Neznáša môjho frajera

juliannaoffice
6. feb 2022

Dobrý deň píšem ohľadom mojich rodičov pretože nemajú radi môjho frajera, moja mama sa k nemu správa falošne, môj otec je stále na neho nabrúsený, ale keď niečo potrebuje tak je k nemu milý. Mám 17 môj priateľ 22 sme spolu rok a od samého začiatku mu prekáža.

zuzikak
6. feb 2022

nepises viac ako sa priatel voci tvojim rodicom sprava. Ako sa sprava k tebe. Ak im vadi, porozpravala si sa s rodicmi preco ? Co je ten dovod, ze sa im nepaci ? Je to tym, ze je starsi a ty mas este nedokoncenu skolu a boja sa aby si si neskomplikovala zivot ? Je to tvoj prvy frajer ? Ak nie, ako sa spravali k tomu predtym ? Treba s rodicmi viac komunikovat a normalne prebrat tento problem.

ladycat2021
6. feb 2022

Musis viac napisat, lebo takto ti nemozme a ani nevieme poradit .. v com je problem ? nejaka pricina tam musi byt ..

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 my sa hádame ale nepletieme do toho mojich ani jeho rodinu. Hádame sa skrz sociálne siete povie mi vždy že by som nemala to a to no a ja sa za to nahnevam a je zle. Proste keď im požičia peniaze tak sú ne neho dobrý , ale keď nepožičia lebo nemôže a povie že nemá tak už je na neho zle. Alebo aj bez dôvodne je na neho zle. Proste rodičia ho neprijali do rodiny a nechcú aby som sním mala nejakú budúcnosť.

lenuska9999
6. feb 2022

@juliannaoffice aj mojej mame vadí môj snúbenec. Lebo ma už nemôže tak ľahko manipulovať. Moja matka má narcisticku poruchu osobnosti. Ale mne je úplne jedno co si ona o ňom myslí. Živým a starám sa od 18 rokov k seba sama, takže ja nemusím počúvať nič. Ak sa mj niečo nepáči, môžem jej ukázať kde su dvere. Čím skôr sa osamostatni a bude to. Ešte keď máš takých rodičov, že si požičiavajú peniaze od 22 rocneho chlapca, tak asi nebudú veľmi zodpovední rodicia

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice pockat .. tvoj priatel ti pise/ hovori, ze by si nemala to a to robit a podobne ? to ti zakazuje ? a tvojim rodicom poziciava peniaze ? kvoli comu?

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 nemala by som fajčiť mi hovorí , a požičiavajú si od neho peniaze keď nieje čo jesť

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 a vadí mu keď rozprávam o našej budúcnosti čo chceme dosiahnuť a tak a že budeme mať dom...

monkasponka
6. feb 2022

@juliannaoffice tvoji rodicia si požičiavaju peniaze od 22 ročneho chalana lebo nemate čo jesť? A aj vratia potom ? Nooo, malo by to byť keď už tak opaçne... Ale to ste na tom tak zle alebo rodičia nevedia hospodariť?

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice tak to fajcenie je ok .. a nic ine ti nezakazuje ? nemaju dostatok financii, tak si musia poziciavat od de facto cudzieho cloveka ? co oni robia s tymi peniazmi, ze nevedia vyzit ? .. aha .. to mu akoze vadi ? nerozumiem .. vsak to je pekne rozmyslat nad buducnostou a rozmyslat nad tym co a ako by mohlo byt ked bude to a to 🙂 ja sa s mojim priatelom bezne takto bavim

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 ja im vôbec nerozumiem práveže ním vadí úplne keď sa bavíme o našej budúcnosti a čo plánujeme. Vadí im že chcem ísť bývať sním keď budem mať tých 18

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice tak, ked im to tak vadi, tak po 18 sa odstahuj od nich .. najdi si pracu, podnajom .. proste osamostatnit sa

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@juliannaoffice a vadí im že oni nebudú mať peniaze a ja snim áno ked budeme spolu žiť

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice ak pracuju co predpokladam, ze ano, tak nech sa naucia hospodarit s peniazmi a nie prehajdakat ich na neviem co a potom si poziciavat od tvojho priatela ..

sissy27
6. feb 2022

@juliannaoffice jasné, že priateľovi vadí, že fajčíš. Na cigarety peniaze v rodine sú a na jedlo nie??
Ja sa mu čudujem, že vôbec sa s tvojimi rodičmi baví. Keď teba tak miluje, tak počkať do tvojej 18 a nech si ťa berie k sebe. Ale teda nechcem sa ťa nijako dotknúť, nemôžeš za svojich rodičov, ale pravdepodobne budeš potrebovať dovzdelať v oblasti finančnej gramotnosti, lebo v tomto smere ti teda rodičia dobrý príklad nedali a bolo by fajn, keby si si do vlastného života neprenášala tento systém z domu.

