icon

Kedy školy informujú o prijatí bez prijímacích skúšok?

laura_3354
24. apr 2025

Ahojte, dcéra napísala T9 nad 90% (sj,mat) a škola napísala do pozvánky, že v prípade napísania T9 nad 90% budú informovať uchádzačov o ich prijatí bez PP, ak budú včas doručné výsledky z T9. Myslíte si, že dokedy majú školy čas dať vedieť uchádzačom o prijatí bez PP.

domkakvet
24. apr 2025

@laura_3354 ak sa bojis mozes aj zavolat na danu skolu a informovat sa.

koniarova
24. apr 2025

Už si tam dávno mala volať.

alusha
24. apr 2025

Nam prislo vcera a z druhej skoly pred tyzdnom

aalt
24. apr 2025

Nam este neprislo. Info zo ZS je, ze zatial netreba nic robit, ze pride.

sulavikova
24. apr 2025

záleží od konkrétnej školy, u nás boli aj žiaci na zápise. Kontajtujte školu.

destra
24. apr 2025

@laura_3354 ani nám ešte nič neprišlo a akurat dnes som rozmýšľala,ze zajtra zavolám na strednú školu.

veronikaszabova
24. apr 2025

@laura_3354 vcera poslali info o prijati

kinedrilka
24. apr 2025

@laura_3354 nám poslali ešte minulý týždeň info o prijatí na gymnázium

anonymnamamicka
25. apr 2025

malo by to prísť do 21. mája, také sú pokyny a dovtedy sa dá zapísať

rainee
26. apr 2025

Nam prislo ze nemusi robit prijimacky na skolu a dostane max pocet bodov predvcerom. Ale nenapisali priamo ze je uz prijata. Este na 1 skolu bude robit prijimacky, tak snad nebude treba dat nejake vyjadrenie o nastupe skor, ako budu druhe prijimacky.

aalt
26. apr 2025

Prislo nam vcera.

destra
26. apr 2025

@laura_3354 no ja som tam v piatok volala a vôbec neevidovali naše výsledky z monitoru 🤷🏻‍♀️ potom mi volali ze ich "nasli" a ze skusky robiť nebude a ze ešte dnes( čiže v piatok) mi to príde na edupage. Po hodine bum prišla správa, ze sa mame dostaviť na skusky,tak ako nechápem.
Už mi tam nik nedvíhal, tak volám v pondelok.

koniarova
26. apr 2025
@destra

@laura_3354 no ja som tam v piatok volala a vôbec neevidovali naše výsledky z monitoru 🤷🏻‍♀️ potom mi volali ze ich "nasli" a ze skusky robiť nebude a ze ešte dnes( čiže v piatok) mi to príde na edupage. Po hodine bum prišla správa, ze sa mame dostaviť na skusky,tak ako nechápem.
Už mi tam nik nedvíhal, tak volám v pondelok.

@destra by ma riadne nasrali s takýmto prístupom.

destra
26. apr 2025
@koniarova

@destra by ma riadne nasrali s takýmto prístupom.

@koniarova aj ja som naštvaná. Aj som povedala,že dobre to začína, ak tam majú vo vsetkom taky bordel, tak amen tma

koniarova
26. apr 2025
@destra

@koniarova aj ja som naštvaná. Aj som povedala,že dobre to začína, ak tam majú vo vsetkom taky bordel, tak amen tma

@destra daj vedieť. Som zvedavá. Držím palce.

dreamlife
26. apr 2025

my sme prijatí na obe školy...🙂

michellemary
27. apr 2025
@destra

@destra tak toto je teda des...

destra
27. apr 2025
@michellemary

@destra tak toto je teda des...

@koniarova ano dám,ďakujem 🙂 Nebojím sa,že by išiel so skúškami, je to klasická stredna skola,mali to aj na webovej stránke,že žiaci nad 80 percent sú prijatí automaticky a chalan to dal s prehľadom,len som sklamaná z tej organizácie, čo tam majú no..

@michellemary je veru

destra
28. apr 2025
@koniarova

@destra daj vedieť. Som zvedavá. Držím palce.

@koniarova ahoj tak vyriešené. Ide bez skúšok, ale v podstate som vôbec nepochopila,kde bol problém. Prišlo mi,že ani to nepozerali, kto a ako dal ten monitor. Žiaľ, aj dnes po telefonáte s riaditeľom nemám z tej školy dobrý pocit. Co uz,syn tam chce íst, tak nech ide. 🤷🏻‍♀️

koniarova
28. apr 2025
@destra

@koniarova ahoj tak vyriešené. Ide bez skúšok, ale v podstate som vôbec nepochopila,kde bol problém. Prišlo mi,že ani to nepozerali, kto a ako dal ten monitor. Žiaľ, aj dnes po telefonáte s riaditeľom nemám z tej školy dobrý pocit. Co uz,syn tam chce íst, tak nech ide. 🤷🏻‍♀️

@destra hádam to bude len zlý prvý dojem a skutočnosť bude omnoho lepšia. Držte sa. 👍