Je rozmaznávanie odviezť syna na autoškolu?
Potrebujem druhych skusenosti alebo nazor
Zijeme v obci kde klasika su bezne zakladne veci (potraviny posta,skola ,skolka), 8km je mensie mestecko kde je uz toho trochu viac (nejake centra vlak)a 25km okresne mesto.
Tak ze ked nieco potrebujeme viac menej sa musi ist do mesta ,autobusy su nie prilis caste,som na materskej a mam auto.syn mal vcera autoskolu o 14 hod.o 13hod isiel bus ktory je 13.10na stanici.ma presun asi 15-20min do autoskoly 1km (cely den prsalo sem tam lialo sem tam jemne alebo aj nie) tak ze by tam polhodinu musel cakam kym zacne(mozno vonku neviem ci sa da ist dnu kedze mal jazdu nie teoriu).viezli by ste ho alebo poslali busom? Hodinu a 15minut mala byt jazda stym ze do15.15 mal mat jazdu a o 15.00 mu isiel bus domov.nevedel ze ci ho instruktor pusti skor aby stihol bus.ked nie dalsi isiel 16.30.
Tak ze viac menej to vyzeralo ze ani bus spät nestihne a teda by zase min. hodinu musel cakat.otazka znie vyviezli by ste ho alebo je to zbytocne rozmaznavanie?
jasne odvizla, to nie je rozmaznavanie ale starostlivost a ludskost.
Prečo by to bolo rozmaznávanie? Ak máš auto, tak predsa auto má slúžiť vám.
Mňa otec vozil každé ráno na AS aj na gymnázium. Chodila som na gymnázium do iného mesta, AS som mala cca 20 minút chôdze, ale autobus odchádzal o 5:35.
Takisto ma nosil všade, kam bolo treba, nič zlé na tom nevidím.
@anonym_autor ani by som sa nad tym nezamýšľaľa, sadnem do auta a idem. Ja mam 15r syna. Byvame na dedine, na ZS chodil busom do mesta 25km.
Ale tam spoje vyborne pasovali, nemusel cakat ani prestupovať. Ked chcel ist so spoluziakmi von do mesta, vzdy som ho odviezla a isla pre neho.
Ja mam len jedneho syna, je slusny, dobre vychovaný, dobre sa učí. Toto je najmenej, co pre neho mozem urobiť. Aj ked v rodine mali blbé poznámky, ze ho vsade vyvážame, ale mne uplne jedno, co si kto myslí 😀a ich nazor ma nezaujíma
@anonym_39654d na co sa zapajas ked nemas co odpovedat k veci?
Ja som ho odviezla pockala po obchodoch a isli sme spolu domov.tak ze ano mam svoj rozum nie som obmedzena.ale teenegera som este nemala a navod mi v porodnici nedali.pytam sa iba zo zaujimavosti ako take veci riesia ma 17 nieje to mimino co treba drzat za rucicku.vie pockat aj si vybavit veci.ved bude mat 18 a je dospely.
@anonym_autor v prípade, že leje, mám čas a dcéra zmešká spoj, ktorý ide za hodinu a pol sadnem do auta s idem po ňu do skoly 25km. Rovnako na rehabilitáciu... Nepremyslam či je pohodlná, viem, že aj jej dobre padne byť doma skôr a nie o 18:00 od rána od 6:30 a to nie som na materskej.
A ked ze navod na vychovu som nedostala riadim sa len materinskym citom a ci je spravny alebo nie sa clovek dozvie az po case .Tak som si dovolila napisat na kona a opytat sa aj druhych ako take veci riesia.Len zo zaujimavosti ako to maju inde.
@anonym_autor keď bude mať krpata 17, ocinko sadne a pôjde pre ňu, a odvezie ju kam bude chcieť. Pohodlný...
Odviezla by som, počas jazdy vybavila nákup potravín a potom vzala domov... Nech si o mne myslí kyo chce, čo chce, ale v takomto počasí chodím aj na rožky autom a to máme obchodík 500m...proste na mňa fukne silnejší vietor a liečim sa 2-3 tyzdne.

@anonym_e3d280 pohadali sme sa s muzom,on bol nazoru ze tu polhodinu pocka a neubudne z neho.pretoze aj on vela krat polhodinu caka na spoj a neutekam hned pre neho .tak je tazka doba ked ze som na rodicaku snazime sa setrit kde sa da tak aj na zbytocnych jazdach.ale ja som si aj tak chcela kupit farbu na vlasy a trochu pochodit a popozerat obchody len tak bez krpatej.len ide o to ze najmensia spala a o takom case sa akurat budi(a je na mna vekmj naviazana) .tak uz do predu bol flustrovany z toho ze sa zobudi a bude mu revat a nebude ju vediet utisit.tak ze tam bol cely problem
@anonym_autor vieš čo normálne si sprav z toho rituál. Odvezieš si syna, otec bude mať priestor pre najmenšiu nech si spolu zvykajú a ty trošku sama vypadnes na hodinu z domu kým ho budeš čakať pochodiš si čo ti treba. Celá téma lebo muž nevydrží 2hodiny s vlastnou dcérou 🙈