icon

Mám 13 a páči sa mi chlapec

20. mar 2023

Prajem všetkým pekný deň! V prvom rade by som bola veľmi rada keby sa zdržíme komentárov ako napr. že sa mám o tom porozprávať doma, s rodičmi sa pravidelne doma rozprávam a nemám s nimi žiadne konflikty, no asi aj sami viete že človek sa musí niekedy porozprávať aj s niekým kto mu pri danej situácii nebude nejak nadržiavať ako reči typu : Ty si fešanda! Určite sa mu páčiš tiež… Chlapec ktorý sa mi páči je odomňa starší a vôbec sa s ním nerozprávam (nechodíme spolu do triedy) prehodila som s ním možno 2 slová v živote. Niesom typ dievčat ktoré sa chce za každú cenu zapáčiť a ktorému sa chlapec zapáči podľa výzoru. Vyžaruje z neho pozitívna energia, zbožňujem jeho oči a úsmev-je iný ako chlapci v jeho veku skrátka je taký gentleman. Dosť sa ho bojím osloviť a povedať mu čo si o ňom myslím a preto potrebujem pomoc, ako sa mu zapáčiť? Ako by ste to riešili vy? Budem rada za každú odozvu.

Strana
z2
autor
20. mar 2023

@pralinka25 bolo to asi v septembri kedy to celé začalo, bola som otravná a trápna

mikitilik29
20. mar 2023

Ako otravná? Co si robila?

jozko1244
21. mar 2023

Tu je asi choroba

mladena
21. mar 2023

No tak keď si ho už stihla pootravovať a on neprejavil záujem sa bližšie zoznámiť tak to už potom asi nič z toho.

pralinka25
21. mar 2023

no ano. fakt zalezi co si urobila alebo povedala. pokial si urobila uz prvy krok a on sa nechytil tak asi nic. pokial teda nie je nejaky vyslovene hanblivy introvert. ale zas pre 15 rocneho moze byt v tomto veku aj 2 rocny rozdiel vela.

eva8
21. mar 2023

@pralinka25 akým spôsobom o ňom zisťuje info kamoška?

pralinka25
21. mar 2023

@eva8 to asi nepatrilo mne

eva8
21. mar 2023

@pralinka25 prepáč 🌹 , to patrilo autorke. Nedopatrením som preklepla

pralinka25
21. mar 2023

@eva8 v poho pochopila som 😉

elisebah91
21. mar 2023

Vďaka za si napísala...si mi zlepšila deň keď vidím, že 13 ročná je slušná a vie sa aj vyjadrovať...vďaka...k tomu chalanovi, rob čo doteraz, netlač na nič...ak je ten tvoj tak si ťa počká...moja staršia sestra takto vyštartovala po chalanovi mala 15 on 17 a dačo...a doteraz sú spolu ako manželia s troma deťmi...toto tvoje obdobie je také otukavacie, že ja mierne trápnosti si dovolené...sestra mu napísala ,,utajenú sms,, clipko či clirko či čo to bolo...niečo v zmysle že prídem si po teba a bla bla bla ..tvoja smrť, absolútna hovadina...a for bol, že to číslo mu zobrazilo tak vedel že od nej...alebo sa boli previest na biku len tak ako kamoši a ona 3x spadla 😆😅...
Záleží aká si a aký je on....švagor je taký hamblivec, a sestra zas spoločenský lev..tak ona uhanala jeho 😁

pralinka25
21. mar 2023

@elisebah91 mne zas zlepsila den tvoja sestra. normalne som si to predstavila. 👍

autor
21. mar 2023

@elisebah91 😊😊 U mňa je to približne rovnako, ja som originálny extrovert ale on je taký hanblivý, toto bude znieť ako keby som bola po dvadsiatke😆,ale keď sme mali sme v škole takú fašiangovú oslavu, milujem keď sa ľudia raz za čas zabavia a zatancujú si bez ohľadu na to ako pri tom vyzerajú, či sú to nejakí tanečníci či ľudia ktorí sa tomu nevenujú. Mám rada keď sa občas so srandy takto zabavím tak sme všetci tancovali, len on sedel. Je taký introvert 🙂

eva8
21. mar 2023

Nabudúce na zábave vybav damsku volenku a vyzvi ho do tanca. Objímať sa nemusíte. Nebuď sklamaná, ak ťa odmietne, chlapci v tomto veku pri záujme o dievča sa obzerajú za rovesníčkami a starsimi.
Teraz má asi plnú hlavu monitoringu (ukáž, že mu držíš palce, aj keď zdialky), potom prihlášky, prijímačky na SS. Neznic si ten pekný pocit tým, že budeš niečo siliť. Je pekné snívať, stačí to v tomto veku.

elisebah91
21. mar 2023

Nuž, musíš si poradiť sama...presne na takejto tancovačka osla sestra po švagra lebo by nič nebola .proste ona chcela s ním tancovať a on hamblivy, tak ho išla zavolať ...nemal na výber 😆

katka700
21. mar 2023

Introverti majú 1 nevýhodu. V skutočnosti môžu byť úplne iný ako navonok a väčšina toho čo o nich vieš môžu byť tvoje dohady. Skús sa s ním viac rozprávať, úplne nezáväzne ako s každým iným nech zistíš čo je zač. Mozno ani nie je tak úžasný ako ti pripadá.

Strana
z2