Mám 14 rokov a som príliš vysoká
Ahojte mám 14 rokov a pred mesiacom som dostala prvý menzes.. chcem sa spýtat ci este budem rást do výšky lebo už nechcem byt vyššia :( meriam 173 cm
Juj, veď sa tým netráp. Malé ženy sú pekné, rozkošné, priemerne vysoké ženy sú pekné (nemusia myslieť na to, aby sa opticky oblečením neskracovali/aby nevyzerali vedľa chlapa privysoko a iné nezmysle, čo ľudia riešia), aj vysoké ženy sú pekné, lebo ako jediné môžu nosiť v lete dlhé šaty, pričom vyzerajú ako bohyne. Máš 14, vyrásť môžeš a nemusíš. Možno sa mrkni na rodičov, pravdepodobne budeš vysoká cca po nich. Ale isto sa tým netráp.
@moni73 dakujem za upokojenie,ja si myslim,ze este urcite podrastie.Mne dnes syn povedal,ze uz ma 143cm,tak to asi nebudem zatial riesit
Mne sa vysoke zeny pacia, vysoka nie som. Ale tieto tvrdenia, ze niekto nizky tu tvrdi, ze vysoke zeny su skarede pripadne naopak,.Uz len vobec pouzit slovo skaredy v suvislosti s vyskou bez ohladu na vsetko ostatne je niekde na urovni pubertacky
@mircalla uplny suhlas - ako mozem napisat ze mne osobne sa nieco paci ci nie - nato ma kazdy pravo... ale tvrdit o inom ze je truba lebo je maly alebo skaredy lebo je vysoky:-/ ja ani neviem ako taky nazor oznacit... akurat mi pride ze ten clovek co nieco taketo pise rozhodne ma sam problem so svojim vzhladom asi ked citi potrebu vzhlad a hlavne vec, ktoru naozaj neovplyvnis komentovat takto vseobecne...
@eriksonka1234 ja som v teme spolu s anjelik kvoli mojmu drobkovi... a stale tam pisem o mojom bratovi - v 17tich mal 160cm - suverenne najmensi chalan v triede ( nikto sa mu ale nikdy nesmial, ani on sam to nikdy neriesil a vzdy vyssie baby po nom leteli - stacilo mat nieco v hlave a trochu sebavedomia k tomu😉 ) - za jedno leto vyskocil na 185 cm - co teda na chlapa celkom fajn vyska😉 takze ja tiez mojho drobca sledujem ale teda on je v krivke, nie pod krivkou - ale nejake zavery z toho aky bude vysoky nevyvodzujem - tu jedna mamina pise ze ma 11, 5 rocnu dceru 160 cm - myslim ze to myslela tak ze je vysoka... ja som v tom veku mala presne tolko isto😀 najvyssia v triede😀 akurat ze som v 12tich dostala menstruaciu a uz nic nevyrastla - takze mam stale svoju vysku ako v 12tich 😀
Som chlap mam 173 je to malo ???
@moni73 práve mi vyskočila táto téma po 3 rokoch, tak ma chytila nostalgia, vtedy mal syn 143cm,... k dnešnému dňu pre mňa neuveritelnych 168cm a teda každý mesiac rastie 1cm. Sama som zvedavá, dokedy bude rásť, ale už teraz som spokojná. Ešte by mohol pribrať ale verím, že časom aj to príde

@ema234 ty nezhodnocujes vyzor objektivne, ale subjektivne. Napriklad moj nazor sa s tvojim rozhodne nestotoznuje, takze z mojho pohladu je to len tvoja pravda, nie vseobecna pravda. V tom je ten rozdiel😉