Koniarska stredná škola
ahojte chodili ste na koniarsku strednu skolu niekto?😅 ak áno kde ste sa potom vedeli zamestnať alebo niečo..
ak mate skusenosti s tou školou poprosim vas aby ste mi napisali😅💕 ďakujem
@lenkakravcova nemyslim poľnohospodarsku len dlhu dobu jazdím na koni a v mojom meste je koniarska škola tak len či sa oplati tam ísť😃
@hell_kitty myslíš chov koní a jazdectvo?.. Študovala som to ale keby môžem ešte raz vyberiem si úplne niečo ine
@hell_kitty Myslíš popri tvojej škole ako hobby?
Niečo ako hudobná škola klavíra?
Ak máš čas, peniaze a baví ta to, tak prečo nie. 🙂 ale namiesto školy by som na to nešla.
@hell_kitty U nás je taký odbor, ale chodia tak akurát kydať hnoj a jazdiť nejazdia takmer vôbec.
@att123 presne tú školu myslim byvam tak ze ju z okna vidiet :D
@hell_kitty nevlastna sestra prestupila z gympla na konarinu, aj ked otec nebol nadseny. Do dnesnej doby tymi konmi zije, vela cestuje po svete s konikmi, no iba ako pripravar. Ocistit, ocesat, vykydat, prebehnut...ale asi sa nestazuje. Urobila si vodicak na taky autobus co vozi kone, takze taky paholok, ale odisla do zahranicia hned po maturite a asi sa ani nikdy na SK nevrati. Ked ta to bavi a vies, ze sa tym uzivis preco nie? Neviem kolko v zahranici zarobi, ale asi jej to staci kedze zije zivot s konmi a nie zurkami
@lussinda2 ďakujem❤️
@hell_kitty 😂😂😂 Na tomto fóre majú "koniarsku" školu všetci. A rovno vysokú.
@h2 😂
@hell_kitty ahoj, aj si isla na tu koniarsku skolu?
Moja dcera s takou vymysla je osmacka chcela ist na veterinu ale co prisla korona zacala skolu flakat uz z nej jednotkarka nieje tak som jej veterinu zatrhla. Ma velmi rada kone kúpila si aj zrieba a vymysla ze chce ist na skolu chov koni a jazdectva. Len ja s tym moc stotožnená niesom lebo si myslim ze taka skola ju v buducnosti neuzivi.
priateľ absolvoval koniarinu v Šali. Robí podlahára :D :D :D :D :D

@hell_kitty myslíš poľnohospodársku?
Zamestnať sa ťažko. Veľa ľudí na malo pracovných miest. Jedine ze chceš sama podnikať v agroturistike. Kone sú v dnešnej dobe drahé hobby, len málokedy obziva.