icon

Kde nakupujete veci na drobnú 12 ročnú teenagerku?

lelask
26. jan 2022

Kocky prosim poraďte kde sa daju kupit moderne veci pre drobnejšie 12 ročne dievčatá? Volne veci ako vidim, ze teraz letia nie su jej štýl. XXS velkost nie vzdy sadne. Ake su teraz trendy obchody? Kde hladat? Dakujem!!

zdenka11081983
26. jan 2022

@lelask sinsay mal takéto veľkosti. Mala som chudu 13 ročnú. Potom už Berska, stradivarius, pull and bear, zara.

raffaella
26. jan 2022

ja mam obe dcery (7 a 11) naozaj velmi stihle, im musim aj leginy zuzovat v pase. Takmer vsetko im kupujem v Zare. My mame obrovsky problem najma s topankami, lebo obe dcery maju extra tenke chodidlo a teda oblecenie zuzis, ale topanky nie. Ale teda oblecenie na chude baby urcite Zara.

janulka182
26. jan 2022

@lelask moja ma velmi rada New Yorker. vzdy si tam vyberie. maju aj xxs a xs

lelask
autor
26. jan 2022

@zdenka11081983 Dakujem! Ani som nedufala, ze bude tolko moznosti 😃

lelask
autor
26. jan 2022

@raffaella Dakujem. U nas topánky tiez problem, lebo tie moderne nie su v jej velkosti.

lelask
autor
26. jan 2022

@zdenka11081983 sinsay nas v poslednej dobe sklamal. Nic okrem tričiek tam v podstate pre nu “nositelne” nebolo. Ja som tiez drobná, tak ja si tam aspon rifle kúpim.

lelask
autor
26. jan 2022

@janulka182 tam ju to akosi neoslovilo ked sme hľadali oblečenie pred par mesiacmi. Vyskusame opat. Dakujem.

raffaella
26. jan 2022

@lelask topanky dlhodobo kupujem Superfit na zimu, oni maju aj uzsie velkosti, no take sandale, tenisky, prezuvky - to je horor uplne. Ta moja starsia ma sice 11, no nosi velkost 39 a zohnat napr. kozene topanky uzke a dlhe to je misia normalne. Topanky jej tiez casto kupujem v Zare, lebo oni este v tych detskych velkostiach do 39 maju aj uzke modely, ale aj to casto nesedi. No je to ozaj narocne.

dadis
26. jan 2022

@lelask Moja ma 12, 153cm/46 kg a kupujeme najma Berska, stradivarius, pull and bear a niekedy si aj objednava zo Sheinu...velkosť XS, niekedy XXS..sportove oblecenie kupujeme v Decathlone najviac (tam detsku velkosť 156 aktualne), najvacsi problem su leginy na cvicenie 😀 vsetky jej okolo noh plancu a dlzku ma iba do 3/4...

renka30
26. jan 2022

Dcera ma 164 cm a cca 40 kg, vcera sme boli v Sinsay a kupila si aj rfle, koselu a sveter, teplaky, vsetko XXS alebo XS. Teraz najradsej tam pre nu chodim kupovat alebo Stradivarius, Pull&Bear. Inak aj H&M maju velkosti 32, tam som jej tiez kupovavala rifle

lelask
autor
26. jan 2022

@dadis no moja ma 143cm a vazi 33kg tak ten vyber je riadne zuzeny.

lelask
autor
26. jan 2022

@renka30 u nas je to 143cm a vazi 33kg. Drobec proste, takze aj xxs nie vzdy sadne.

dadis
26. jan 2022

@lelask Tak to este detsku konfekciu 146...este nie zensku...ale poviem ti, ze tej mojej sa uz nic "detske" nepaci..tak som rada, ze uz prerastlla do utlej zeny 😀

dadis
26. jan 2022

Boze ale nenapisala som dobru vahu..153cm/38 kg...nie 46kg

lelask
autor
26. jan 2022

@dadis no ved prave, ze tam je to vsetko detske 😢 a nechce take nosit.

kittykat22
26. jan 2022

@lelask sinsay ma dost siroke veci. Tam na stihle deti moc veci niesu. Pozri detske mango. To su cool veci. Cenovo dostupny je napriklad Reserved.

renka30
26. jan 2022

@lelask moja je uz trochu starsia, uz ma 15, ae chuda ako spageta.

dadis
26. jan 2022

@lelask Ale moja sa teraz za posledny rok super vysvihla do vysky, sa obe vytesujeme, ale stale je ako spageta...ale xxs veci su jej niekedy dobre

lelask
autor
29. jan 2022

Kocky tak sa mi podarilo nakúpiť pre dcéru v Reserved a 32 rifle v House. Uz len na tie jarné topánky nech budeme mat šťastie!