Láska v tábore
Ahojte. Bola som na jednom kresťanskom tábore, a páčil sa mi jeden chlapec. Ja som s ním ani nebola v skupinke a nemám naňho číslo ani nič. Problém je však v tom, že ho už asi nikdy neuvidím, keďže býva v Luxembursku. Ale zdalo sa mi, že sa za mnou obzeral a tak...
Prosím, hejteri nezapájajte sa.
Ďakujem za pomoc❤️
Keby si sa mu tak pacila, davno by ste mali vymenene fb, ig.. takze radsej nanho zabudni a netrap sa. Este sa velakrat zalubis, neboj.🙂
@anonym_autor najdi ho na socialnych sietach.
napis organizatorom tabora, nech ti ukazu jeho profil - ak to jemu nevadi, ak to on nevnima ako obtazovanie.
Mozno sa zase o rok stretnete na nejakej akcii.
Ak vieš,ako sa volá,tak skús sociálne siete.
No či z toho dačo bude,sa asi netreba spoliehať,predsa len,ste zrejme mladučki a vzdialenosť je veľká.
. Uvidíš, možno o rok zase sa stretnete,alebo už dovtedy budeš mať úplne iný objav, letné pubertálne lásky sú také často 🙂
@anonym_autor najdi ho na socialnych sietach.
napis organizatorom tabora, nech ti ukazu jeho profil - ak to jemu nevadi, ak to on nevnima ako obtazovanie.
Mozno sa zase o rok stretnete na nejakej akcii.
@anonym_01a9c8 o rok už ani nebude vedieť ze existoval🤣
@anonym_autor vieš koľkokrát ja som bola platonicky zamilovaná v tábore alebo na letnej aktivite? Nikdy z toho nič nevzniklo a časom to prešlo
@anonym_autor jeeej to je mile…Ved ho najdi na socialnej sieti a napis mu. Mozes precvicovat jazyk.
@anonym_autor a tvoja kamarátka mala pri bazéne motýle v bruchu a hľadá neznámeho už 3 dni? Tak môžete spolu snívať o niekom, koho už neuvidíte 😄
určite by som ho nevyhľadávala ako ti tu radia. Dievča má svoju dôstojnosť a neponúka sa. Ak by on mal záujem, tak urobí potrebné kroky k tomu, aby sa kontakt neprerušil. Z vl. skúseností viem, že na takýto bôľ pomáha čas, alebo nový objav. Ak príde iný objav skoro, tak ani čas netreba 🙂 Takže jedno z toho ti zafunguje na 100%. Ak si bola na kresťanskom tábore si asi veriaca, tak sa modli za svojho budúceho manžela a ver Bohu, že sa o teba aj po tejto stránke postará.
@anonym_autor skus o rok tento isty tabor.

Pomoct s cim? Ako na neho co najrychlejsie zabudnut?