Kedy má váš 16-ročný syn začať šoférovať?
Ahojte, ako to prosím vás teraz funguje? Syn má 16, kedy začať? Koľko cca stojí? Mne príprava pred xy rokmi trvala cca pol roka.
@patka06 ďakujem ti veľmi pekne. Tak to má ešte čas. Bo niektorí mi hovorili, že kurz trvá rok. Ale sa mi to zdalo ako somarina.
Ja si pamätám že som začala robiť autoškolu nejak v lete (asi jún) a končila v októbri. A to bolo v čase covidu. Vtedy sa to na leto uvoľnilo to si pamätám. Ja som aj posurila inštruktora kvôli škole. Ale do toho pol roka max to trvá čo viem aj zo skúsenosti ludi okolo seba.
Ako ktora. Dcera robila rok, syn cca pol roka.
Autorka: Popozeraj si ponuky autoškôl na nete u vás v okolí, syn nech sa popýta na podrobnosti starších kamarátov, nie je autoškola ako autoškola
Moja dcéra išla na odporúčanie a bola fakt spokojná
Do roka musí ukončiť autoškolu
Ešte mi napadlo: Popozeraj už teraz. keď si vyberie, zisti kedy majú plánované začiatky kurzov a podľa toho sa prihlási. Aby mu skúšky vyšli po 17, narodeninách
Súhlasím s @patka06. Niektoré autoškoly, hlavne tie lepšie, majú často plno už dopredu.
Moja ma 17r vodicak začina 21.2 a cca 1000e
Vďaka za info

Dcéra začínala mala 16r. 7 mesiacov. Kurz sk B bežne trvá 3- 4 mesiace / je to podľa autoškoly môže byť aj kratšie aj dlhšie/. ona mala kurz 5 mesiacov, skúšky v deň 17. narodenín
Cena je tiež iindividálna podľa autoškoly, u nás aktuálne cca 1100 Eur + poplatky za skúšky
V niektorých sa platí navyše aj kurz prvej pomoci, ak nemá platný ...cca 25 -30 Eur