icon

Mám 16 rokov a s priateľom rozmýšľame nad prvým sexom

barborizzy
8. mar 2021

Dobrý deň mám 16 rokov za 5 mesiacov budem mať 17 chceme to s priateľov už skúsiť len bojím sa aby na mňa to nebolo vidno na postavu čo si myslíte ? Máte s tým skúsenosť

Strana
z4
janai1
8. mar 2021

@barborizzy 😂😂😂😂 a akože ako by to malo zmeniť postavu?

barborizzy
autor
Autor odpoveď zmazal
pribinak
8. mar 2021

@barborizzy už aby šli deti do skoly, inak osprosteju úplne.

barborizzy
autor
8. mar 2021

@janai1 nepochopila ste ma myslela som to tak že keď pridem o panenstvo či sa mi to zmení na postavu či to bude vidno že som to urobila lebo každá druhá baba mi to hovorí že malo by 🤦a preto sa pýtam skúsenejších tu

natalienka12
8. mar 2021

@barborizzy jasné že ti to zmení postavu, ejakulát je kalorický, keď ho budeš papať, priberieš a samozrejme budeš chodiť naširoko takže všetky kamarátky budú vedieť že už si "to" robila a čím viac nohy od seba, tým väčšieho si v sebe mala 😀

tenerifka
8. mar 2021

@barborizzy nic nie je vidno, su to len povery

barborizzy
autor
8. mar 2021

@tenerifka ďakujem ,❤️za radu

eeffka
8. mar 2021

@natalienka12 ty si jaka hnusoba 🤣🤣🤣

tenerifka
8. mar 2021

@barborizzy Ale urcite dopredu mysli na poriadnu ochranu, nezelane tehotenstvo ci pohlavnu chorobu neutajis

barborizzy
autor
8. mar 2021

@tenerifka hej to viem) ale keď obaja sme nemali pohlavný styk s nikým iným tak ? Nemusíme ne

opica_skorica
8. mar 2021

@barborizzy co nemusite? Ochranu? Chces byt tehotna? Na to si odpovedz. Sama.

eeffka
8. mar 2021

@barborizzy ak si naozaj myslis ze veta "nic neboj dam si pozor " a "si moja jedina" ti zarucia zdrabie a netehotnost tak to radsej naozaj nerob. Usetris si kopu problemov. Neverim ze v dnesnej intwrnetovej dobe su mlade zeny tak nevzdelane

maximilie
8. mar 2021

@barborizzy aaano aj nas strašili v tom veku ze to bude vidno. Nohy budeš mat do ,,O". A čím častejšie, tým.viac. takže tie co majú nohy daleko od seba su vlastne....
😅😅😅 ale pomohlo to...aspon sme sa s tým neponahlali 🤣
Naozaj je to hlúposť. Nic nebude vidno, neboj. Ale 16 je podla môjho názoru ešte skoro.

barborizzy
autor
8. mar 2021

@opica_skorica nie myslím že pohlavnú chorobu

barborizzy
autor
8. mar 2021

@eeffka nie ja som tím myslela že keď sme nemali s nikým iným pohlavný styk tak nemusíme mať pohlavné choroby a na decko máme ešte čas samozrejme že bez ochrany to nebudeme robiť

dskjhfdlkdjhl
8. mar 2021

@barborizzy a ako si to asi predstavujes, ze by Ti to mohlo zmenit postavu? Ty si nechodila do skoly, ci si si na biologii lakovala nechty?

barborizzy
autor
8. mar 2021

@maximilie heej aj mama ma straší že hneď na mňa bude vidno atď 🤦😂 potrebujem to počuť od viacerých že nieje to pravda chcem mať istotu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
barborizzy
autor
8. mar 2021

@dskjhfdlkdjhl predstavujem si to tak že by bolo vidieť dajaku zmenu na mňa podľa čoho by si to všimli lebo dakto hovorí že schudnete zadok je pevnejší atď

dskjhfdlkdjhl
8. mar 2021

@barborizzy boze moj, Ty uz radsej nic nepis, lebo toto nie je mozne, ze takuto dezorientovanu mladez tu mame. 🙊

barborizzy
autor
8. mar 2021

@bambulienka25 to že budem krvácať viem ale každý má to inak keď že nie som skúsená tak mám na to veľa otázok 😏 viete jak na prvý krát bojím sa a to veľa ide krv ? Niekto hovorí že aj na druhý deň 😏

janai1
8. mar 2021

@barborizzy každý kto verí takému niečomu nie je dosť vyspelý na to mat sex

taga
8. mar 2021

@janai1 presne tak. Kazdy, kto sa potrebuje pytat taketo s prepacenim hluposti a potrebuje si potvrdzovat zakladne informacie jednoducho nie je mentalne pripraveny na sex. Dostudovat, dospiet, pockat

barborizzy
autor
8. mar 2021

@dskjhfdlkdjhl som tu nová každý chce na niečo odpoveď inak to nebude vedieť a keď niesom skúsená tak samozrejme že ma napadne všeličo

barborizzy
autor
8. mar 2021

@taga napadá ma všeličo ale ok nestalo sa nič

meluela
8. mar 2021

@barborizzy Krv nemusi byt vobec, ale trosku moze byt .. asi ako zacinajuci menzes a ano, moze to byt take spinenie viacej dni. Postava by sa ti zmenit nemala, budes mozno trosku inak vystupovat, malinko iny vyraz tvare, take subtilne zmeny, takze teoreticky by to niekto velmi blizky mohol uhadnut ze sa nieco take udialo. Inak si nemusit robit starosti. Len teda si rozmysli ci to naozaj chces aj ty a nie len priatel, pouzite kondom (precitajte si navod alebo pozrite video, co robit ak by sa napr. roztrhol). A netreba mat nejake prehnane ocakavania od 1 pokusu ... casom sa to bude zlepsovat ako sa budete spoznavat, dolezita je hlavne komunikacia medzi vami co sa vam paci ..

ninusa221
8. mar 2021

Tiez som mala tolko čo ty.. postava sa ti nezmeni len si dávajte pozor.. a povedz to hlavne potom mame.

leuchtturm
8. mar 2021

tvoja mama ta najlepsie pozna a ked ti tvrdi, ze po sexe priberies (?), tak asi nechce, aby si sexovala. Na to by si mala byt mentalne dostatocne vyspela.

barborizzy
autor
8. mar 2021

@meluela ďakujem pekne ❤️ presne to čo som vedieť chcela ❤️

barborizzy
autor
8. mar 2021

@leuchtturm nie ona mi hovorí že schudnem a tak to potom ona namna zbadá lebo ja niesom chudá

Strana
z4