icon

Mám 16 rokov a nemám frajerku. Ako byť pre dievčatá zaujímavý?

16. nov 2023

Čauko mám 16 rokov nie som najkrajší a nikoho nemám chcem sa spýtať hlavne mladých ľudí približne v mojom veku hlavne dievčat čo vás na chalanovi najviac priťahuje a čo sa vám najviac na nich páči a naopak nepáči a nejaké skúsenosti lebo mi príde že kvôli tomu že nefajčím nepijem tak som není cool a zaujímavý pre baby

micusa2222
16. nov 2023

fúúú..to je na mašlu, že v 16-tich nemáš babu......

lele64
16. nov 2023

Mne sa páči, keď chalan nemachruje toľko, lebo väčšinou vyzerá ako úplný blbec, a namiesto toho je z väčšej časti slušnejší, není arogantný, má ochotu niečo urobiť, páči sa mi, keď sa usmieva, páči sa mi, keď sa neháda za blbosti a nebije sa, páči sa mi, keď sa niekoho zastane, a vie vyjadriť svoj názor. Páči sa mi, keď má postavu tak akurát, nemusí mať vyšportovanú, mne sa nepacia chlapci, ktorí majú až moc veľké svaly, príde mi to prehnané. Nepáčia sa mi drzí chalani, ktorí stále nadávajú, fajčia a myslia si, akí sú frajeri keď pritom sú chudáci, lebo nevedia sa nastaviť na správne hodnoty. Bohužiaľ ľudia v tomto veku sú takíto, lebo sú ešte v puberte a nie sú mentalne vyspelí. Podľa mňa nevadí, keď ešte nemáš frajerku, vo väčšine prípadov sa takíto ludia rozídu, lebo aj tak ešte nie sú vyzrelí a veľa sa toho zmení. Takže ja by som si nič z toho nerobila. Chápem, že možno cítiš nejaký tlak z okolia, že nie si dostatočne dobrý keď nemáš frajerku, ale podľa mňa to je presne opačne. Radšej si počkaj. Ono to príde. Možno pre mňa by si bol zaujímavý. Takže sa toľko netráp :P

medda_beda
16. nov 2023

Buď rád, že nemáš frajerku.Zlomené srdce si môžeš užiť aj neskôr.
V tomto veku by ti pravdepodobne žiaden vzťah nevydržal akurát by si porobil kopec somarín.

t1nusa
16. nov 2023

hľadať odpoveď na tvoju otázku od ľudí tvojej vekovej kategórie na mamičkovskom fóre nie je úplne najšťastnejšia volba 🤨 skús inú platformu…
ale k tvojmu príspevku - nemáš sa kam ponáhľať, buď sám sebou, spoznávaj nových ľudí, nesil to, príde to keď to bude mať prísť 😊

kacena4
16. nov 2023

v tvojom veku je to normalne, nie kazdy chalan a baba su "lahsi" a "povolnejsi" vaz si svoju cistotu neboj kym dospejes niekoho si najdes, ci to bude v 17 alebo v 20 alebo v 25. ja som mal prvy vztah asi v 23 a nic mi neutieklo

fadama
16. nov 2023

Mne sa nepáči keď chlapec/muž vyzerá tak ze ho odfukne vietor 😂😂😂
Pekne zuby a úsmev.

h2
16. nov 2023

Máš 16, nevidím dôvod, aby si pil a fajčil, nemáš na to vek. A ani po 18, keď už budeš môcť piť a fajčiť, to dievčatá skôr odrádza, než priťahuje.
Na otázku, čo priťahuje dievčatá na 16 ročnom chlapcovi, tak predpokladám, že o 16 ročných majú záujem tak 13-14 ročné, lebo staršie dievčatá už pozerajú skôr po chlapcoch 18+. A v tom veku jednoznačne vzhľad. Na to, aby ich zaujímali iné hodnoty, musia ešte dozrieť.

majamat
16. nov 2023

vela ludi vekom pochopi, ze krasa nie je vsetko a mnohi pochopia, ze nie je dobre pit a fajcit, aj ked niektori sa uz nevedia oducit. a samozrejme niektorym to nedojde ano v 80-tke.

co sa tyka bab v tvojom veku, tu sa sem tam neajke najdu,a le toto forum je na temy, ktore sa tykaju skor dospelych. preto neviem, ci tu najdes take baby, co b ti odpisali.

k tomu pochopeniu, taky priklad.

poznala som dr, ktory bola vzdelany -. vsak medicina, robil manekyna, bol vysoky, stihly,s portova postava, cierne vlasy po ramena, zarasteny a nosil aj okuliare. vyzeral fakt dobre.
no ked zjedol sestrickam vsetko jedlo, co tam mali, ked nedvihal telefon ( robil sluzby na internom odd, iny lekar tam nebol ) a bolo treba ratovat pacientku, tkora sa obarila horucou vodou v sprche, ked posas sluzby odisiel na 2 hod na kupalisko, tak sa stal jasnym vzorom toho, ako niekedy moze krasa na cloveka negativne posobit.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
marianarem
16. nov 2023

Hlavne bud sam sebou, nesnaz sa byt cool. Rob to, co ta bavi a tesi. Mna napriklad vobec v tomto veku nezaujimali ti "cool" chalani. Mna zaujimali hlavne inteligentni chalani, ktorych nieco bavilo, venovali sa tomu a boli v tom dobri. Ktori mi vedeli nieco zaujimave povedat. Mohli to byt kludne aj chalani introvertnejsi a "nie najkrajsi".

autor
16. nov 2023

@marianarem to rád počujem

katuskapd
17. nov 2023

Tiež mám 16 ročného syna ktorý nemá frajerku a tiež ho to trápi.Je slušný a milý. Ale to dievčatá nechcú, oni chcú zlých chlapcov ,ktorý im zlomia srdce a potom príde váš čas, neboj počkaj. Samozrejme ber to s rezervou🙂

linda117
26. nov 2023

Ahoj 🙂 ked som bola v tvojom veku tak sa mi pacili presne taki chlapci ktori nefajcili, nepili, boli mili, slusni, vtipni🙂 Bud sam sebou a laska pride, mas este mooore casu na to aby si si nasiel svoju polovicku. Hlavne sa nesnaz robit veci ktore su ti "proti srsti" len preto aby si zapadol. A inak co sa tyka krasy, kazdemu sa paci nieco ine.. nevadi ak nespadas do nejakych "tabuliek".. mna moj manzel zaujal tym ake ma krasne oci - co sa zovnajsku tyka🙂