Mám 15 rokov a nemám frajera
Dobrý večer, chcem sa s vami poradiť, mám 15 rokov a ešte som nemala ani nemám frajera😔😔😔Myslíte si že je to normálne? Ze ešte niekoho stretnem? V koľkích rokoch ste mali vy prvého frajera? Alebo v koľkých rokoch mali frajera vaše dcéri? Jedna moja spolužiačka ma frajera ktorý má 25 rokov, všetky baby jej závidia ale ja si myslím ze by si mala nájsť niekoho mladšieho
@zuzinka888 to určite 🤣
@luckabj82 isto. Mala som 5 rocnu sestru- barbinky a spol. - povinna denna aktivita.
Z niektorých príspevkov je mi normálne smutno, ako môžete takto reagovať na otázku od 15 ročnej slečny, v podstate ešte dieťaťa? Zosmiešniť, ponížiť, predbiehate sa ktorá "vtipnejsie" to dieťa sunda. A to ste matky? Áno nám sa toto môže stať vtipné a vieme, že sa trápi nad niečím, čo nie je dôležité, ale jej to dôležité príde a trápi sa nad tým. Začína mi byť z tohto sveta zle...
Ja v 18 a dcére v 15 nepovolim frajera!
Určite si niekoho nájdeš🙂ale nikto nevie či o rok, tri, päť.Chapem, že keď majú kamarátky frajerov pripadás si menejcenna, nezaujímavá, či závidíš?ale vôbec sa netrap.Kazdy má čas inokedy.Ja som vo veku mojej dcéry už mala frajera a teraz sa mi to zdá skoro🙂)
Decká čo sa majú ešte hrať, naháňajú frajerov. Čo budú robiť v 25-tke? Pôjdu do dôchodku 🙂
@liusa82 stále lepšie mať frajera než si tam za rohom paliť ganju a dávať si do papule nikotín ako táto doba si ide. (ano vytvoril som si účet len na tento komentár)

@simsalabim hej, vzdy je to blbost, aj ja som mala podobnu skusenost.