Kamarát odo mňa stále pýta fotky a je mi to nepríjemné

17. máj 2021

Ahojte, už asi rok si píšem s jedným muzom, veľmi sa mi páči, aj ja jemu, často si voláme a píšeme si intenzívnejšie tak pol roka. Nie v kuse ale pár krat sa ozveme. Problém ale je že vždy keď sa ozveme po dlhšej dobe tak pýta aby som mu poslala fotky. V podstate hocikedy ich pýtal aj na začiatku ale nie tak často, keďže sme sa ešte moc nepoznali. Teraz ale pýta skoro vždy keď si píšeme. Doteraz som mu posielala fotky čo som mala v galérii ale už sa mi minuli a je mi trápne fotiť sa len jemu. Aj som mu povedala že sa nerada fotim ale on to pyta aj napriek tomu lebo že ma chce vidieť a bla bla. Posielali ste niekedy muzom fotky? Lebo ja sa necitim úplne prijemne aj keď vždy mi povie že krasna fotka a chváli ma aká som nádherná a tak ale aj tak mi je to take hlúpe.
(Samozrejme tie fotky sú len normálne selfie nie nejaké využívané alebo polonahé, nedaj boze nahé)
Neviem ako mu mám povedať že jednoducho už mu nechcem tie fotky posielať lebo on mi vždy povie že nechápe prečo sa hanbim keď vyzerám dobre a že len preháňam

sirka9
17. máj 2021

neposlala by som ani jednu. uz len z proncipu, neznášam nátlak ohladom cohokolvek. a ked ta tak velmi chce vidiet, sak dajte videohovor, pokial sa za seba on nehanbi. mimochodom, kolko fotiek ti poslal uz on?

autor
17. máj 2021

@sirka9 vždy keď som mu poslala ja, tak aj on. A ja sa len modlim aby nechcel videohovor lebo to by mi bolo neprijemne ešte viac😁

sirka9
17. máj 2021

tak potom mu proste povedz, ze je ti to nepríjemné a nech nenalieha. a ked bude, jednoducho si prestan s nim pisat na nejaky cas, mozno sa zbada 🙂 ze natlakom nic nevyriesi. ale musis mat pevnu volu 🙂

komplikovana
17. máj 2021

Nenechaj sa dotlacit do coho nechces. Nie je tvoja povinnost posielat foto aj ked ta poziada. Normalne mu napis, ze fotky co si mala si uz poslala a nove fotit nebudes. Bodka a bud pochopi, alebo nie. Stoj si za svojim.

ella_price
17. máj 2021

Sama si to robíš. Keď to nesekneš teraz, tak to bude pokračovať ďalej a časom bude chcieť vidieť aj viac, pretože si je vedomí toho, že ty mu vždy niečo pošleš.

yvfkfk
17. máj 2021

Cudzi clovek aby odomna pytal fotky? Neposlala by som okrem prvej ani jednu navyse (tipujem nejaku zoznamku alebo dating app). Urcite niesi sama od ktorej taha takto fotky a pise jej ako sa mu paci a ako ju ma rad. Jedna rada: prerus uplne kontaky a zablokuj. To bude nejaky vadny ak ste sa stale nestretli. A podla toho spravania predpokladam, ze si fakt mlada a mas este cas.

ovaaa
17. máj 2021

A aký dôvod, že ste sa neposunuli do fázy stretnutia?

0silvia0
17. máj 2021

poslala by som mu fotku mojho psa🤪, neznasam dotieravcov🤢

wanda52
17. máj 2021

len aby nemal nejaký falošný profil a nevyužíval na to tvoje fotky na písanie si s niekým, možno mu už fotky dochádzajú a potrebuje nové... nikdy nevieš, na koho na nete natrafíš... Však sa radšej stretnite na nejakom verejnom mieste a uvidíš, čo je zač.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
17. máj 2021

@viestta Stačí keď si pozrie film V Sieti a hádam jej to otvorí trochu oči 🙈

monka105
17. máj 2021

Toto bude asi nejaká nová finta fň medzi namotávačmi, lebo aj odo mňa takto už pár chlapov pýtalo fotky, vždy ako cez kopirák, asi aby som si myslela, že im na mne záleží a potom bola celá namäkko, keď ma pochvália, aká som krásna 🤦🏻‍♀️😂😂 ak sa necítiš komfortne, tak mu nič neposielaj.

