Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dievčatá z Liptovského Mikuláša. Prosím Vás, ako sa dostanem z vlakovej stanice do tatralandie? Vopred ďakujem.

    Dievčatá co odporúčate na suchu pokožku na hlave? Mam strašne veľa lupín. Nepomáhajú mi žiadne šampóny. Mate niečo overené?

    Dievcata. Kedysi tu bola jedna maminka, ktorej sa narodilo chore dievcatko. Zial ako babenko jej zomrelo. Viem, ze potom sa jej narodil tusim chlapcek. Vobec si neviem spomenut na jej meno. Chcela by som len vediet, ci su zdravucky a ci sa jej dari. moze tomu byt uz hadam aj 11 rokov. Spominate si niektora?

    Dievčatá co poviete na túto situáciu. Neviem sa rozhodnúť. Dcéra siestacka chodí na súkromnú bilingválnu školu Teraz sme sa ale presťahovali a dochádza dvoma autobusmi. Rozmýšľam ci ju preradiť tu na dedinsku školu, alebo nechať na tej pôvodnej. Jej je to jedno len niekedy by chcela chodiť sem kvôli tomu cestovaniu. Čoho sa ja obávam je to ci úroveň vzdelania obecnej školy sa vyrovná tej súkromnej. Co ma kamarátky v jej ročníku na tejto obecnej škole sú dosť slabšie aj pozadu skoro vo všetkých predmetoch.

    Dievčatá stredoškolákov. Chcem sa vás opýtať či je šanca, aby sa dvojkar dostal na gymnázium. Ci len jednotkari majú šancu? Ďakujem.

    Babyyyy co sa mi včera stalo 😅😂. Hrali sme sa s dcérou na mačičky tak mi dala túto čelenku a namaľovala mi fuziky. Po dlhšej dobe mi zvoní kuriér, že mi vezie stromčeky a tak rýchlo beriem peňaženku a vybehnem von s uskami a fuzikmi. Kuriér sa celý čas usmieval, aj mi to divne bolo ale nič mi nepovedal. Kokooooos aká hanba. Ešte, že nešli žiadny susedia 😂😅.

    Baby prosim vas, chodite k lekarovi aj ked vas neboli hrdlo , nemate nadchu a vysoku teplotu? Uz treti den ma hrozne boli chrbat, som slaba, ale nemam ani vysoku teplotu len tak 37,2. Robila som si aj test nac covid ale vysiel negativny.

    Dievcata prosim vas, ked si chcem uplatnit rekreacny poukaz na detsky tabor, kde ide dcera v lete tak nevadi, ze to budem platit uz teraz? Nemoze sa stat, ze mi potom povie uctovnicka, ze to je zaplatene napr uz viac ako mesiac? Ci sa pozera na datum, kedy sa tabor bude konat? Dakujem

    Maminky starších detí, co by ste robili na mojom mieste? Dcéra je v 6 ročníku. Učí sa na jednotky, sem tam nejaká dvojka. Ale mam taky pocit, ako by to boli moje známky. Pokiaľ ju nepošlem učiť tak na to kašle. Stále ju musím tlačiť do učenia. Vsetko učivo sa učím s nou. Chcela by som,, aby už začala preberať zodpovednosť sama za seba, ale zas nechcem, aby išla z jednotiek na trojky, štvorky. Ako by ste riešili tento problém vy?

    Dievčatá ako je to s tou pomocou pri hypotékach. Nemyslím pre tých mladých do 35 rokov, ale to co treba ísť na úrad práce soc. veci a rodiny co majú vyplácať tých 70 % z tej navysenej hypotéky. Treba tam nejaké tlačivo z banky ale tam na úrade mi nejaké dajú? Vopred ďakujem za info.

    Dievčatá prosím vás do lineckych koláčikov môže ísť obyčajne maslo namiesto hery?

    Baby prosim vas dcera 12 r. by chcela na Vianoce velkeho plysaka, ktoreho by si dala na postel. Ked som to povedala mojej mame tak mi zacala dohovarat, ze ci sa mi nezda byt uz moc velka na taketo hovadiny. Ked ona je teraz v takom veku, ze s hrackami sa moc nehra a oblecenie ju este nepotesi, ani kozmetika. Moja mama by chcela, aby sa uz chovala dospelejsie, mam to denne na tanieri. Ja si stale myslim, ze kazde dieta dospeje samo a netreba ho do toho nutit. Samozrejme, ze sa uz moc nehrava s hrackami, teraz skor na telefone hrava nejake hry. V skole jej to ide super. Aky mate na to nazor vy?

