Kde kúpim kartu na Steam?
Viete mi poradiť, či sa niekde dá kúpiť karta na Steam? Viem, že cez net, ale chcem nejakú kartičku s určitou hodnotou, ktorá sa aj dá reálne dať pod stromček. Že tam bude kód, ktorý si dá do pc a kúpi si hru akú chce. Poraďte prosím
Ako bolo spomenuté vyššie, v Bille pri pokladni mávajú
v Bille alebo aj na pumpe paysafecard .. ale inak ak mu kupite poukazku tak vzdy i napriek tomu ze zaplatite 10e tak to je realne na jeho steame tusim 9eur ... ja si steam preto dobijam cez kartu prevodom to sa viac oplati, ale ak planujete len jednorazovo mu dobit tak radsej tu billa steam kartu pri pokladniach 🙂
ahoj, este stale potrebujes?
@chick__norrris zdravim. Poprosili ma zakupit STeam kartu.
Bola som v Tesku i na Poste, ale nepoznaju to.
Prosim poradit, ako je najvhodnejsie kupit kartu.
Vdaka za pomoc
Mate este steam kartu
Ahoj,ak sa môžem opýtať ,,steam slúži na hry alebo aj na niečo iné
Ďakujem za odpoveď
@alenasakova Steam je počítačová platforma ktorá funguje ako online knižnica na kupovanie a spúštanie hier. So Steam kartou sa dá nabiť Steam penaženka a dajú sa tak rovno kupovať hry. Na Steame sú aj nejaké programy, ale prevažne to je na hry.
Dobrý potrebujem Steam kartu na 150 euro ale tak aby nou mohli platiť vo Finsku. Viete mi poradiť kde to kupim a aká je to karta. diky
Najväčšie sú 100€, ale aj tie málo kedy vidím. Väčšinou majú v obchodoch 20 až 50€ - takže by bolo treba kúpiť 3x 50€.
Steam karty sú "region locked" - takže sa dajú použiť iba v tej krajine kde boli kúpené. Kúpená karta na Slovensku sa nedá použit vo Fínsku.
Ale dala by sa cez Steam digitálne poslať. Musíte byť "friends" na Steame s osobou ktorej to chcete poslať minimálne 3 dni, potom sa dá kúpiť digitálna Steam karta a poslať ako "gift" (darček). Ale ak nemáte vlastný Steam account a nevie ako na to, tak to je dosť vela roboty a komplikované.

v Bille pri pokladne, sú za 10, 25, a tuším 50 eur