icon

Mám 14 rokov a moja láska chce mať so mnou sex

felicenice
9. jan 2017

Ahoj, mám 14 a mám už dlhšiu dobu moju prvú lásku. Naozaj ho ľúbim ale pýtal už po mne sex. Nehovorím, že by ma to nevzrušovalo alebo by som nechcela ale mám strach keby to nevyšlo a omylom by som otehotnela. Poznám veci ako sú kondómy a pod. ale aj tak. Bojím sa kebyže ho odmietnem tak by mi možno zahýbal. Poradíte mi čo mám robiť? 🙂

Strana
z2
sykorkauhliarka
9. jan 2017

rozist sa a uzivat si detstvo

mihula
9. jan 2017

@felicenice a on ma prosim ta kolko rokov?

bibina32
9. jan 2017

Na sex mas este dost casu a ak on to nechce pochopit tak sa s ním rozíd.

cerez
9. jan 2017

Tento príspevok si prečítal môj manžel a radí ti ísť radšej do kina.
Moja rada znie...dáš mu a podvedie ťa tiež. Takže sex si môžeš užiť aj neskôr, keď budeš mať o pár rokov viac. Ak si chlapec pýta sex po 14 ročnej dievčine, nejde mu o lásku, ale je to čisto len sex. Nejde o hlboký cit, ale o dobrodružstvo. Skôr ako to urobíš mysli na to, že dobrodružstvo môže skončiť sklamaním a s následkami.

nenne27
9. jan 2017

Ked mas 14 tak sa to vola sexualne zneuzitie maloletej😉

obsadenemeno
9. jan 2017

@felicenice jeziskove huslicky....... to ako seriozne cakas ze ti napiseme sup na to?

v 14 frajera nepotrebujes, radsej citaj knizky a uc sa, aby si o dva roky nemusela na MK vypisovat, ze som tehotna a nechal ma.....a bojim sa to povedat mame...... 🙄

V 14 mas na sex casu dost....pocitam tak 4 roky....povedz mu, ze ked ta lubi, tak pocka. A uvidime, ako dlho ta bude lubit.

Nedavno tu bola taka tema, zaba este na strednej, asi 17 rokov. S chlapcom chodili spolu 2 roky. Ona otehotnela a on ju teraz nazyva vselijakymi menami a distancuje sa. Toto chces?
Na sex budes pripravena vtedy, ked budes pripravena niest dosledky. Inak radsej chod do toho kina......

hivanik
9. jan 2017

@felicenice ...., ze omylom by som otehotnela.... ? Mas 14, dievca sa zobud.... Ze by mi zahybal, tak nech ide kade lahsie......teda do certa. A necha ta ci mu das alebo nie.😉

sibalka21
9. jan 2017

Skus sa o tom porozpravat s mamou a rychlo ta to vzrusenie prejde... Ale chapem, v dnesnej dobe to sexuje hlava nehlava od 10tich pomaly.... Ak sa na to necitis tak to nerob... Ak sa bojis, ze by ti zahybal tak to nieje ziadna ,,laska,, .... Rozid sa a najdi si poriadneho priatela ;)

mimac
9. jan 2017

@felicenice dúfam,že moja dcéra toto v 14 riešiť nebude...veď si ešte dieťa preboha!v žiadnom prípade.....Tak nech si chlapček počká alebo sa s ním rozid.....študuj,sportuj,cestuj,venuj sa sebe a svojmu rozvoju!

rusalkablack
9. jan 2017

kolegova dcera ma 12, a ta tiez nerozprava o inom , ako o sexe.. A kolega, kedze ju mal v neskorom veku, sa k nej sprava ako chapavy dedko, nie ako otec. A matku zaujimaju len obchodne centra a kamaratky. Hovorim, ze to nedopadne dobre...

sykorkauhliarka
9. jan 2017

@mimac mozno ta sklamem ale my ( kamaratky v partii) sme v takom veku prisli o panenstvo ..taka je mladez v dnesnej dobe...ja osobne to dost lutujem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elenajezova
10. jan 2017

Presne tak, ako písala nenne 27, ty si ešte v 14 rokoch pod zákonom. Neviem, koľko má ten tvoj priateľ, ale kľudne sa može stať, ak je už starší, že ho možeš dostať rovno do basy. Takže si dobre rozmysli, čo urobíš.

