Koľko bodov treba na prijatie na strednú zdravotnícku školu?
dobry podvecer, najmenej kolko bodov cca musim mat aby ma zobrali aspon na odvolanie na szs? alebo dake rady z minulych rokov(vela ludi mi vravelo ze minule roky sa tam nedostal nikto z ich znamych lebo boli tak tazke)
Kolko najmenej bodov? To je jednoduché. Po prijimackach sa zostaví poradie študentov podľa finálnych výsledkov. Vezme sa prvých XY podľa počtu, ktorý je možné prijať. Všetky ostatne info sú nám neznáme, takže na svoju otázku sa tu odpoveď nedozvies.
@katkaseiner pozerala len sa chcem opytat zo skusenosti tych ktori uz robili prijimacky/poznaju niekoho
@maskatri20 zbytočne sa domáhaš nejakej odpovede. Nič nie je vopred jasné. Kolko príde na prijímačky žiakov a koľkí z nich urobia napr na 99% prijimačky a ty len na 98 a budeš neprijata pre nedostatok miesta, proste nie je zákon, že teba musia prijať ani s 98%
Na koľko si urobila monitor? A aký je priemer v SR?, vo vašom kraji? Tak aspon nejaky odhad budeš mať.
Nič ti nebráni sa ešte do prijímačiek učiť !
@kataina no zo sjl som mala 93,3%
a z matiky?
@maskatri20 ak mas monotor z M a zo Sj nad 80% tak si prijata bez prijmacok. Niektore skoly davaju ak mas so Sj viac ako 80% robis len z BIo.
A body zalezi . Ak mas diplomy , sutaze ziskavas body. Potom na zakkafe vysledkov ta prijmu podla porafia. Sranoveny pocet je ma stranle skoly, sby si splnila podmienky ,aby si bola uspesna
Napr. Niekde staci ,aby si priacky urobila a mala z 30 bodov 9 bod. a si presla, ale prihata byt nemusis. Vsetko je na stranke skoly .
@slava76 no volali sme tam a ze aj ked som mala nad 80 z mat a 93 zo sjl tak aj tak robim prijimacky zo sjl
@slava76 no volali sme tam a ze aj ked som mala nad 80 z mat a 93 zo sjl tak aj tak robim prijimacky zo sjl
@maskatri20 no, zalezi na aky odbor ides, pretoze nie vsetky skoly beru do uvahy monitor. Dcera tiez musrla obit z obidvoch predmetov. Tam do uvahy monitor nebrali.
@katkaseiner pozerala len sa chcem opytat zo skusenosti tych ktori uz robili prijimacky/poznaju niekoho
@maskatri20 na aky odbor ides ? Zdravotna sestra alebo farmacia, zdravotnicky laborant, zubny asistent atd...
@maskatri20 na aky odbor ides ? Zdravotna sestra alebo farmacia, zdravotnicky laborant, zubny asistent atd...
@slava76 ydravotna sestra
Trocha sa tu prepnem, mate prosím niekto z vás k dispozícii aj nejaké vzorové ci prípravné testy z biológie na zdravotnú? Bola by,som veľmi vďačná 😉

co je szs? Stredna zdravotna škola?stranku skoly si nepozerala?