icon

Láska mladých v štádiu chodenia

skvelemanzelstvo
25. dec 2013

Aby sa predišlo sklamaniam v manželstve, treba si vytvoriť kvalitný vzťah v štádiu chodenia. Ako na to? Treba si odpovedať na dve nasledujúce otázky. Čo buduje vzťah? Čo ničí vzťah? Takže vzťah, láska v štádiu chodenia sa buduje vtedy, ak zamilovaní nežijú sexuálne, snažia sa žiť čisto - iba kamarátsky,bez sexuálneho styku. Iba vzťah, ktorý sa nežije sexuálne sa môže prehĺbiť na naozajstný a kvalitný vzťah a takýto kvalitný vzťah vytvorí nádherný základ pre budúcnosť manželov. Jednoducho povedané, že zachovať si panenstvo v štádiu chodenia, je to najlepšie ako sa môže mladá a zamilovaná dvojica vo vzťahu upevniť, vzťah skvalitniť. Zachovať si panenstvo je vysoko-inteligentné rozhodnutie. Aj štatistiky ukazujú, že iba tí, ktorí v štádiu chodenia, čiže pred manželstvom žili bez sexuálneho styku, majú kvalitný život v manželstve. Keď už vieme čo buduje vzťah, budeme si vedieť odpovedať na otázku, že čo ničí vzťah. Takže vztah v štádiu chodenia ničia sexuálne styky.

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka Tak mi napadlo: Nieje v tomto pocasi zbytone vyrabat ciapku? Vsak u nas bolo dne 11°C 😉 😀 😀 Uz uvazujem, kde som odlozila letne handry 😀 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 😅 no, vidis a to bude mozno dovod lenivosti mojich ihlic ... tie by asi radsej strikovali nejake tricko na ramienka 😅 ... tak, ale ja dufam, ze v januari bude aj sneh ... ja chcem ist na bezky 😉

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka To mas dobre. Ja zimne sporty nemusoím. V zime je zyma. Teda zvykla byt. Mozno sa aj ja na nejaky zimny sport dam. Plavanie. Ked bude vzduch 15 a nebude treba vyrubat dieru v lade tak by sa ja dalo 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 a ja ako spravna stara korcula-mam rada aj korculovanie 😉 ... ja mam zimu rada, ale nie v meste 😉 ... tam byt nemusi, hlavne, ze je na horach, obzvlast, ked tam prideme a mame bezky a podobne srandicky 😅

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 a ja sa pre dnesok lucim, idem pachat hygienu a co ja viem, co este 😉

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka prijemnu zabavu, keby nieco 😉 😉

sliznik
27. dec 2013

Na jednej strane takáto téma, že aké to je múdre a tak....
A hen o kúsok ďalej píše mladá pani, že jej muž je v posteli poleno. Mozno sa držala Vašich múdrych, vysoko inteligentných rád.

mana85
28. dec 2013

@sliznik 😀 😀 😀

zuzkat1
28. dec 2013

@zuzkaanicka tak to uz aj ja mam za sebou.manzel 3tie dieta nechce.mam 31 a odteraz po veceroch uz len clovece😝

zuzkaanicka
28. dec 2013

@zuzkat1 tak si budeme po veceroch pisat 😅 ... ak bude ta sukromna diskusia, tak aj Teba pozveme, hoci nie si stara korcula 😅

zuzkat1
28. dec 2013

@zuzkaanicka Dakujem🙂 som rada ze v tom nie som sama🙂

czechzuzanaba
28. dec 2013

@zuzkaanicka no to jste tomu dali tu vcera :D ja teda jen jedno k tomu - a ty jsi stara korcula copak??? 🙂

zuzkaanicka
28. dec 2013

@czechzuzanaba no, vsak @skvelemanzelstvo mi napisalo, ze je tato tema len pre mladych ... tak z toho mi vyslo, ze uz mlada nie som, aj ked sa tak citim 😅 ... a stara korcula som, ja uz mam 42 a to je pre mnohych priam geriatria 😅

zuzkat1
28. dec 2013

@zuzkaanicka ze geriatria😀

czechzuzanaba
28. dec 2013

@zuzkaanicka 🙂 Tak mate ve slovenstine starka, starky, tak mozme zavest aj starko...jako stara korcula. Po cesky to bude starbru (stara brusla). No a u kazde temy moze byt hned na zacatku napsane, ze pro koho to vlastne je.

zuzkaanicka
28. dec 2013

@czechzuzanaba a mozno postaci skratene star 😉

czechzuzanaba
28. dec 2013

@zuzkaanicka vis co to uz mi ted taky napadlo, a rovnou to nevypisovat ale * a je to....:D

zuzkaanicka
28. dec 2013

@czechzuzanaba a este to mozeme aj stupnovat, niekto bude *, niekto ** a niekto napr. *** 😉

czechzuzanaba
28. dec 2013

@zuzkaanicka vis co, ale nevymyslel to uz nekdo pred nama? Si pamatuju filmy s hvezdickou...

zuzkaanicka
28. dec 2013

@czechzuzanaba no, to si aj ja pamatam 😉 ... a dokonca nedavno som nejaky taky stary filmik videla 😉 star uz mozu aj take pozerat😀 ... asi im uz nic ine neostava, len pozerat.

czechzuzanaba
28. dec 2013
8853
28. dec 2013

dakujem, za tuto poucnu temu, baby, uz davno som sa tak dobre nenasmiala 🙂))

zuzkaanicka
28. dec 2013

@8853 a dakujes @skvelemanzelstvo, alebo nam starym korculiam, ze sme to tu trochu rozprudili? ... a mozno sme niekoho aj prudili 😅

8853
28. dec 2013

@zuzkaanicka obom stranam, uz len ten prvotny prispevok ma rozosmial a potom geriatricky kruzok, do ktoreho sa s chutou zaradim aj ja :D ste skvele :D

mamka34
28. dec 2013

Konzervatívna výchova a celé manželstvo sa trápime. Nakoniec som sa rozhodla rozviesť a teraz sú v tom aj dve deti, pretože ak budete dlhdobo nešťastné v posteli ( pretože manžel bol svätec ), tak sa po čase zamilujete do niekoho iného. Takže skvelemanželstvo, choď do prdele, keď už nemôžeš predkom.
Prepáčte, prepáčte, ale tieto bludy dokážu napáchať toľko bolesti, až, až...
A normálne, ak moja dcérka bude mať 25, skončenú školu a byt, tak sa nebudem predsa zaujímať o jej predmanželský sexuálny život.

zita19
28. dec 2013

@sliznik my nemozme... nam na toto IQ nestaci 😀 😀 😀 Ale dobre jej tak. Nech sa ide matinky, co jej radila vienok zelany zachoavt pre manzela, co vcul... Mozno matinka konecne prezradi ako to riesi ona 😀 😀 😀

zita19
28. dec 2013

Nazder strae korcule!!!! Zeby klub? Aspon TriStar by sa mal volat aj ked cim viac hviezdiciek, tam lepsi (starsi a ulezanejsi) konak... 😀 😀 😀

czechzuzanaba
28. dec 2013

@zita19 aj hotely sou lepsi cim vic hvezdicek...no ja zatim * nemam, tak maximalne jednu bych rekla, ale tak mozu se s vama kamaradit a nejake to moudro se od starsich a zkusenejsich naucit, cooo? :D

zuzkaanicka
28. dec 2013

@czechzuzanaba jasne, ze Ta berieme do klubu, na veku predsa nezalezi 😅
@zita19 cau star 😉 ... ten klub je uz vyslovene ziadany 😉