahaaa tiez myslim ze hej🤣🤣🤭

terina25
31. okt 2021

😳dvojka zla znamka?🤦

matabb73
31. okt 2021

Neverím, že si mala samé jednotky. Nepoužívaš čiarky a máš divný slovosled. U mojej učiteľky by si mala z diktátu 5. Deptať dieťa za jednu dvojku mi príde choré. Prečítaj si niečo o detských samovraždách. Často je to preto, že rodičia majú na ne prehnané nároky a dieťa to psychicky nezvládne.

elementissa
31. okt 2021

@diusqa761 hm, to znie úplne ako moja mama.. ja som to mala rovnako (až na tú sociálku, tu nikto nikdy nezavolal. ) A nie, nemám pekné spomienky na detstvo