    Ahojte dievčatá. Prosím vás hypotéku si môžem presúvať do inej banky s lepším úrokom hocikedy, ale musím čakať, kým mi skončí fixácia? Ďakujem.

    Ahojte. Mate niekto takyto styl dveri? Chcela by som vediet, ci moc presvita svetlo a ci Vam to nevadi. Napr, ked v spalni budem chciet spat a na chodbe sa bude svietit, tak ci to svetlo moc neosvetli izbu, ci to nerusi. Dakujem

    Dievčatá prosím poraďte mi nejakú peknú malú voňavku pre 12 ročnú, aby si ju mohla bravat aj do skoly. Začala používať antiperspirant, ale chcela by som jej dat aj nejakú voňavku nech si striekne hlavne po telesnej. Ďakujem.

    Vážení rodičia, keď je na obchode nálepka zákaz vstupu s jedlom a nápojmi tak to prosím rešpektujte a neurazajte sa, keď vás personál na to upozorní. Robím v hrackarstve a rodičia sem chodia s deťmi rovno z kina a Mc Donaldu Dnes som upozornila jednu maminku s tromi deťmi a ona sa hneď urazila, že tak tu nemusíme vôbec nakupovať, poďte ideme nakúpiť inde. Namiesto toho, aby deti upozornila a vysvetlila, že urobili zlu vec tak im ukazuje, že pravidlá netreba dodržiavať. Potom sa čudujeme, že sa deti nevedia správať. Však ich to nemá kto naučiť.

    Dievčatá z Piešťan a Trnavy. Keď prídem na vlakovú stanicu a chcem ísť do Aquaparku tak kde je lepšie a kratšie zo stanice v Piešťanoch, alebo v Trnave?

    Ja tomu bazariku nerozumiem. Predavat nosene veci drahsie ako nove v obchode . . . Tielko zirafa so zuvackou HM na koniku 6,50 € plus postovne a v obchode teraz v akcii 2,49 €.

    Dievčatá v zoo v Zlíne sa dá platiť eurami, či len českými korunami? Ďakujem.

    Dievčatá prosím vás, sme v Senci na dovolenke. Dnes to vypadá na celodenný dážď. Kde sa dá ísť v okolí s deťmi aj v takomto počasí?

    Dievčatá prosím vás, ako si aktivujem nejaké DM kupóny? Bola som na nákup a predavačka mi povedala, že si mám každý mesiac aktivovať, že budem mať zľavu. Ja ale neviem ako.

    Ahojte dievčatá. Viete mi prosím poradiť niečo účinné proti kliešťom? Dcére sme za týždeň vyberali 3 kliešťov..Dakujem.

    Baby prosím vas neviete či majú v jednote krtkovu tortu?

    Baby prosím vás, keď chcem dcére napísať ospravedlnenku do školy z rodinných dôvodov, musím uviesť aj dôvod?

    Dievcata, kde zozeniem dievcenske sandalky velkost 35- 36, ale s pevnou patou? Nechcem ortopedicke protetiky.Dakujem

    Dievčatá prosím vás idem prvý krát na CT pľúc. Viete mi napísať, ako to prebieha? Ďakujem moc

    RETRO hry s kriedami. Babyyyy pamätáte si na nejaké hry, co sme sa kedysi hrávali na vonku. Hlavne také co sa kreslili kriedami na chodník. Napríklad sibenica, kľúč je pod rohozkou? Viem, že sme poznali veeela rôznych hádaniek a neviem si už skoro na nič spomenúť.

    Dievcata, viete mi prosim odporucit nejaky dobry cistiaci prostriedok na koberce a calunenie pre strojove cistenie? Dakujem.

    Dievcata, pouzivate niektora infralampu pri nadche? Odporucili by ste mi ju ako darcek na Vianoce pre mamu? Byva dost casto prechladnuta. Ja s tym nemam vobec skusenosti, tak budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.

    Baby ide ma porazit. Dcera 11 r. sa mi meni pred ocami. Vravim jej: Dones si slovencinu zo skoly nech mame z coho opakovat - zajtra pisu stvrtrocnu pisomku zo slovenciny. A ona, ze zabudla som a usmev. Do mna nervy,ze z coho to chces teraz opakovat? A ona s usmevom, klidek, ze no mas pravdu maminka, nemam z coho. Proste, hoc co zle spravi a jej ju na to upozornim, ona nahodi usmev a v klude ze ano mas pravdu a chichuna sa. Boooze moze takto zacinat puberta? Total na haku vsetko s usmevom, ziadny pocit viny, ked jej nieco vykricim. Povedzte mi, ze to rychlo prejde, lebo ma poraziii.