lavinis
10. jan 2017

po prve, si pod zakonom, takze by mal z toho problem
po druhe, na co ti je chalan, ktory by ta podvadzal? treba si svoju hrdost budovat uz teraz ;)

natalienka12
10. jan 2017

Tak ak toto číta polícia, tak bude prúser

julma
10. jan 2017

Poznala som dievcata vo veku 15-16 rokov, ktore uz neboli panny a neboli ani stastne, ani hrde na seba...citili sa vyuzite, pospinene...akoby si do nich niekto utrel...a keby mohli vratit cas,...ale nemohli. Hladaj chlapa co sa poserie z toho, ze si smutna...co byvneurobil nic co by sa Ti nepacilo. Vezmi svoju sebauctu a chodte zazit nieco blaznive, vesele a ciste

3petka
10. jan 2017

@felicenice ahoj 14 je dost skoro. I ked poviem ti takto urob to ked ty budes pripravena ked to naozaj budes chciet nie ked sa budes bat ze ti zahne a podobne ale naozaj len z vlastnej iniciativi. Nerob to pre druheho lebo si to neuzijes a budes sa citit zle a zneuzita. Mas cas este pockaj ak to priatel nepochopi tak ta nama rad. Ak sa rozhodnes inak tak preboha daj si naozaj pozor aby si nebola tehotna.

sense
10. jan 2017

Ak si lasku podmienuje sexom tak ta nelubi okrem toho ak ma on viac ako 15 a ty 14 ak by si ostala tehotna prip sa to prevalilo je to znezuzitie maloletej aj keby si s tym zrovna suhlasila

A dufam ze moja dcera nebude riesit taketo v

sense
10. jan 2017

Odoslali mi nedopisany prispevok dufam ze moja dcera toto riesit nebude v 14

lubkavargova1
10. jan 2017

@felicenice kludne, aj tak su teraz volne miesta v base a socialka ma pomenej prace.

sue
10. jan 2017

KDE má toto dieťa MAMU a OTCA ???????

zltalienka
10. jan 2017

@felicenice ak chce po Tebe sex, tak Ta neľúbi. Chce len pre seba dobre, svoje uspokojenie. Nenechaj sa využiť! Maj sa rada. Sex si aj tak si strašiakom nechceného tehotenstva nevychutnas.

maminecka2
10. jan 2017

No podla mna si clovek v 14 rokoch nezalozi takyto nick. Takze niekto sa bavi...

marosinecko
10. jan 2017

Kde tento svet speje ??!! Nemám slov. 😁😁😁

mimac
10. jan 2017

@sykorkauhliarka no teda, bola iná doba, ja som v 14tich ani nepomyslela na to, že by som sa s dakym chalanom chcela držať za ruku tobôž rozmýšľať o sexe..ach tá dnešná mládež...!!!

katkup
10. jan 2017

uzivaj si detstvo, prvy sex urcite nie je ziadna slava!!!!
a zatial aj dotyky, pusinky a drazdenie stoja za vela 🙂
ja som mala prvy sex v 17r a ze by som z toho vtedy odpadla :( zacala som si to uzivat naskor az cca ako 21r a az vtedy som zistila ako naozaj chuti 🙂

bombonka
10. jan 2017

Chrípkové prázdniny???

domafi
10. jan 2017

No,sex je nadherna a jedinecna vec,nieco conesuvisi len so vzrusenim,je s tym spojene cele tvoje vnutro,tvoje srdce,city,rozum...suhlasim s tym,co pisali dievcata nado mnou...si pod zakonom...rasties a rozvijas sa...si pripravena vynosit pocate dieta?...ziadna antikoncepcia nie je 100%na...ak ta tvoja laska skutocne miluje,prijme aj tvoje rozhodne NIE...ak ta kvoli tomu opusti alebo zacne podvadzat,mozes si byt na 100%ista,ze mu is!o len o sex....zachovaj si to najcennejsie co mas pre skutocneho muza a nie pre nastrocneho pubertiaka,ktorym plieskaju hormony

pepka123
10. jan 2017

no ja mám dosť 😂 deti deti...zajdite do cukrárne na čaj ako sme my chodili a nie do postele...kam spejeme😶

zuzu1000
10. jan 2017

no ty by si mala este skakat cez gumu vonku s kamoskami a nie prcat cez gumu

Strana
z2