autor
17. máj 2021

@yvfkfk nie, piseme si na instagrame, viem ze je to realny clovek, poznaju ho moje kamošky aj ludia z môjho okolia len sme sa ešte osobne nestretli lebo je z iného mesta.

birika
17. máj 2021

chlapovi, ktoreho som nazivo nevidela by som neposlala nic 🙂

landsmanka
17. máj 2021

skratka povedz nie a hotovo, ked ta chce videt nech pride 🙂

poopsie
17. máj 2021

A koľko máš rokov? 🤷‍♀️Mať tak tvoje problémy. Toto som riešila, keď som mala 14...

autor
17. máj 2021
marcellka32
17. máj 2021

Boooze, rok si písať a nechcete sa stretnut? Teda kto sa nechce stretnúť ty či on? Som sa stratila v tom texte...a prečo vlastne?

autor
17. máj 2021

@marcellka32 tak aj kvôli situácii s kovidom, keďže nie je z rovnakého mesta ani okresu

alexk12
17. máj 2021

Nechápem toto posielanie dpc co mate 15rokov? Ak by mal záujem normálne sa stretne a nebude po tebe žiadať 10 fotiek každý tyzden🤦🏻‍♀️

marcellka32
17. máj 2021

Ale už sa dá chodiť do iného okresu aj mesta...a popravde chlap keď ťa chce vidieť, ide cez mŕtvoly (nezastaví ho covid, nájde si iné riešenie)

sszuzu8
17. máj 2021

🤣 Ja sa fotím sama pre seba a keď niekto opýta pošlem 😁 mam ich milión v galérii nie som žiadny narcis ani nič jednoducho keď sa oblečiem a namalujem vždy vyzerám inak tak sa sfotim 😁s exom si posielame stále fotky

komplikovana
17. máj 2021

Ber to ako cvicenie do zivota naucit sa hovorit nie v situaciach ked ti je to neprijemne. Hovori sa tomu asertivita. Cez pismenka to ide lahsie, neskor si to vyskusas aj nazivo.

savanna
17. máj 2021

Je to vzdy podozrive, ked niekto cudzi takto od teba pyta fotky. Naozaj ich moze vyuzivat na zakladanie fakovych profilov na internete, mozu to byt pokojne zahranicne stranky a ty sa o tom nikdy nemusis dozvediet. Alebo aj mozes a v tomto pripade neviem, co je horsie.
Naozaj cudziemu nikdy ziadne fotky, ani jednu. Len tak ich od teba nepyta, ma nejaky svoj zamer. Nabuduce bud ostrazitejsia voci ludom na internete, plati pravidlo, ze doveruj az po osobnom stretnuti (aj to nie hned po prvom).

savoya
17. máj 2021

Ja to tiez nenevidim ked o do mna niekto chce fotky a tiez videohovory,tie ignorujem!Nie si sama!

saja1
17. máj 2021

Ak mu neposielas nahe fotky nezda sa mi na tom nic zle... kolko zien zdiela verejne svoje fotky, alebo svojich deti, na koniku, na instagrame. Na druhej strane, ak na teba takto tlaci tiez by som zbystrila pozornost. Povedala by som ze zrovna ziadne nemam a stala by som si za tym. Aj cez odmietnutie spoznas cloveka 😀

liliana363
17. máj 2021

Tie tvoje kamarátky a ľudia z okolia sa s ním osobné stretli, keď ho poznaju? Či ho tiež poznajú len cez internet? Každopádne na ten jeho nátlak čo na teba robí dávaj pozor. Keď povieš nie, musí to akceptovať, a keď stále bude pýtať, tak mu je jedno čo ty chces. Daj aj na svoj inštinkt. Máš 19, nemarni čas s niekým na nete, nájdi si naozajstného chalana s ktorým môžeš ísť von.

savanna
17. máj 2021

@saja1 taketo verejne fotky su casto, zial, tiez predmetom zneuzitia. Uzivatel sa o tom vobec nemusi ani dozvediet. Kazdy si musi sam zvazit rizika.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
judar
18. máj 2021

Chlap ktory pyta neustale je max hovado co potrebuje nutne fotky na to aby si mal na com vyhonit ..a to som mala skusenost s hovadom ktore malo v pc cely album fotek este aj moji h ukradnutych z fb...odvtedy ani len vlastne meno nikde nepouzivam