Klamanie o veku
Ahojte. Za pár dní mám 15 rokov. Pred týždňom som si našla chalana ktorý má 18 rokov. Spoznali sme sa tak že som videla náhodne jeho profil a videla som že je z takého istého mesta ako ja. Teraz k téme. Ako sme si prvý krát písali tak sa ma spýtal na vek, povedala som mu že mi je 15 a za mesiac 16. Bála som sa keby som mu povedala že mi je 14 teda za pár dní 15 že sa so mnou prestane baviť. Po pár dňoch písania sme išli von. Ukázalo sa že je to naozaj úžasný chalan s ktorým mám veľa spoločného.. teraz mám celkom dosť veľké výčitky s toho že som mu klamala naozaj neviem ako mu to mám povedať bojím sa že ho stratím. Ďakujem vám za všetké rady.
@hermiona_2008 toto niekto fakt myslí naozaj? Ak je toto reálna téma tak ďalej neklamal a povedať na rovinu.
Jaj no. Ja som presne takto teraz už môjho manžela oklamala, keď som ho spoznala 😂 tiež som mala 14 a jemu som povedala 15 (on mal 18). Priznala som sa mu asi o týždeň. Bol trochu v šoku, že prečo som klamala, ale vzal to s humorom. Už to je 14 rokov a stále sme spolu ☺️
@hermiona_2008 ako to dopadlo?
@oli18 všetko je v poriadku, už mám 15, dozvedel sa to sám ešte keď som mala 14. Som rada že to tak dopadlo.

@sono2 o mňa mali záujem o 4 až 6 rokov starší chlapci , keď som mala trochu viac ako autorka.
V jej veku sa mi páčili aj chlapci o 4-6 rokov starší. Aj rovesníci, samozrejme