icon

Má ku mne aspoň nejaké city?

25. jan 2023

Ahojte mam 18 a paci sa mi jeden chlapec s ktorým sa poznám od júna ale intenzívnejšie sa bavíme až teraz asi mesiac...
No proste chlapec dáva asi zmiešané signály alebo neviem co a plus je extrémne hanblivy a vždy konverzáciu ci naživo ci v chate začínam ja, ale keď už začneme tak sa so mnou v pohode rozpráva.
Chcela by som sa spýtať na nejaké rady od dospelých žien ktoré už majú nejaké vzťahy za sebou, lebo toto je môj prvé vážnejšie riešenie sa s niekym, že ako spoznám ze aj on ku mne niečo cíti ako sa chlapci správajú k dievčaťu co sa im páči hlavne introverti a hanblivi... chcem zistit ze proste ci ma vníma ako kamarátku alebo aj niečo viac viem bavíme sa krátko ale ze ci sa treba snažiť alebo sa zmieriť s tým ze sme len kamaráti.

amiaja
25. jan 2023

Ved ho nechaj nech sa ozve aj on prvy a uvidis ci ma zaujem.. ked ty vzdy zacinas debatu tak mozno chce byt len slusny a preto odpise. Nechaj ho nech sa prejavi. Aj ked je hanblivy ak ma o teba zaujem tak sa ozve. Neuhanaj ho.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
delufo
24. máj 2025

Velmi hanblivy muz sa ti nemusi ozvat aj ked zaujem by mal velky. Kludne sa moze aj trapit, proste to neda. Caka kym sa prva ozves ty a potom uz komunikuje normalne. Dokonca potom moze byt aj velmi vyrecny. Dolezite je sledovat ci potom uz udrzuje konverzaciu aj on alebo je to vzdy len strucna odpoved na tvoju otazku a max este mozno prida "a ty?" a pod. To by bolo potom skor to slusne odpisovanie co tu uz bolo spomenute.

autor
28. máj 2025
@delufo

Velmi hanblivy muz sa ti nemusi ozvat aj ked zaujem by mal velky. Kludne sa moze aj trapit, proste to neda. Caka kym sa prva ozves ty a potom uz komunikuje normalne. Dokonca potom moze byt aj velmi vyrecny. Dolezite je sledovat ci potom uz udrzuje konverzaciu aj on alebo je to vzdy len strucna odpoved na tvoju otazku a max este mozno prida "a ty?" a pod. To by bolo potom skor to slusne odpisovanie co tu uz bolo spomenute.

@delufo fúha, odpovedali ste riadne neskoro😅 každopádne som už vyše roka v úžasnom vzťahu s úžasným chlapcom a toto si už ani nepamätám o kom som písala 😂

delufo
28. máj 2025

Áno potom to som si to dodatočne všimol.😅 Ale trocha srandy nezaškodí a nakoniec to čo som písal je dosť nadčasové a určite ste neboli a ani nebudete posledná čo zažívala rovnaké pocity a myšlienky keď stretla tento typ muža. Možno to teda ešte niekomu pomôže 🙏 V kazdom prípade Vám prajem vo vašom šťastí len to najlepšie a aby vám to obom vydržalo v každom počasí 🍀

autor
28. máj 2025
@delufo

Áno potom to som si to dodatočne všimol.😅 Ale trocha srandy nezaškodí a nakoniec to čo som písal je dosť nadčasové a určite ste neboli a ani nebudete posledná čo zažívala rovnaké pocity a myšlienky keď stretla tento typ muža. Možno to teda ešte niekomu pomôže 🙏 V kazdom prípade Vám prajem vo vašom šťastí len to najlepšie a aby vám to obom vydržalo v každom počasí 🍀

@delufo ďakujeme 😁