icon

Koncert BTS (Londýn, Berlín) - dovoliť tam deťom ísť?

23. apr 2020

Nájde sa tu nejaká mamina teenagera oblubujuceho skupinu BTS???? Tento rok mali mať turné a decká s tým nedajú pokoj,predpredaj vstupeniek sa stále odkladá (našťastie),ale ja fakt neviem,čo urobiť,ak to nezrusia a predaj vstupeniek bude predsa len možný? Ísť do toho/neísť v tejto situácii? Nechápem,prečo to usporiadatelia tento rok nezrusia definitívne???? Veď je zamoreny celý svet a oni tie deti stále držia v nádeji,že snáď bude koncert. Čo by ste robili v tejto situácii??? Ja fakt neviem,deti s tým rataju,že proste bude a bodka.

veronikaszabova
23. apr 2020

Urcite by som syna v tejto situacii nepustila.

medyna
23. apr 2020

Deti sa musia prispôsobiť aktuálnej situácii, tak ako všetci. A nie,nepustila by som.

sissy27
23. apr 2020

Ty si matka, rozhoduješ za svojich puberťákov ty. Sprav ako cítiš. Každý to máme inak - niekto sa nevie dočkať, kedy sa všetko otvorí a letí prvým lietadlom k moru, niekto je rozhodnutý tento rok neísť do zahraničia, iný odmieta vyliezť z izolácie kým nebude vakcína a niekto už asi do konca života nevylezie zo svojho protiatómového krytu. Koncert zatiaľ nie je a osobne si myslím, že takéto akcie ani tak skoro nebudú.

kiki68
23. apr 2020

Ako koncerty su prelozene a rozne zrusene, myslim ze do konca roku to bude nemozne. A potom ked sa to spusti uz bude safe ist zase kdekolvek

autor
23. apr 2020

@kiki68 mňa rozčuľuje iba ten fakt,že sa stále presúva termin predpredaja vstupeniek namiesto toho,aby sa to úplne zrušilo, aspoň na tento rok.....lebo ved kto má dospievajúce deti,vie,aké je to ťažké s niečím takýmto "bojovať"....decká vidia iba svoje idoly a vybavené...korona/nekorona....tak ma prekvapuje prístup organizátorov,že to ešte nie je zrušené...nepáči sa mi celá tá situácia okolo toho a to čakanie na bohvieco

kiki68
23. apr 2020

Lebo oni sami nevedia. Ten organizator na tiez obrovske straty , trosku viac som mohla do tohto vidiet este ako mladsia zaba. A tiez ked sa to povoli vsetko a zrazu od organizatora bude hudobnik vymahat vyplatenie skody za to, ze to zrusil. Tam je vela komplikacii a ide o dost velke peniazky. To ci vidis okolo toho Ty ako zakaznik je kvapka v mori. Niektore veci sa organizuju aj 2 roky vopred. Zatial treba decku vysvetlit, ze je to este nejasne a tickets kupite ked sa budete moct na to miesto aj realne dostat. Toto komplikuje tie podujatia tiez z druhej strany, kapela sa nemusi tiez dostat na miesto koncertu. Oni dufaju , my tiez . Viem, ze nateseny teenager chce vidiet po com srdco pisti.

mishkamishka
25. apr 2020

čítala som, že v Nemecku nebudú kultúrne akcie do konca augusta. Aj naše kočky by chceli ísť v lete do Berlína na túto kapelu. Tak hádam nepôjdu, je to tak lepšie, keby aspoň v Prahe to bolo na ďalší rok...

eliska13
1. máj 2020

Nepustila by som ty máš posledné slovo

maminka123abcd
21. sep 2020

Určite áno, moje deti sú tiež fanúšikovia kórejských chlapcov z bts

acrobaleno
21. sep 2020

Téma o BTS na MK? 😂 Vždy mi to príde divné, lebo keď ja som začala počúvať kpop bolo to 13 rokov dozadu a tu ani chýru ani slychu o tom. Ale určite by som ich nepustila, hlavne teraz.