icon

Kynológia: Informácie o štúdiu v Ivanke pri Dunaji

mysicka_
10. nov 2024

Ahojte,
Chcela by som položiť pár otázok ohľadom odboru s názvom kynológia (na strednej škole v Ivanke pri Dunaji). Prosím súčasne informácie 🙂
Zvažujem tam ísť, hoci viem, že mi to nedá extra budúcnosť... Je to jedna z možností.
Ak by som tam šla,:
Mám si poradiť psíka?
Ako to tam s nimi chodí? (psíkmi)
Ak bude so mnou v škole kde a ako bude?
Aké predmety sa vyučujú vrámci odboru?
Z čoho sa maturuje?
Vopred ďakujem za odpoveď ❤️

luccija
10. nov 2024

@mysicka_ majú vlastných psov či si myslíš, že budete mať v triede každý psíka🫣pozri si ich stránku.Hlavne si premysli či to je perspektívny odbor.

luccija
10. nov 2024

@mysicka_ tu si stiahni brožúru sú tam odbory

tundra
10. nov 2024

@luccija ja som bol na poddôstojnickej skole psovodskej a kazdy mal svojho psa.V cate nas bolo 24.Niekedy bola sranda na nastupoch alebo pocas vycviku.

elenajezova
10. nov 2024

Dcérka mi je už tretiačkami na tejto škole a v tomto odborné. Nemá vlastného psíka.

elenajezova
10. nov 2024
elenajezova
10. nov 2024

Teraz v treťom ročníku majú tieto predmety.

elenajezova
10. nov 2024

Od prvého po tretí ročník sa tie predmety menili. Ubúda všeobecných predmetov a pribúdajú odborné predmety.

elenajezova
10. nov 2024

Z čoho bude maturita, to akosi ešte netuším. Dcérka je na internáte, je veľmi spokojná aj so školou, aj internátom.

mysicka_
autor
10. nov 2024

@elenajezova ďakujem za odpovede

janulienka78
11. nov 2024

moja dcéra chodila na tento odbor do Nitry. Praktickú maturitnú skúšku robila so svojim psom. Psa mala v školských volierách, na víkend ho brala domov. Od tretieho ročníka mali prax so psom.
Ústne maturity mala z ANJ, SJl a odborné predmety.
Písomné SJL + Anj
Teraz chodí druhý rok na veterinu do Košíc, tiež odbor kynológia

mysicka_
autor
11. nov 2024

@janulienka78 Ďakujem moc za pomoc ❤️