icon

Mám 15 rokov a páči sa mi 40 ročný chlap. Je to normálne?

rebeka34d
11. aug 2020

Je normálne keď sa mi páči chlap ktorý má 40 rokov a ja mám 15 ?

Strana
z2
panda21
12. aug 2020

@ptmt1011 nie nie, toho speváka 🙈

yoxinka
12. aug 2020

Moja spolužiačka na základke v tom istom veku bola hotová z jedného 50 ročného ujka ... dokonca o ňom hovoría o ňom, že je sexi. Je pravda, že bol športovec a vyzeral mladšie a tak, ale a tak ... no, nechápala som. Ona bola normálne doňho platonicky zaľúbená. Prešlo to po nejakom čase. Baba si v dpspelosti našla chlapa vo svojom veku, majú tri deti, všetko v pohode. Takže neviem, čo je to normálne, ale asi sa to stáva ...🤷‍♀️

lenqua_12325
12. aug 2020

To sa stáva, zrejme nemáš dobrý vztah s otcom alebo nemáš otca možno, neviem. Možno tam bude niečo iné v tom vzťahu. Zrejme ti chyba láska, pochopenie a ochrana a pocit bezpečia. Neboj, niesi jediná a stáva sa to casto. Ale ver mi, taky vzťah nemá budúcnosť. Bude to bolieť ale prejde to. Takéto veci sú na celý život, preto odporúčam nájsť si trosku staršieho partnera, ale zas nie vo veku tvojho otca. Drz sa dievca 😉❤️

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janulik2008
12. aug 2020

Ja mám 25 a páčia sa mi tanečníci z Lord of the dance kde majú niektorí 19 a niektorí po 40tke 😀😀😀

rybka80
12. aug 2020

Áno, je to normálne. Pokiaľ to ostane v platonickej rovine. Lebo vzťah, alebo nejaké flirtovanie medzi vami by už v poriadku nebolo.. Mne sa tiež v 15ke páčil jeden chlap,ktorý mal okolo 40. Iba sa mi páčil, obdivovala som ho, nič viac, ani o tom nikto nevedel. Keď prišlo na milostný život, tak som mala práve naopak mladších partnerov.

lucinkab
12. aug 2020

@rebeka34d ked budes mat 35 on bude 60 rocny dedo...uz ta to preslo?

derdia
12. aug 2020

No... Skus porozmyslat, ze ci ti nechyba nieco vo vztahu s otcom.... Mozno by si len chcela taleho otca...

hlubik
12. aug 2020

@rebeka34d je to normalne iba do vtedy kym sa ti paci a nie je z toho viac. Mas 15 krasny vek a vsetko pred sebou. On 40 ma vsetko za sebou.😀

michellemary
15. aug 2020

@ptmt1011 nie, Bohouša Matuša mala na mysli.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2