icon

Mám 14 rokov a bojím sa ísť testovať

26. okt 2020

Dobrý deň mám 14 a mala by som sa ísť testovať na celoplošné testovanie ale veľmi sa bojím boli to keď Vám tu paličku danú do nosa? Veľmi sa toho bojím
Ale nechcem byť v karanténe
Ďakujem za každý koment

Strana
z2
autor
26. okt 2020

A to len do jednej nosnej dierky dajú paličku alebo do oboch?

kengurica
27. okt 2020

Tá palička je pružná, mäkka, nič ti neposkriabe, neporaní. Nič to nie je. Nedostane sa ti do mozgu 🤭

miriam439
27. okt 2020

Ahoj. Nechce sa mi čítať všetky komentáre, takže možno ti už odpovedali iné žienky.
Bola som už cez víkend na testoch. Tiež som mala strach, no nakoniec v pohode.
Pri vstupe nás privítal šarmantný policajt, kázal vydezinfikovať ruky, následne zapísali údaje z občianskeho preukazu (ty si vezmi zdravotnú kartičku) a dali mi poradové číslo. Potom ma ešte šarmantnejší vojak odprevadil do miestnosti na testovanie, pri koši sa trebalo vysmrkať do papier. vreckovky a šla som si sadnúť. Pár sekúnd mi brali vzorku z nosa - dosť to šteklilo, tak sa mi chcelo kýchnuť, ale ten pán mi hneď povedal, nech si zhlboka dýcham ústami a naozaj to pomohlo...
Takže naozaj nič strašné, pôjdem znovu, ale už bez strachu...
Strach je v poriadku, mám oveľa viac rokov ako ty a prvý krát som strach mala tiež. Takže neboj sa.

gugugaga123
3. nov 2020

Strašne to bolí ! Ja som tam skoro odpadla. Strčia ti ju až do zadu a začnú ju tam točiť.

Strana
z2