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@sissy27 nerozumiem im raz sú dobrý a raz zlý

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

Otec ho neznáša od samého začiatku pretože my tu budúcnosť plánujeme stále

sissy27
6. feb 2022

@juliannaoffice a čomu chceš rozumieť na niekom, kto nemá na jedlo? Prepáč, ja fakt nechcem nikoho urážať, ale pre mňa je absolútne nepochopiteľné akým životným štýlom žijú dvaja dospelí ľudia, keď nemajú čo jesť a bez hanby si požičiavajú od cudzieho človeka.
Nepracujú? Sú chorí? Fajčia? Pijú? Stávkujú ?

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@sissy27 môj otec je dôchodca a moja matka nepracuje

ladycat2021
6. feb 2022

@sissy27 pytala som sa jej co robia jej rodicia s peniazmi, ked nevedia vyzit a musia si poziciavat od de facto cudzieho cloveka .. nedostala som odpoved

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 môj otec má dôchodok moja matka neberie nič lebo nepracuje. Ten dôchodok 310€ vydrží Max. Týždeň

0silvia0
6. feb 2022

@juliannaoffice a ako financne fungovali rodicia predtym ako si mala frajera? Od koho poziciavali? Preco mama nepracuje?
Z coho platia najom?

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice a ako ste zili doteraz ? to si tvoji rodicia stale od niekoho poziciavali peniaze ? maximalne tyzden ? to ako vazne ? ja viem, ze to je malo, ale ..

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 varia každý deň aj keď je ešte navarené s predošlého dňa. Fajčia cigarety vyfajčia aj 2-3 balíčky denne. A ostatné je všetko dlh

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice a najom ? energie su kde ? to z coho platia ?

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@juliannaoffice na môjho frajera vždy niečo majú alebo si nájdu aj keď sme spolu rok a poznáme sa dosť dlho na to aby sme vedeli čo chceme a čo budeme v budúcnosti robiť. Ním to vadí , chcú aby mali najprv oni nie my. Vadí im že chcem sním bývať a tak

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@ladycat2021 obyčajné brigády vo vinohrade

ladycat2021
6. feb 2022

@juliannaoffice 2-3 balicky denne .. fuj tak s tym by mohli prestat .. 1 balicek cigariet stoji takmer 4 € ak sa nemylim ... to mas do 12 € na den len za cigarety .. preboha .. tak uz maju kde setrit .. prestat fajcit a hned sa najde viac penazi ..ale myslim, ze oni nebudu chciet prestat .. takze po 18 sa odstahovat .. tu nic ine pomoze podla mna .. nehovor im uz nic o svojej buducnosti s tvojim priatelom .. odkladajte si peniaze, aby ste mali dobry start do zivota ..

juliannaoffice
autor
6. feb 2022

@juliannaoffice takto bol u nás jeden ujo otcov kamoš a hovoril že kde je môj frajer povedala som že doma a povedal prečo nebývaš sním môj otec hneď na to že no porád šak neni ešte dospelá. Ujo povedal a keď sa ľúbia a na to môj otec hneď že Neneee

juliannaoffice
autor
6. feb 2022
dharmasanata
6. feb 2022

Tak toto je silná káva... Ja by som priateľa ani domov nedoniesla hanbila by som sa za takých rodičov, prepáč píšem otvorene. Nech prestanú fajčiť a budú mať čo jesť... toľko k tomu. A takí rodičia čo dcére nedoprajú šťastný život ale závidia jej že by sa mohla mať lepšie, no utekala by som od nich čím skôr. Držím ti palce a keď môžeš čím skôr sa od nich odstrihni. Toto niesu zdravé vzťahy. Jeho len využívajú.