Mám 14 rokov a bojím sa ísť testovať
Dobrý deň mám 14 a mala by som sa ísť testovať na celoplošné testovanie ale veľmi sa bojím boli to keď Vám tu paličku danú do nosa? Veľmi sa toho bojím
Ale nechcem byť v karanténe
Ďakujem za každý koment
Tá palička je pružná, mäkka, nič ti neposkriabe, neporaní. Nič to nie je. Nedostane sa ti do mozgu 🤭
Ahoj. Nechce sa mi čítať všetky komentáre, takže možno ti už odpovedali iné žienky.
Bola som už cez víkend na testoch. Tiež som mala strach, no nakoniec v pohode.
Pri vstupe nás privítal šarmantný policajt, kázal vydezinfikovať ruky, následne zapísali údaje z občianskeho preukazu (ty si vezmi zdravotnú kartičku) a dali mi poradové číslo. Potom ma ešte šarmantnejší vojak odprevadil do miestnosti na testovanie, pri koši sa trebalo vysmrkať do papier. vreckovky a šla som si sadnúť. Pár sekúnd mi brali vzorku z nosa - dosť to šteklilo, tak sa mi chcelo kýchnuť, ale ten pán mi hneď povedal, nech si zhlboka dýcham ústami a naozaj to pomohlo...
Takže naozaj nič strašné, pôjdem znovu, ale už bez strachu...
Strach je v poriadku, mám oveľa viac rokov ako ty a prvý krát som strach mala tiež. Takže neboj sa.
Strašne to bolí ! Ja som tam skoro odpadla. Strčia ti ju až do zadu a začnú ju tam točiť.

A to len do jednej nosnej dierky dajú paličku alebo do oboch?