Je to naozaj prank alebo nie?
Toto som dnes nasla vo svojej skrinke v skole je to babske alebo chalanske pismo.
Myslite si ze je to len prank (sranda) ?

A na druhej strane bolo napisane.
Pre Natália od olivera.
Lenze to moze napísať hocikto
Podľa mňa je to skôr dievčenské písmo.. myslíš že by si z teba spolužiačky mohli chcieť vystreliť?
takto ziaden chlap/ec nepise .. takze hod to za hlavu .. ak ta ma niekto v oku povie ti to osobne a nie na zdrape papiera
Takto to chalani podla mna ani neriesia. Ignorovala by som to.
Paci sa ti ten Oliver? Vie niektora spoluziacka ze sa ti paci?
prank
Och,ako rada som zhliadla tento príspevok . Vrátilo ma to opäť do základnej, tieto odkazy, zaľúbené 😃. Aj chalan môže písať pekne. Ďalej nerieš a buď potešená 😊❤️
Haha aj ja som raz taký odkaz dostala pekne som ho v triede roztrhala a netuším doteraz kto to písal 😁 ani už čo tam bolo.
Ale keďže si sa včera pýtala,ako sa bijú baby a že sa chce niekto s tebou biť,bude to asi ten "vtip". 😏
Prank
Asi hej, najmä tá časť, že sa máš mu ozvať ale vlastne ani nevies komu. Ale prekvapuje ma, že sa takéto niečo ešte posiela, aj keď je to len asi sranda.. vrátilo ma to do školských čias 😁
Aj dnes mas malo uloh a ziadne kruzky?
Príde mi to ako dievčenské pismo. Nereagovala by som na to
@oblecenie99 no naposledy sa mi takéto niečo stalo pred rokom a pol až dvomi a nakoniec si mala z toho frajera takže neviem pýtam sa lebo ja sa ma neviem
Takto zo školou to vôbec nesúvisí momentálne čím mám úlohy alebo nie je takže nechápem ako k čomu je toto dobré sa furt vypytovať či mám úlohy keď ich mám hotové alebo proste už som naučená pripravené do školy tak to je môj síce problém a moji rodičov nie je váš @valilkovazmrzka
No ak to myslel vazne, aspon mohol ten papier pekne zarovnat. Kedze je to odtrhnute jak to tej osobe doslo pod ruku, tak by som to nebrala vazne. Odsledovala by som si ake ma Oliver pismo. Za mna vklude takto moze pisat aj chalan. Dnes je bezne, ze decka pisu commeniou
Asi nikdy v živote som nezažila zaľúbený lístoček, ktorý by niekto myslel vážne…. Takže asi tak. Neviem koľko máš rokov, ale sme v roku 2024, od romantických lístočkov sme už podľa mňa inde čo sa balenia týka 😅
Náhodou,podľa mňa je to stále romantické,ak sa ešte stále takto vyjadrujú sympatie 😊. Pamätám si pár takých ,, vyznaní",ale vtedy ma to obtažovalo,dnes vidím,že som bola až moc namyslená a povrchná 🤭. Síce neboli napísané tak úhľadne, pristálo mi to väčšinou počas vyučovania na lavici,ale aj tak,bolo to milé 😊.
@name_354 je to dievčenské písmo. A nemyslím, že chalan by to pisal na papier. Zistil by si cislo, alebo kontakt na sociálnu sieť. Už pred 20 rokmi mi pisal spolužiak smsku a bolo tam k veci, či s ním nepojdem do kina, takze keď je tam podpísaný Oliver, tak je to sranda. Ale keď sa ti Oliver paci, odfotila by som to a poslala mu to, že či nevie nahodou, kto si z Vás takto utahuje a už by som ho zmotala podľa svojich potrieb😀
@tramtada31 no praveze pred dvoma rokmi cca som dostala od spoluziaka takyto listok a nakoniec sme spolu chodili
Tak poznam vela ludi ktory si mylia my/mi
No poznam vela oliverov
"Posielam bozky"... ja ti neviem, ze by toto dnes daky chalan myslel vazne. Skor mi to pripomina jedneho pana "bozkavam vas vsade".

@name_354 je to prank, lebo veď nevieš, komu sa máš ozvať...