Mám 15 a vôbec ma nebaví škola
Vopred sa ospravedlňujem, tento text tu asi naozaj nepatrí, ale netuším, kde inde by som to napísala. Išla som z ôsmeho ročníka na bilingválne päťročné gymnázium, momentálne som v prvom ročníku. Na danej škole sa mi vôbec nedarí, dosahujem najhoršie výsledky z celej triedy, hlavne v danom jazyku. Som z toho celkom nešťastná. Každý deň sa mi tam nechce ísť. Už ani nechcem robiť úlohy, či už domáce alebo na hodinách Často, takmer každý deň, plačem na hodinách a doma z frustrácie, hnevu a smútku. Nikto v triede sa so mnou nerozpráva, vlastne v skutočnú nemám žiadnu priateľku či priateľa aj mimo školy. Viem, že nemôžem ukončiť štúdium, lebo som neskončila povinnú školskú dochádzku. Bojím sa prestúpiť na ďalšiu školu, lebo to môže byť horšie. Čo môžem urobiť? Mám pokračovať v škole alebo prestúpiť inde?
@random_ucet2838 akurat sa nachádzam v dosť podobnej situácii. Keďže som z maleho musim byvať na intraku. V škole to je v pohode no len kvôli tomu intraku sa teraz dosť trápim. Ak by si sa chcela o tom viac porozprávať, kľudne napíš, viem čím si prechádzaš...
@anonym0001 chodiť do školy roky s nechuťou a učiť sa nasilu?nie o tom nema byť tých 4,5 r.Ta škola jej nesedí, keď nemá dobré výsledky a tým pádom motiváciu.
@random_ucet2838 netráp sa, nie si ani prvá ani posledná, ktorá zmení školu...hlavu hore, ak si myslíš, že skrátka ti to nejde a nevládzeš, je čas porozmýšľať o prestupe na inú školu... najhoršie je, ak stratíš motiváciu a nedokážeš sa už nakopnúť, zaťať zuby a prekonať sa ...
Prestup na inú školu. Pokiaľ ti to nejde tak si tam zbytočne. Zhorší ti to možnosti keď budeš chcieť ísť na výšku. Veľa ľudí prestúpilo a nie len v prvom ročníku. Kamoška mala dosť chytru sestru, po druhom ročníku šla na inú školu, mala tam viac kamošiek z mesta, bola spokojnejšia. Aspoň v mojom okolí to nebolo nič zvláštne. Poznala som aj take dievča, ktore po prvaku šlo zase do prvaku na inej škole a pochvaľovala si. Stratila iba jeden rok, ale inak by tam nemohla študovať a neľutovala to.
Porozprávaj sa s rodičmi, popros ich o prestup, že ak budeš chcieť ísť na výšku, tak s takými známkami asi ťažko, ale ze si musíš vybrať niečo v com by si bola dobra a začni rozmýšľať co by to bolo
@1gramofon ako si to teda spravila prosim mam podobnu situaciu