icon

Je to naozaj prank alebo nie?

name_354
30. sep 2024

Toto som dnes nasla vo svojej skrinke v skole je to babske alebo chalanske pismo.
Myslite si ze je to len prank (sranda) ?

Je to naozaj prank alebo nie?
Strana
z2
aliziana
30. sep 2024

@name_354 je to prank, lebo veď nevieš, komu sa máš ozvať...

name_354
autor
30. sep 2024

A na druhej strane bolo napisane.
Pre Natália od olivera.
Lenze to moze napísať hocikto

emmli
30. sep 2024

@name_354 ja by som asi nereagovala možno to nieje prank ale možno je, ak to nieje prank tak ten človek sa podla mna ozve sám

yvanielka
30. sep 2024

Podľa mňa je to skôr dievčenské písmo.. myslíš že by si z teba spolužiačky mohli chcieť vystreliť?

ukgirls
30. sep 2024

takto ziaden chlap/ec nepise .. takze hod to za hlavu .. ak ta ma niekto v oku povie ti to osobne a nie na zdrape papiera

gladys_07
30. sep 2024

Takto to chalani podla mna ani neriesia. Ignorovala by som to.

Paci sa ti ten Oliver? Vie niektora spoluziacka ze sa ti paci?

lucka_ke
30. sep 2024

prank

zuzanita1609
30. sep 2024

Och,ako rada som zhliadla tento príspevok . Vrátilo ma to opäť do základnej, tieto odkazy, zaľúbené 😃. Aj chalan môže písať pekne. Ďalej nerieš a buď potešená 😊❤️

januska12323
30. sep 2024

Haha aj ja som raz taký odkaz dostala pekne som ho v triede roztrhala a netuším doteraz kto to písal 😁 ani už čo tam bolo.

zuzanita1609
30. sep 2024

Ale keďže si sa včera pýtala,ako sa bijú baby a že sa chce niekto s tebou biť,bude to asi ten "vtip". 😏

mamamasama
30. sep 2024

Prank

oblecenie99
30. sep 2024

Asi hej, najmä tá časť, že sa máš mu ozvať ale vlastne ani nevies komu. Ale prekvapuje ma, že sa takéto niečo ešte posiela, aj keď je to len asi sranda.. vrátilo ma to do školských čias 😁

vanilkovazmrzka
30. sep 2024

Aj dnes mas malo uloh a ziadne kruzky?

mimikarol
30. sep 2024

Príde mi to ako dievčenské pismo. Nereagovala by som na to

name_354
autor
30. sep 2024

@oblecenie99 no naposledy sa mi takéto niečo stalo pred rokom a pol až dvomi a nakoniec si mala z toho frajera takže neviem pýtam sa lebo ja sa ma neviem

name_354
autor
30. sep 2024

Takto zo školou to vôbec nesúvisí momentálne čím mám úlohy alebo nie je takže nechápem ako k čomu je toto dobré sa furt vypytovať či mám úlohy keď ich mám hotové alebo proste už som naučená pripravené do školy tak to je môj síce problém a moji rodičov nie je váš @valilkovazmrzka

ullala
30. sep 2024

No ak to myslel vazne, aspon mohol ten papier pekne zarovnat. Kedze je to odtrhnute jak to tej osobe doslo pod ruku, tak by som to nebrala vazne. Odsledovala by som si ake ma Oliver pismo. Za mna vklude takto moze pisat aj chalan. Dnes je bezne, ze decka pisu commeniou

lavender94
30. sep 2024

Asi nikdy v živote som nezažila zaľúbený lístoček, ktorý by niekto myslel vážne…. Takže asi tak. Neviem koľko máš rokov, ale sme v roku 2024, od romantických lístočkov sme už podľa mňa inde čo sa balenia týka 😅

zuzanita1609
30. sep 2024

Náhodou,podľa mňa je to stále romantické,ak sa ešte stále takto vyjadrujú sympatie 😊. Pamätám si pár takých ,, vyznaní",ale vtedy ma to obtažovalo,dnes vidím,že som bola až moc namyslená a povrchná 🤭. Síce neboli napísané tak úhľadne, pristálo mi to väčšinou počas vyučovania na lavici,ale aj tak,bolo to milé 😊.

tramtada31
30. sep 2024

@name_354 je to dievčenské písmo. A nemyslím, že chalan by to pisal na papier. Zistil by si cislo, alebo kontakt na sociálnu sieť. Už pred 20 rokmi mi pisal spolužiak smsku a bolo tam k veci, či s ním nepojdem do kina, takze keď je tam podpísaný Oliver, tak je to sranda. Ale keď sa ti Oliver paci, odfotila by som to a poslala mu to, že či nevie nahodou, kto si z Vás takto utahuje a už by som ho zmotala podľa svojich potrieb😀

estellas
30. sep 2024

@name_354 Podľa mňa si niekto robí srandu

viscum
30. sep 2024

@name_354 ja som dostala od chalana podobné, keď som mala 10 rokov a on mal 14 a nebola to sranda. Sa mi potom prihlásil. Ale vtedy ešte neboli PC a mobily...

name_354
autor
30. sep 2024

@tramtada31 no praveze pred dvoma rokmi cca som dostala od spoluziaka takyto listok a nakoniec sme spolu chodili

jana35798
30. sep 2024

@name_354 prank neprank, ak by mi niekto napisal "mala by si mY dat sancu" tak ziadna sanca sa nekona 😅

name_354
autor
30. sep 2024

Tak poznam vela ludi ktory si mylia my/mi

akje
30. sep 2024

@name_354 ahoj. Ak sa ti Oliver paci, zober papierik, skoc za Oliverom, podaj mu listok a opytaj sa, ci to je od neho. ;) ak povie ano, tak mozete skocit niekam na caj a ak povie nie, tak povedz, ze niekto vypisuje papieriky v jeho mene. On uz zisti, kto to bol 😊

name_354
autor
1. okt 2024

No poznam vela oliverov

hara_vara
1. okt 2024

@name_354 ja by som si to nevšímala 🍀

3petka
1. okt 2024

@name_354 určite sranda .pismo je 90% dievčenské .

mandzula
1. okt 2024

"Posielam bozky"... ja ti neviem, ze by toto dnes daky chalan myslel vazne. Skor mi to pripomina jedneho pana "bozkavam vas vsade".

Strana
z2