Má význam podať odvolanie po neprijatí na školu?
Ahojte, myslíte si ,že má význam dať si odvolanie ak sa na danú školu hlásilo 82 žiakov brali 20 a ja som skončila 40 ?
Ano, má význam. Môže sa stať, že niekto nenastúpi (pôjde na inú školu)
Áno,máš šancu..na akú školu si sa hlásila?
Ak nepodas, nebudes vediet ci to ma vyznam, podaj uvidis. Vzdy je sanca ze sa to posunie. 🙂 drzim prsty.
Určite podaj. Nič nestratíš. Ale šanca je minimálna.
A to už boli nejaké prijímačky? A určite podaj. U nás je možnosť aj prestupu. Skús sa spýtať v škole. Nastupis na inu školu a dáš si žiadosť o prestup hneď na začiatku
Ďakujem,,podám a uvidim
Určite podaj, u syna sa posunulo miesto o 40 a viac keďže väčšina sa dostala aj na inú školu a aj si ju vybrali.
Jasné že podaj, syn bol 14. pod čiarou a zo na dosť dobré gymnázium. Tiež sa mi zo zdalo zbytočné ale skúsila som...a už je tretiak 😉
@nynak podala som ,,len na tu školu beru len 20 žiakov ...ale no uvidím...ďakujem vám za povzbudenie, keď nezoberu nič sa nedeje.
Presne tak, a držím veľmi palce👍🏻
Moja dcéra teraz robila tiež prijímačky, ešte nemáme výsledky 🥺ale úplne ti rozumiem, čo ja mám teraz za nervy, väčšie ako ona 🤷🏻
Dcéra robila primacky pred 2 rokmi a u nich je polka triedy prijatá na odvolanie, vratane nej .
Tam sa to vtedy hrozne posúvalo a dostali sa aj decka ktoré boli ďaleko pod čiarou
Možno záleží aj od typu školy, ale vtedy ked robila skúšky ona tak väčšina deti co bola s ňou mali 4 skoly + k tomu veľa ôsmakov keďže slo o bilingválne gymnázium.
Prvých 10-15-20 miest obsadili superdeti -jednotkari so 100% monitormi, výhercovia olymionád ktorí sa dostali všade kam sa hlásili a veľká časť mala bilingval iba ako zálohu, takže tam sa to nakoniec dost pomenilo cele
Určite si daj odvolanie. Máte to teraz ťažké, robia skúšky veľmi silne ročníky a všade je pretlak detí.
Určite áno, aj keď zobrali 20 žiakov, v septembri možno nastúpi len polovička.
Skusit mozes, ale tento rok sa velke posuny diat nebudu, pretoze sa system prijimania deti vyrazne zmenil, takze je irelevantne, ake skusenosti s posunmi maju ini z minulych rokov. dcera chodi na bilingval a u nich na skole sa hovorilo, ze posuny tento rok budu max 5 miest.

skusit mozes vzdy -aspon ebudes lutovat,ze si sa nepokusila..sanca je sice mala,ale clovek nikdy nevie