icon

Mám 15 rokov a cez letné prázdniny chcem doučovať

lucka33352
16. apr 2025

Ahojte, mám 15 rokov, a cez letné prázdiny by som chcela doučovať online slovenský jazyk.
Na testovaní 9 som dosiahla 93% a všetko poctivou domácou prípravou, keďže v škole nebrali T9 vážne, a preto by som chcela odovzdať svoje vedomosti aj iným deviatakom/ôsmakom. Nejde mi ani tak o peniaze, ale o to, že odovzdám svoje vedomosti a nejaké "triky" aj ostatným a možno aj pomôcť v tom, čo som si aj ja zažívala.
Myslíte si, že by to bolo možné takto doučovať? Vopred ďakujem za odpovede 😊.

lukbe
16. apr 2025

Možno nejakých kamosov, oficiálne nie.

patka06
16. apr 2025

Myslíš, že cez letné prázdniny sa bude chcieť niekto učiť?

saraxyz
16. apr 2025

@lucka33352 moju dcéru môžeš doučovať 😉. Ale ona by cez prázdniny odmietla všetko, čo sa školy týka

saraxyz
16. apr 2025

@patka06 nikto. Ja som raz tyzdem pred koncom prázdnin oslovila dcéru, že si ideme opakovať učivo, tak ma zrušila jednou vetou, že ani ja cez dovolenku "nepracujem" a že prázdniny sú určené na oddych.

s1s4
16. apr 2025

je to sice demotivujuce ale nikto sa nechce ucit cez prazdniny
mozno si sprav nejaky yt kanal na kt. to mozes vsetko nahrat (aj bez tvare) a trosku sa pobavis s videom
prip. si sprav poznamky s vedomostami ktore mas + nejake co si pozistujes a tie mozes dalej posuvat

stvura
17. apr 2025

@lucka33352 cez leto sa ti nikto nebude chciet ucit a toboz terajsi osmaci (spytala som sa svojej osmacky, no smiala sa na plne kolo)....takze sprav si poznamky a mozes zacat doucovat od toho septembra/oktobra ako to bude aktualne. Si ale dobre premotivovana a sebavedoma ked citam ten popis 🙂 - moj starsi syn mal z matiky 97% z monitora a nerobil z toho vedu...inac skola kde chodia moje deti berie doucovanie vazne a ponuka cvicenia/pripravu na monitor aj z matiky aj zo sloviny , takze nezovseobecnuj

zuzanockamt
17. apr 2025

@lucka33352 Osobne by som nedala doučovať za peniaze svoje dieťa rovesníkovi. 93% je super výsledok, no stále máš na čom makať 😉.

mandzula
17. apr 2025

Ahoj, cez prazdniny nenajdes asi ziadneho pubertaka, ktory by sa chcel ucit, no ak ty mas cas a ide ti o odovzdanie skusenosti, nahraj videa a hod ich na platfotmy, kam chodia tvoji rovesnici.
Mozno sa k nim dostanu v case, ked im bude horiet pod zadkom, a ocenia ich. Chvalim tvoju iniciativu a drzim palce.🙂

zic
17. apr 2025

@lucka33352 Skor to vidim na doucovanie pocas jarnych prazdnin pred dalsimi prijimackami... tak byvali aj platene kurzy doucovania a detom / rodicom "prihara"... v lete asi nic...

lea513
17. apr 2025

@lucka33352 V dnesnej dobe chce uz doucovat hocikto. Na doucovanie treba mat zrelost a adekvatne vzdelanie. Nie je to pre deti...

tanyan
17. apr 2025

https://www.modrykonik.sk/blog/lucka33352/
Používateľka lucka33352 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
😇

cafelatte
17. apr 2025

Tak ak chceš len pomáhať tak oslov neprospievajucich žiakov.

ivangeline
17. apr 2025

Počas školského roka.

midka
22. apr 2025

ako je to super,, ale podla mna buduci deviataci,, budu stastni, ze maju prazdniny,, a teda nebudu mat absolutne chut doucat sa slovencinu na monitor, ktory bude o rok,, ti, ktori by mozno chceli,,, to nepotrebuju,,, a ti, ktori by to potrebovali, je to posledne, na co by mysleli, cez prazdniny....