Mám 13 rokov a mama mi nedovolí mať 12-ročného frajera
Ahojte , mám 13 rokov a mám frajera . Moj frajer ma 12 rokov . Moja máma mi nedovolí s nim byť, vôbec nechapem kvoli comu . Moja máma vie o tom ze s nim chodím ale nedovolí mi to . Moja máma pozná jeho a aj jeho rodinu , vôbec neviem co im na nom vadí , on mojim rodičom pomáhá ak potrebuju pomoc s niecim . On sa ku mne správa pekne . Tak ja už nechapem preco ma s nim nenechá viem ze mam iba 13 rokov ale velmi ho milujem , dala by som kvoli nemu aj svoj život . Prosím vás poraďte mi co mam robit .😔
@jana_eyre_2 ja sa bojím s Nou o tom komunikovat 😫
@rezmuvesovaa
Si velmi mlada a ja ti nechcem brat iluzie. Dokonca verim aj, ze ten chlapec to mysli uprimne co ti povedal. No ked pride realna situacia a problemy, je po peknych reciach. Mnohy, uz dospeli to nezvladnu a to co slubovali nie su schopni dodrzat. Nespoliehaj sa na pekne reci, clovek/ partner sa mnohokrat ukaze az po rokoch. Potom budes sama vidiet, ci tie pekne reci premenil za tie spolocne roky aj na skutky 🙂 Prajem ti vela stastia nech najdes neskor muza, s ktorym budes stastna, ajlepsie cely vas zivot.
@rezmuvesovaa tiez som si myslela ze som v 13tich milovala a teraz si bucham hlavu 🙈
@jana_eyre_2 ďakujem …. Aspoň vy ste ma pochopili 😫
@jana_eyre_2 super ..palec hore som dala uz hnef po precitaninprveho odstavca 😊
Fuj, to su komentare a pritom vacsina bab co zrazu dospelostou stratili pamat, mali prve lasky na zakladke, prve randenie, prve pusy. Co je zle natom mat frajera v 13tich? Kebyze kazda co sa na 2.stupni stretava s nejakym chlapcom mala mu hned skocit do postele, tak tych tehotnych zakladnacek tu mame slusnu kopu uz od 80tich rokov !!! Boze,ako vy budete riesit dospievanie vasich dcer mi je zahadou 🙄🤔
@babydesire ďakujem že ma chápete

@jana_eyre_2 veľmi pekne ďakujem za radu❤️