icon

Mám 15 rokov a som nútená do sexu

nina563
8. feb 2022

Dobrý deň, mám čerstvo 15 rokov a už 4 mesiace mám 17 ročného priateľa. Všetko je v poriadku až na jednu vec. Od mojich 15 narodenín ma núti do sexu. Prvý krát som s ním spala už v 14. Ani by mi to nevadilo keby bol príjemný,ale on sa správa ako keby si to mal užívať iba on a vôbec neberie ohľad na mňa. Núti ma do rôznych nechutnosti (pri tom). Keď sa mi to už nepáčilo a povedala som mu to tak na mňa vyštartoval že vzťah je o sexe a že on to od vzťahu očakáva. Veľmi som sa vtedy zľakla,lebo to bolo prví krát čo na mňa tak vyštartoval. Viem že by som sa s ním mala rozísť,ale ten strach mi to nedovolí. Ešte k tomu má veľa mojich nahých fotiek. S rodičmi nemám dobrý vzťah preto sa im to nechystám povedať. Bojím sa to povedať aj nejakému môjmu známemu, bojím sa že má vysmeje a povie mi že si za to môžem sama. Posledné dni trpím veľkými depresiami a on si si ma vždy zavolá ku sebe domov ako nejakého psa užije si svoje a dovidenia. Už som sama zo seba zúfalá. Asi ma budete pokladať za blázna a milujem ho aj keď on ľúbi asi iba moje telo.
Prosím poraďte mi ako mám vyriešiť takúto situáciu.

Strana
z3
brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
8. feb 2022

@brembo myslim, ze ano .. hoci su aj silnejsie ci nie ? 😀

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
8. feb 2022

@brembo aha .. vdaka za vysvetlenie .. tak potom to mozes pouzit 👍

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
8. feb 2022

@brembo recept ? aky recept ? na jedlo s chilli ? 😀

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
8. feb 2022

@brembo novsak pisem, ze recept na jedlo .. on to moze zjest 😂😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
8. feb 2022

@brembo dobra vecera ci obed pre neho 😂 ale my sme nechutni 😂😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
euka210
8. feb 2022

@nina563 ked si v karantene, tak nikde ist nemozes, ani k nemu. Dobre ze si povedala otcovi...keby neviem co dieta spravilo, tak moj manzel ako otec by teba zavrel doma a tamtemu siel nakopat rit.

bennn
9. feb 2022

Nechapem prečo si s takym človekom. Normalne sa rozíďte. Povedz, seriozne, že pre teba je vzťah o niečom inom. A vôbec ho nerieš. Nechapem prečo s ním spíš :D

brembo
Autor odpoveď zmazal
eva_krenjugova
17. feb 2022

@nina563 aj keď ho miluješ najlepšia moznost je rozísť sa s ním. Neboj neni na svete jediný, nájdu sa lepší chlapci ako je on. Zo začiatku to bude bolieť ale aj zlomené srdce sa vie raz zahojiť. Zaslúžis si niekoho lto tá bude milovať za to aká si a nie len za tvoje telo

desore
19. feb 2022

@euka210 Ucitelke? Nemyslis vazne. To uz moze rovno vyhlasit v skolskom rozhlase. To, ze ma jej fotky, je iba jej chyba. Nikdo ju do sexu nenuti, sama moze povedat nie.

Strana
z3