Darček pre 17 ročnú teenagerku

izabela333
24. nov 2017

Ahojte mamičky, chcela by som Vás touto cestou poprosiť o pomoc pri vyberaní darčeka pre moju 17 ročnú sestru. Neviem vôbec čo teraz letí a ani aké trendy sú ale chcela by som ju niečím prekvapiť. Mamičky, čo máte dievčatá v tomto veku, čo idete kupovať? 🙂 Ďakujem

sisaka
24. nov 2017

@izabela333 to je naozaj veľmi individuálne, to nie je 3 ročne dieťa. Niektoré baby du paradnice - takze kadejaké malovacky, voňavky, ruže, kabelka, darčekova karta do obľúbeného obchodu, karta do Starbucks ... sú baby, ktoré majú tieto veci v paži, radšej by brali dobrú knihu, permanentku do fitka, prírodnú kozmetiku, alebo potrebuju nejaké veci na šport ... odkiaľ majú neznáme ženy vedieť, čo sa páči a baví 17? Ako sestra by si to mala vedieť lepšie ako my, ak si na sestru spomenies len na Vianoce a narodeniny skús sa spýtať jej mamy, ta hádam vie, akú ma doma dcéru a čo sa jej páči

sissy27
24. nov 2017

@izabela333 peniaze, nech si kúpi čo chce a čo sa jej páči. Možno pre niekoho veľmi neosobné, ale rozhodne praktické a nehrozí, že zostane nepoužité a bude zaberať miesto. Ak nevieš ty čo má rada tvoja sestra, tak cudzie ženy ťažko, možností je veľa, a samozrejme aj rozpočet je dôležitý - kvalitná kozmetika, knihy, drahšie oblečenie alebo topánky, nejaké zážitky, letenky, vodičák, iPhone, lístky na koncert obľúbenej kapely alebo na nejaký dobrý festival, šperky...

izabela333
autor
24. nov 2017

@sisaka neviem, čo sa navážaš...ja som so svoju sestrou v kontakte denne a vídam sa s nou niekoľkokrát do týždňa. Evidentne si nepochopila otázku - pýtala som sa mamičiek, čo majú dcéry v tomto veku, na čom "fičia", čo je teraz originálne, prípadne, či sú nejaké zaujímavé teenagerské knižky. Nechcem sa pýtať priamo nej, pretože by som ju chcela prekvapiť. Takže nabudúce prosím bez zbytočných dovetkov.

anulienkalenka
24. nov 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

nejaku kozmetiku? Maskaru,lesk a jemný lak na nechty? Ja som takýto balíček spravila dcere a dostane to ako jeden z darčekov.

sisaka
24. nov 2017

@izabela333 ake navazanie, slušne ti píšem, keby si bola v styku so sestrou, tak by si vedela čo teraz letí a nemusela sa pýtať po fórach. Som mamička čo ma 19 ročnú dcéru, takze veľký vekový rozdiel tam nie je, viem o čom píšem, moju radu nemusíš brat, ale považovať to za navazanie sa je trochu pritiahnuté za vlasy.

izabela333
autor
24. nov 2017

@sisaka predstav si, že som v styku so sestrou a neviem čo letí, pretože ma zamestnávajú moje malé dve deti, u ktorých viem čo letí 🙂 ale dakujem za názor, viem, že zbožnuje Starbucks kávu a nevedela som, že majú aj karty. takže možno sa budem uberať aj týmto smerom.

alex49
24. nov 2017

ked som mala tolko rokov, tak som dostala knihy, oblečenie, a foťák alebo mobil, to si už nepamatam. Darčekovou kartou nič nepokazíš, prípadne ju zober do obchodu a nakúp s ňou, v tomto veku ju môže zaujímať všetko od youtuberov (neviem ako sa to píše 🙈 ) až po záchranu tučniakov.

lula313
24. nov 2017

@izabela333 keď som mala ja 17, tak má vzdy potešilo niečo kvalitne, drahe, čo by som si sama vtedy nedopriala.. kvalitný a drahší parfem, nie 15eurova voňavka z tesca, kvalitne šminky a pod. Ale zase závisí od toho, aký je typ..

bosoriak
25. nov 2017

@izabela333 Mna ako pubiertacku vzdy potesilo, ked mi dali peniaze a mohla som si kupit co som chcela. Ak nechces davat peniaze, spytaj sa jej na oblubeny obchod a kup jej tam poukazku. Pripadne darcekovu poukazku na google play, iTunes a podobne. Rozhodne by som nekupovala nieco konkretne, lebo v tomto veku je velka pravdepodobnost, ze to proste vyhodi, pripadne ak je dost taktna, tak to bude tri roky prekladat z miesta na miesto a potom to vyhodi (vlastna skusenost). 🙂

traktor
25. nov 2017

mam 17 rocnu dceru..ta sa moc nemaluje, pouziva len ceruzku na obocie,oblieka sa sportovo, cize je to u nej tazke..ale zatial vzdy zvladam prekvapit 😀 ..mam pre nu- parfem Moschino Funny , kedze viem, ze po nom uz dlhsie poskuluje, srdieckovy overal na spanie, co mal teraz lidl v ponuke, kozmeticky balicek nivea,dostane darcekekove poukazky na oblecenie /dostali sme v praci/ a este, kedze ja vzdy vymyslam aj nieco *sokujuce* dostane velku nadobu, ktora je fakt velka, ale velmi pekna a uzatvaratelna a v nej bude mat palicky do usi / voslo mi tam 20 balikov 😀 , kedze mi tym uz zerie nervy 😀 bezne cez rok normalne nestiham dokupovat / pouziva ich pri malovani, ci tvarovani obacia 🙂 ..cize u nas takto..ale ono fakt zaleziod povahy, co ma rada, co ju zaujima..lebo kupis napr. knihu a ona necita, tak to je taky prachom zapadajuci darcek..

hettinka
25. nov 2017

@izabela333
Mám parfem Ariana Grande najnovšiu limitnú edíciu moonlight
Okrem toho čokoľvek z oblečenia, ale to si vyberá sama, takze bez prekvapenia
Alebo aj elektronika, Napr. Kvalitne slúchadla, reproduktor k PC
Poresi aj obal na mobil, aj knižka musí byt.
Moja je tiež maniak na spodné prádlo a ponožky - take štýlové napríklad od Fusakle

hettinka
25. nov 2017

@izabela333 kúp jej v Starbucks hrnček alebo fľašu na vodu do školy.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chinwag
25. nov 2017

Podla mna sa uz 17r chce pacit....a zalezi, kolko investujes. Ja osobne by som volila peknu, jemnu retiazku napr. Swarovski. Stoja od cca 69€ vyssie....sa pamatam, ze ked moja kamaratka kupila taku podobnu mojej dcere, ta bola prestastna a zatienilo to vsetky dary. Nosi to dodnes 🙂.....ja som dceru vnimala ako dieta a az kamaratka mi vlastne ukazala, ze to je uz "mala" zena......