icon

Kto sú idolmi pre dnešné deti?

bubbiik
4. feb 2024

Ahojte,
Celkom ma zaujíma aké idoly zo Slovenska alebo Čiech majú dnešné deti od nejakých 6 rokov do 19 rokov, na kom aktuálne fičia, či sú to herci, influenceri alebo podobne, budem vďačná za vaše odpovede a možno aj nejaké mená, robím si prehľad pre moju záverečnú prácu

galganka
4. feb 2024

Idoly to asi nebudú, ale Teo ľúbi sledovať videá od Moona, alebo Riderka, Lea tá frčí na Hudbe vesmírnej.

annm81
4. feb 2024

@bubbiik Ja nemám v tomto veľký prehľad, môj sedemročný nemá žiadneho popkultúrneho idola, ale musím napísať, že s hrôzou som počúvala od učiteľky ZŠ, že medzi chlapcami na druhom stupni je značne populárny Andrew Tate a jeho klony.

bubbiik
autor
4. feb 2024

@galganka
@annm81
ďakujem za tipy, keď si to porovnám s mojím detstvom tak to boli úplne iné osobnosti ako dnes 🙂

tetapetra
4. feb 2024

@bubbiik že vraj Eminem 😁.

dzescebuly
4. feb 2024

@bubbiik pre 12 ročného syna je idol futbalista Mbappe a pre 15 ročnú dcéru Lucia bílá

galganka
4. feb 2024

@bubbiik môžem ešte zajtra pozisťovať, čo frčí v triede, aj keď ako ich poznám, Teo nebude tušiť a Lea síce bude vedieť, ale bude jej to jedno 😂

simik22
4. feb 2024

Dcéra moon, Denisa vysnovska , black pink, to je skupina. Syn futbal , hokej , smetiari 🤣

simik22
4. feb 2024

Moon je inak haluz, aj mne sa páči 🤣🤣

galganka
4. feb 2024

Ešte Basta Fix... S jeho videami ma Teo furt bombarduje 😂

ankare
4. feb 2024

@bubbiik asimister

mane01
4. feb 2024

@bubbiik moj syn ma idolov sportovcov, ten sport, co aj on robi. Dcera ma idolov hudobne hviezdy, skupiny a spevacky, spevakov.

lija22
4. feb 2024

@ankare cakala som kto ho napise. Som uz alergicka na jeho hlas 😀

9 r. dcera tvrdi ze nema idol ale bavi ju kontent Moona. tak sa vyjadrila lol

bubbiik
autor
4. feb 2024

@galganka jasné to budem rada, ak sa ich spýtaš ♥

lucia13022023
4. feb 2024

Synovec sa venuje futbalu, čiže jeho idolmi sú známi futbalisti Mbapee, Beckham, Pele.. Týchto si pamätám, ale rad pozerá filmy o nich, rozhovory...

zorkahorka
4. feb 2024

Zo slovenska? Petra vlhova. Syn je lyziar 😜 zo zahranicnych schiffrinovu a messiho

yvanielka
4. feb 2024

Dcéra 8 rokov má rada videá od Ľubky Kováčik a ešte má rada Hatsune Miku...a strašne jej pripadá vtipná Horná Dolná, Dano Heriban je jej obľúbenec. A ešte taký netypický - idol rada počúva Roba Kazíka 🙂

simik22
4. feb 2024

@lija22 aj ja preboha ... Des , mne sa nôž vo vrecku otvára, musia to vypnúť

kvadrinkaaa
5. feb 2024

@lija22 aj ja, neznasam jeho hlas 🙈😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kofa77
5. feb 2024

Levy Rozman, nie idol, skor ucitel

stefi_k
5. feb 2024

nepovedala bu som ze uplne idoly ale momentalne ghost, maneskin a slipknot.

shee11
Autor odpoveď zmazal
anonym_kaa
Odpoveď bola odstránená
adkala
25. feb 2024

@bubbiik Taylor Swift

snowflakenel
25. feb 2024

Moja 7 rocna obdivuje Petu Vlhovu. Od 3 rokov lyzuje. Co sa tyka hudby.tak to sa meni podla toho, co fici,,co je in 🙂

jazdkynaaa
4. dec 2024

@bubbiik Ben Maher - britský parkúrový jazdec, olympijský víťaz trojnásobný🏇🏇🏇