Ahojte, dcéra napísala T9 nad 90% (sj,mat) a škola napísala do pozvánky, že v prípade napísania T9 nad 90% budú informovať uchádzačov o ich prijatí bez PP, ak budú včas doručné výsledky z T9. Myslíte si, že dokedy majú školy čas dať vedieť uchádzačom o prijatí bez PP.
Už si tam dávno mala volať.
Nam prislo vcera a z druhej skoly pred tyzdnom
Nam este neprislo. Info zo ZS je, ze zatial netreba nic robit, ze pride.
záleží od konkrétnej školy, u nás boli aj žiaci na zápise. Kontajtujte školu.
@laura_3354 ani nám ešte nič neprišlo a akurat dnes som rozmýšľala,ze zajtra zavolám na strednú školu.
@laura_3354 vcera poslali info o prijati
@laura_3354 nám poslali ešte minulý týždeň info o prijatí na gymnázium
malo by to prísť do 21. mája, také sú pokyny a dovtedy sa dá zapísať
Nam prislo ze nemusi robit prijimacky na skolu a dostane max pocet bodov predvcerom. Ale nenapisali priamo ze je uz prijata. Este na 1 skolu bude robit prijimacky, tak snad nebude treba dat nejake vyjadrenie o nastupe skor, ako budu druhe prijimacky.
Prislo nam vcera.
@laura_3354 no ja som tam v piatok volala a vôbec neevidovali naše výsledky z monitoru ♀️ potom mi volali ze ich "nasli" a ze skusky robiť nebude a ze ešte dnes( čiže v piatok) mi to príde na edupage. Po hodine bum prišla správa, ze sa mame dostaviť na skusky,tak ako nechápem.
Už mi tam nik nedvíhal, tak volám v pondelok.
my sme prijatí na obe školy...
@destra tak toto je teda des...
@koniarova ano dám,ďakujem Nebojím sa,že by išiel so skúškami, je to klasická stredna skola,mali to aj na webovej stránke,že žiaci nad 80 percent sú prijatí automaticky a chalan to dal s prehľadom,len som sklamaná z tej organizácie, čo tam majú no..
@michellemary je veru
@laura_3354 ak sa bojis mozes aj zavolat na danu skolu a informovat sa.