icon

Mám 15 rokov a nemám frajera

4. mar 2023

Dobrý večer, chcem sa s vami poradiť, mám 15 rokov a ešte som nemala ani nemám frajera😔😔😔Myslíte si že je to normálne? Ze ešte niekoho stretnem? V koľkích rokoch ste mali vy prvého frajera? Alebo v koľkých rokoch mali frajera vaše dcéri? Jedna moja spolužiačka ma frajera ktorý má 25 rokov, všetky baby jej závidia ale ja si myslím ze by si mala nájsť niekoho mladšieho

Strana
z2
nevenka
5. mar 2023

@simsalabim hej, vzdy je to blbost, aj ja som mala podobnu skusenost.

luckabj82
5. mar 2023

@zuzinka888 to určite 🤣

zuzinka888
5. mar 2023

@luckabj82 isto. Mala som 5 rocnu sestru- barbinky a spol. - povinna denna aktivita.

limoncino
5. mar 2023

Z niektorých príspevkov je mi normálne smutno, ako môžete takto reagovať na otázku od 15 ročnej slečny, v podstate ešte dieťaťa? Zosmiešniť, ponížiť, predbiehate sa ktorá "vtipnejsie" to dieťa sunda. A to ste matky? Áno nám sa toto môže stať vtipné a vieme, že sa trápi nad niečím, čo nie je dôležité, ale jej to dôležité príde a trápi sa nad tým. Začína mi byť z tohto sveta zle...

sickynickyobsadene
5. mar 2023

Ja v 18 a dcére v 15 nepovolim frajera!

luckabj82
5. mar 2023

@limoncino to tu je to normálne čím viac zosmiešniť,tým lepšie,a to sú MATKY 😱

limoncino
5. mar 2023

@luckabj82 ja som sem chodila malo v poslednom čase, ale toto čo tu vidím, to je strašne...

luckabj82
5. mar 2023

@limoncino aj ja ,a vacsinou ani nekomentujem,,,,cudujeme sa detom,ked rodicia su castokrat horsi

luccija
5. mar 2023

Určite si niekoho nájdeš🙂ale nikto nevie či o rok, tri, päť.Chapem, že keď majú kamarátky frajerov pripadás si menejcenna, nezaujímavá, či závidíš?ale vôbec sa netrap.Kazdy má čas inokedy.Ja som vo veku mojej dcéry už mala frajera a teraz sa mi to zdá skoro🙂)

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
avicii18
6. mar 2023

Decká čo sa majú ešte hrať, naháňajú frajerov. Čo budú robiť v 25-tke? Pôjdu do dôchodku 🙂

kebabik115
9. mar 2023

@liusa82 stále lepšie mať frajera než si tam za rohom paliť ganju a dávať si do papule nikotín ako táto doba si ide. (ano vytvoril som si účet len na tento komentár)

Strana
z2