Kto sú idolmi pre dnešné deti?
Ahojte,
Celkom ma zaujíma aké idoly zo Slovenska alebo Čiech majú dnešné deti od nejakých 6 rokov do 19 rokov, na kom aktuálne fičia, či sú to herci, influenceri alebo podobne, budem vďačná za vaše odpovede a možno aj nejaké mená, robím si prehľad pre moju záverečnú prácu
@bubbiik pre 12 ročného syna je idol futbalista Mbappe a pre 15 ročnú dcéru Lucia bílá
Dcéra moon, Denisa vysnovska , black pink, to je skupina. Syn futbal , hokej , smetiari 🤣
Moon je inak haluz, aj mne sa páči 🤣🤣
Ešte Basta Fix... S jeho videami ma Teo furt bombarduje 😂
Synovec sa venuje futbalu, čiže jeho idolmi sú známi futbalisti Mbapee, Beckham, Pele.. Týchto si pamätám, ale rad pozerá filmy o nich, rozhovory...
Zo slovenska? Petra vlhova. Syn je lyziar 😜 zo zahranicnych schiffrinovu a messiho
Dcéra 8 rokov má rada videá od Ľubky Kováčik a ešte má rada Hatsune Miku...a strašne jej pripadá vtipná Horná Dolná, Dano Heriban je jej obľúbenec. A ešte taký netypický - idol rada počúva Roba Kazíka 🙂
@lija22 aj ja, neznasam jeho hlas 🙈😀
Levy Rozman, nie idol, skor ucitel
nepovedala bu som ze uplne idoly ale momentalne ghost, maneskin a slipknot.
Moja 7 rocna obdivuje Petu Vlhovu. Od 3 rokov lyzuje. Co sa tyka hudby.tak to sa meni podla toho, co fici,,co je in 🙂
@bubbiik Ben Maher - britský parkúrový jazdec, olympijský víťaz trojnásobný🏇🏇🏇

Idoly to asi nebudú, ale Teo ľúbi sledovať videá od Moona, alebo Riderka, Lea tá frčí na Hudbe vesmírnej.