Klamanie o veku
Ahojte. Za pár dní mám 15 rokov. Pred týždňom som si našla chalana ktorý má 18 rokov. Spoznali sme sa tak že som videla náhodne jeho profil a videla som že je z takého istého mesta ako ja. Teraz k téme. Ako sme si prvý krát písali tak sa ma spýtal na vek, povedala som mu že mi je 15 a za mesiac 16. Bála som sa keby som mu povedala že mi je 14 teda za pár dní 15 že sa so mnou prestane baviť. Po pár dňoch písania sme išli von. Ukázalo sa že je to naozaj úžasný chalan s ktorým mám veľa spoločného.. teraz mám celkom dosť veľké výčitky s toho že som mu klamala naozaj neviem ako mu to mám povedať bojím sa že ho stratím. Ďakujem vám za všetké rady.
@hermiona_2008 hlavne sa priprav na to že ti nikdy nebude uplne veriť , zober si keby tebe niekto takto klamal, vo veci v ktorej nemusíš
Kazdopadne mas lepsie sance to zrovnat teraz, ako mu klamat cele dalsie mesiace.. prekecne sa nejaka kamoska,spoluziacka, FB rodicov kde Ta oznacia s tortou...to by bol blbsi sposob zistenia...
@liz_lemon ja čítam alebo počujem 'je mi 14' tak mam chuť si oči vyskriabat alebo ušné bubienky prepichnúť 😁
@jj298 presne 😂 týždeň plakania do vankúša a zruteny celý svet 😂
Ja mam skor tusak ze niekoho tu svrbi susuna a boji sa ze pojde do basy kedze tak nas strasia ak to robime pod 15🤣🤣tak sa radsej poistila a zaklamosila ze jej bude 16, a uz ma "nieco "za sebou
@martinmmartin 🤣🤣🤣🤣🤣 ze schovávať klobásky 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 takto dobre som sa už dávno nezasmiala
@hermiona_2008 ked sa tolko uistuje, kedy budes mat 16, tak on nieco planuje ale nie skor, aby neskoncil v base. Takze mu pekne len povedz kolko mas, hned bude vsetko jasnejsie
@anjelicek26 to by bolo asi dosť blbé no. Poviem mu nech si na moje narodeniny nič extra nepripravuje a keď budem s ním vonku na moje narodeniny tak mu chcem povedať že chcem sa s tebou o niečom dôležitom porozprávať.. ako ste už napísala tak mu poviem že dnes mám 15 a nie 16.. a mám aj dôvod prečo som ti klamala .. Veľmi si sa mi zapáčil a chcela som si s tebou naďalej písať keďže ty tak úžasný chalan. Naozaj som nikoho iného v mojom živote nestretla a myslím že to cítiš tak isto .. bála som sa že ma odkopneš keď ti napíšem že mám 14 rokov.. myslíte že je to tak v pohode ak mu to tak poviem?
@hermiona_2008 ano takto mu to presne povedz.. je uz na nom,co urobi. Ale je to najrozumnejsie a aj pravdive.
@anjelicek26 dobre , dúfam že to dobre dopadne lebo naozaj neviem čo by som potom urobila.. on aj mne raz napísal že dokázal by sa jedine so mnou rozísť za neveru a klamstvá preto sa tak bojím
Priznaj sa kolko mas rokov, ma 18 ten pretlak na mozog bude asi dost velky… na motyle alebo hviezdy s tebou pozerat nebude, cize sa este x krat opyta, ci mas 16. Uzasny bude kym “neschova klobasku” … moze si to zle vysvetlit a ako darcek sa ti k narodeninam odprezentuje v plnej krase …
To je zlaté prvá láska 🥰 ale pekne mu povedz pravdu čím skôr nacakaj na žiadny sviatok
Riešiť niečo, čo nemusí dopadnúť vôbec dobre, by som si určite nenechávala až na narodeninový deň.
