Kedy pustiť teenagera na prvý koncert?
Ak by bol vo vašom meste na opačnom konci večer o desiatej pustili by ste ich?
Jasné inak to je u dievčatách inak u chlapcov.
Koncert je od 15 rokov.
Jasne, ze hej. Ale kdesi vzadu by som sa motala aj ja
Ja som chodila na diskotéky od 16r
Koncert je od 15 rokov.A pubertiak má koľko?
Koncert je od 15 rokov.A pubertiak má koľko?
@doriiis 16.rokov. Muž rozhodol ,že ide tak šiel..
Ja som chodila na diskotéky od 16r
@stellariaaquatica Aj ja 😂 Aj skôr 🤣🤣🤣
@anonym_autor ano pustila
@anonym_autor ... Ja, že povieš 13 rokov. Nechápem, že si vôbec uvažovala ho nepustiť
@doriiis Haha ved toto..ja v jeho veku dávno na každej diskotéke.
Neuvažovala len to bolo do druhej 😅 A chvalabohu zatiaľ sa netúla,ale raz to príde..m
16 je akurat, tiez som tak bola .
@anonym_autor ano pustila
@anonym_05e9d3 Už je dosť zbehlý a raz to muselo prísť
16 je akurat, tiez som tak bola .
@kiki68 Aj ja aj skôr..aj keď to bola iná doba.
Jasne, ze hej. Ale kdesi vzadu by som sa motala aj ja
@evcagabi Presne toto mi urobili rodicia, ked som sla s partiou na prvy koncert... vysli sme von a tam moji rodicia sedeli v aute🤣vtedy ma islo porazit, dnes to vidim ako neskutocny dokaz ich lasky a starostlivosti🥰
@evcagabi Presne toto mi urobili rodicia, ked som sla s partiou na prvy koncert... vysli sme von a tam moji rodicia sedeli v aute🤣vtedy ma islo porazit, dnes to vidim ako neskutocny dokaz ich lasky a starostlivosti🥰
@troskustratena Ja nie.Poctivo som čakala doma. Písali sne si,takže žiadny stres.A som rada, že bol aj s kamošmi a sami. Máme pekný vzťah a dôverujem mi sk keď sa bojím. Lebo viem...
V 14 sme boli na Metallice, isli sme 3, prepchali sa cez plot - casy velmi davne bez mobilu, bez penazi … a cirkus po navrate domov … nikto nevedel, kde sme. V 16 som sa potlkala kade tade, nastastie neboli mobily ani lokalizacia … ako mama mam hrozu ak dieta bude mat tulave boty ako ja …
V 9. ročníku na ZŠ som už takto chodila, milovali sme jednu slovenskú kapelu a chodili na koncerty kde sa dalo… vždy pre nás prišla mama niekoho z partie 😄

Samú nie, s partiou áno.