icon

Je telesná výchova na strednej škole známkovaná?

8. apr 2025
simsalabim
8. apr 2025

Na skole mojej najmladsej ano. Dvaja starsi mali iba absolvoval. Zrejme zavisi od skoly.

patka06
8. apr 2025

Dcéra má známkovanú

andreakg
8. apr 2025

Syn je na bilig.gymnáziu, má známkovanú

januska12323
8. apr 2025

Áno je pokiaľ nie si oslobodená.

deti95060810
8. apr 2025

je známkovaná...

ivana11155
8. apr 2025

Obidve deti maju znamkovanu

luliu
8. apr 2025

Áno, prečo by nebola, je to predmet ako iné

michellemary
9. apr 2025

Záleží od školy, ako si to určí na začiatku šk. roka na pedagogickej rade. To platí pre ZŠ aj SŠ.

misenka3
9. apr 2025

Akoze vyjadrím sa k tejto téme, lebo ozaj mam na toto nervy,ale ,ze totalne. Ja som ročník 1984. Mali sme všetky výchovy len absolvovala,boli to hodiny cez ktoré sme síce kreslili,púšťali si pesničky,cvičili,ale nebol to stres. Bola to pohoda,boli to také hodiny,kde sme si v podstate oddýchli od ostatných predmetov. Ale za to,klasické predmety,sme sa učili a vedeli oveľa viac ako deti dnes. Síce majú výchovy znamkovane,pravidelne mi chodia dvojky z výtvarnej,ale mam pocit,že úroveň ucenia sa ostatných predmetov veľmi klesla. Na čo je toto dobre? Nechápem. Normalne sa nad tým vždy zamyslam ,keď mi deti povedia,že učiteľka ich niekoľkokrát vráti od stola,lebo nemajú dobre nakreslené. Ale to ,že sa učia deliť ako "mongoli" , k tomu sa radšej ani nevyjadrujem.

hrabovo
9. apr 2025

@misenka3 ja som totožný ročník a my sme mali teda hudobnú aj telesnú normálne známkovane. Už na základnej škole.

misenka3
9. apr 2025

@hrabovo my nie🙂

ghoul_
12. apr 2025

Áno