Mám 14 rokov a moja láska chce mať so mnou sex
Ahoj, mám 14 a mám už dlhšiu dobu moju prvú lásku. Naozaj ho ľúbim ale pýtal už po mne sex. Nehovorím, že by ma to nevzrušovalo alebo by som nechcela ale mám strach keby to nevyšlo a omylom by som otehotnela. Poznám veci ako sú kondómy a pod. ale aj tak. Bojím sa kebyže ho odmietnem tak by mi možno zahýbal. Poradíte mi čo mám robiť? 🙂
Ty musis vediet,ale stare zname ked ta naozaj miluje tak pocka...je pravda...prides na to...bud teraz alebo ked budes mat 30 a lutovat vsetky voloviny co postvaras...to myslim uprimne a ak mozes pouc sa z cudzich chyb a nie zo svojich....☹
Ja som v 14 rokoch behala po dedine s kamarátkami a neriešila ,,lásku" ... a nie to ešte sex! A to som neni nejako extra stará škola, mám len 21.
Preboha dievča, maj trocha úcty. Vyspať sa s niekým len pre to lebo sa bojím že by mi zahýbal?! No to je skutočná láska, aj z jeho strany...
takýto vzťah ako ho opisuješ nie je vzťah. Radšej si to ušetri pre niekoho s kým to bude stáť za to a teraz nerieš takéto veci ako láska, sex. Určite by som to neurobila len pre to aby som si ho udržala. Možno máš na to iný pohľad, ale ver, že raz by si to ľutovala..
ja som to poprvý krát mala s mojím partnerom v 18, a užívať som si to začala tak v 19 lebo to nie je len tak .. .tak si to veľmi dobre premysli než to budeš potom ľutovať!
Ak ti bude zahynat len preto ze este nechces sex tak to nie je ten pravy. A zahybal by aj keby si s nim spala. Ak ta ma rad pocka. Ak nie tak ho milujes len ty a on tabe nie aj ked to hovori.
Ahoj 🙂 Takže v prvom rade je to len na tebe. Ak to chceš aj ty tak kľudne chod do toho. Dnešné deti aj tak dospievajú skôr. Ja som o to prišla tiež v 14 s priateľom ktorý mal 15. Sme spolu 5 rokov, rok spolu bývame a neostala som ani tehotná ani odkopnuta :D ale ak si si nie úplne istá tak kašli na neho. Je možné že by si to neskôr oľutovala
Zabudla som dodať ze po 2 mesiacoch chodenia
@felicenice A tá Tvoja "láska" vie, čo je to trestný čin?
@felicenice predpokladam ze sa s nim vyspis aj napriek vsetkym prispevkom. Ved co uz len stare kotvy mozu vediet o laske? Urobis to preto aby ti nezahol, ale on ti zahne aj tak a o par rokov tu budes mozno rovnako hlupuckym adolescentkam ako si teraz ty prahnucich po rozpravkovej laske radit presne to co ti tu baby radia teraz. Skusenost je bohuzial neprenosna a popalit sa musi kazdy. Zacarovany kruh ...
Prázdniny ? 😂🤔
... v 14tich môj najväćší problém bol, že mojej originál bárbine od Mattela nešla viac zohnúť noha....
Nechcete sex?
@caroline_ A ty si uvedomuješ čím sa tu chváliš? A že tvoju "lásku" ešte aj dnes môžu zavieť? Ide o tretný čin sexuálne zneužívania...
@felicenice Na sex máš času dosť, hlavne si to poriadne premysli a nenechaj sa do toho tlačiť...
@felicenice ze sa na neho vykasli! Uvedomuje si ta tvoja " láska" že máš len 14???? Moja zlatá radsej sa uč,pozeraj telku,chod von s kamoškami, alebo sa viac zbliz s mamkou nech ti vysvetlí, že ešte máš na sex čas.A ze ti bude zahýbať?Tak co je to potom za láska? Dievča máš ešte na všetko čas!
@vierkainka je to 7 rokov stara tema....dievca je dnes uz dospele 🙂
@zooeynka ďakujem za upozornenie.Viac zien tu dnes reagovalo tak som si to nevšimla 🙈
@vierkainka ktovie ako dopadla 🙂

@pepka123 to je tá "vyspelá" a chytrá dnešná mládež