Je potrebné fonologické vyšetrenie pre nástup na konzervatórium?
Dobrý deň chcela by som sa opýtať ako to funguje..Syn si chce dať prihlášku na strednú školu konzervatórium odbor gitara..Je potrebné teda mať aj toto vyšetrenie ak je syn v poriadku? Ďakujem za odpoveď.😊
Ano sestra minuly rok bola. Musi to byt priamo fonolog . Nie len orl lekar napr :( . Ale mozno kazda skola inak
Hladaj foniatricku ambulaciu. Nie je to orl je to.specializacia na foniatriu ( fonologia je veda zaoberajuca sa zvukovou strankou jazyka, foniatria je lekar.odbor)
Zmeraju mu tam aj sluch, ci pocuje potrebne rozsahy a pod. Nic hrozne.
Hladaj foniatricku ambulaciu. Nie je to orl je to.specializacia na foniatriu ( fonologia je veda zaoberajuca sa zvukovou strankou jazyka, foniatria je lekar.odbor)
@katrin21 aj som si myslela len som si to potrebovala overiť ďakujem veľmi pekne 🙂
@katrin21 aj som si to myslela,ďakujem veľmi pekne 🙂

predpokladám že hovoríš o logopedickom vyšetrení (či ORL??), áno je potrebné niektoré školy ti nevezmú prihlášku bez daného vyšetrenia, že je všetko v poriadku