Má žiak s trojkami z matematiky šancu na strednú školu?
Ma sancu ziak,ktory sa uci z matiky na trojky,dostat sa na strednu skolu napr.polnohospodarsku?To je len priklad,ze nejde o ziadne gymnazium ci OA.Strednu este nema vybratu,vobec netusi kam, teraz je osmacka.Matike ani velmi nechape.Ostatne predmety 1 a 2, z matiky trojky,len minuly rok na konci mala 2.Co sa deje a detmi ktore sa nedostanu na strednu skolu kam sa hlasia?Dakujem
Pohoda mávala som z ani aj sjl aj z matiku trojky na vysvedčení na ZŠ iné predmety jendotiky Max dala dvojka makala som na seba dokonca som si 2mala na konci 2zo sjl aj matiky a a hlásila som sa na hotelovú odbor kuchár a cukráreň na oboch som sa umiestnila na dakom 3/4mieste podľa známok prijali ma na oba odboru vybrala som si ale aj tak kuchára a makala som tak že som na SŠ vytiahla matiky na 1max 2na vysvedčenie.
Nikoho na žiadnu školu nepriradzuju, už nie je socik. Môže sa prihlásiť na iks škôl, také, ktoré chce a na nejakú ju zoberú. Alebo aj na viac škôl ju zoberú a vyberie si, kde chce ísť. Nematematická škola je napríklad konzervatorium, ak už sme pri tom.
Kvoli trojkam z matematiky by som vôbec nerobil scény, to dnes má každý.
Áno, samozrejme
dala by som na zdravotnu.
dnes som akurát pozerala , u nás v Nitre je SŠ veterina , pozri , majú aj intrák a majú super odbory.
V 8 ňom ročníku by tuším mali aj robit testy na akú školu sa hodia. A bývajú aj stredoškolské veľtrhy, dni otvorených dverí využite to tento rok, popozerajte si co by sa dalo…
Ak ju lákajú zdravotnícke odbory kľudne aj to, pohľad na krv robí zle každému jednému co nieje zvyknutý, to je úplne normálna ľudská reakcia, toho sa nedržte.

@thirstymonk ano sublimuje.Ide mi o to ci sa dostane na skolu ktoru by realne chcela a nie na taku na ktoru ju priradia ked bude neuspesna lebo jej matematika nejde.A neboj spamätana som.Zvazujeme skolu s maturitou nie s vyucnym listom alebo len ukoncenie povinnej skolskej dochadzky.