A zasmiala by som sa, ak má on tých 18 tiež len v profile 😀
pri klamstvách o veku si vždy spomeniem na Moniku z Priateľov:
https://www.youtube.com/watch?v=Cln5gei42Vo@hermiona_2008 po tyzdennej znamosti by vas oboch zlomil rozchod? To uz ste vo vztahu tak daleko?
@oli18 sme.
@hermiona_2008 a to sa ako da? Nebudes ty trolik a nas vodis za nos? 😄
@martinmmartin "schovávať klobáska"?! Ty máš koľko rokov, prosím ťa?
@jj298 je to síce mamickovske fórum ale rieši sa sem aj škola, výlety alebo rodina a to tu môže pomoct aj mladším. A hlavne, je tu väčšia anonymita a ak sa chceš opýtať na niečo ( nestranný názor napríklad) tak musíš mat účet 😊
ked tak citam tie komentare, tak niektore by ste sa mali fakt zamysliet nad sebou. to je tak narocne dat normalnu odpoved a nie hned zhadzovat dievca. len preto, ze je mlada, tak jej problem a vztah nie su dost dolezite? pre vas mozno nie, ale pre nu asi ano, ci? @hermiona_2008 povedz mu to co najskor. cim dlhsie to budes natahovat, tym to moze byt horsie a uz vobec by som necakala az do tych narodenin, hlavne ak myslis, ze nieco chysta.
@cherrystone to ani nie je zhadzovanie, si myslím...
Len väčšina už má svoje skúsenosti a prepáč, ale sama musíš uznať, že po týždňovej známosti sa rozísť nie je koniec sveta.
Po týždni predsa nemôžeš uvažovať, že s tým človek zostarneš. Teda po cca dvadsiatke.
Toto je čaro mladí a je to pekné. Ale po prežití určitých životných situácií je to aj úsmevné. 😉
@ljzozv ano po preziti narocnych situacii a ziskani roznych skusenosti je to usmevne. ale ked nieco zacinas a zazivas prvykrat a nemas tie zivotne skusenosti, tak je to pre teba vazne a dolezite. preto nevidim dovod na taketo reakcie a ani sa necudujem mladym, ze to radsej riesia inde ako doma alebo s dospelymi, ked sa maju stretnut s takymito reakciami. a potom su vsetci prekvapeni, ked sa stane nieco vazne. a este sa tvarme ako keby sme my nikdy nemali 15 a neprezivali to v tom case rovnako 😏
@cherrystone veď práve že sme si tým prešli a vieme , že to prevažne nemá budúcnosť... A hlavne v prípade, že tu sa dokonca jedná o vek autorky, ktorá je pod zákonom. 🤷 A klamala o Tom partnerovi
@hermiona_2008 vek zistí jednoducho aj podľa toho, do toreho ročníka v škole chodíš.
Čiže, keď sa ťa nabudúce opýta, povedz mu priamo, že budeš mať 15. narodeniny. Povedz mu, že si sa bála, že sa nebudeš mať možnosť s ním ani porozprávať kvôli tvojmu veku.
Uvidíš, čo z toho bude. Horšie by bolo, keby si sám prečítal, keď ti budú blahoželám k atnstke, občianskemu.
@hermiona_2008 normalne mu povec ze máš teraz 15 ze už mu nechceš viac klamať a ze si mu klamala preto lebo si sa bála ze ho stratíš ak ta teda ozaj ľúbi alebo sa mu teda páčiš tak mu to bude jedno ze mas o rok menej dokým teda nemáš pod 15.povedz mu to radšej az na tu15ku lebo v 14tich to je dosť blbé no
@hermiona_2008 načo si klamala, keď si nechcela ist do postele, to jediné ma napada.
A možno budem sprosta, ale čo môžeš mať s ním v 14 spoločne?
Na vsťah máš 2 roky čas.

Povedz mu pravdu.