icon

Mám 17 a vraj varím málo: Je to pravda?

20. nov 2023

budem mať 17 rokov a mama domňa stále hučí že toho viem uvariť strašne málo viem uvariť segedin, na všeliake sposoby ryžu,tarhoňu, guláš,kapustnicu,hocaký vývar,parené buchty langoše,rezeň na prírodno, fašírky, gulky v paradajkovej omáčke holúbky,šišky, a ešte kopu ďalsieho ..podla mna to na moj vek stačí a čo si myslíte vy? už som stýmto v háji..

Strana
z2
breznica
21. nov 2023

Vieš toho navariť veľa, ja som začala s riadnym varením zhruba v 19 rokoch,okolnosti ma prinútili, ale napríklad buchty,knedle a nebodaj vypekanie koláčov nerobím doteraz. Mama by ťa ale mala učiť aj iné veci do života, poznám ženy, čo vyvaraju, vypekaju od výmyslu sveta,ale veci ako finančná gramotnosť, úrady, riešenie napríklad úveru, vybavovanie materskej sú úplne mimo ich chápania. Ak ťa učí aj toto,nie len byť kuchynským spotrebicom, je to fajn

victoriab
21. nov 2023

že vieš toho uvariť viac ako ja (a to mám o 20 rokov viac ;))

pkgirl30
21. nov 2023

Ja som nevedela variť ani keď som sa išla vydávať, nenávidela som chodiť do maminej kuchyne a že som do niečoho tlačená, ha som typický samouk, teraz varím také veci že si mama chodí pre recept ku mne

cookie29
21. nov 2023

A co si o tom myslis Ty? Ja som huba nevymachana, sice som varit zacala v nejakych 10-11 ale kazdy z nas je iny. A urcite by som mame povedala, ze ak si to mysli, tak ma zle vychovala a ze hucat moze tak maximalne po sebe...

viky173
21. nov 2023

ak sa vidis ako domaca gazdinka, ktorej jedinou cinnostou bude starostlivost o domacnost a vyvaranie a vypekanie pre x hladnych krkov, tak ano, ma Tvoja matka pravdu, ak ale mas ine predstavy o svojej buducnosti, tak je to viac nez dost 😉 ja som vobec v takom veku nevarila, zacala som az ked som odisla s priatelom z internatu do podnajmu a naucila som sa toho celkom dost, dnes uz je kopa video receptov a podla toho zvladne navarit naozaj aj totalny neschopak ako som bola ja 😂

erikab82
21. nov 2023

Mám 41 a holúbky neviem uvariť. V tvojom veku som vedela akurát čaj spraviť 😂, všetko som sa postupne naučila. Povedz máme, že ty nemusiš vedieť variť, že si najdeš chlapa ktorý rád varí 😊

mimi3008
21. nov 2023

Akoze klobuk dole. Vies podla mna ozaj vela. Mnoho gazdiniek nevievsetky tieto uvedene jedla varit

ivec16
21. nov 2023

mozes sa vydavat ;D

klaridka
21. nov 2023

Keď som mala 17, tak som nič z toho, čo tu píšeš, uvariť nevedela...dnes mám 38 a poviem Ti pravdu, že varím len preto, lebo musím ...nebaví ma to... Máš môj obdiv ❤

betulinka1
21. nov 2023

Si velmi sikovna. Tvoj muz sa bude velmi tesit, ze vies varit. A tvojej mamke patri cest, ze ta k tomu vedie. Povedz mamke, ze zaklad varenia mas a uz uvaris vsetko co budes chciet.

tianna
21. nov 2023

Áno, vieš toho dosť 🙂 no nemaj to mamine za zle.. chce pre teba len dobre.. ver mi, viem o čom píšem.. ja som sa vydávala v 22 a nevedela som ani špagety uvariť.. suché.. 😬 dodnes (mám 37) mám s varením problém a keď je manžel doma varí namiesto mňa, jeho to svokra učila viac.. teda uč sa, keď má mamina záujem ťa to naučiť važ si to (aj keď verím že aktuálne ti to lezie akurát tak na nervy 😁😉) a snaž sa toho naučiť čo najviac. Keď budeš raz mať svoju rodinu ver mi že jej ešte budeš za to veľmi vďačná 🙂

liz_lemon
21. nov 2023

do 35 som nevedela varit nic, teraz varim cca 10 jedal (nic nejako narocne) + dalsie jedla vie pripravit partner, a to striedame, uplne to staci, klobuk dole, ze si sikovna uz v 17, mama by mala byt hrda

walentina7
Odpoveď bola odstránená
tanyan
21. nov 2023

@walentina7 Ale od maminých rečí nebude mať pokoj... 😅
Tiež nevarím a už ma po štyridsiatke, pričom dcéra má 9 rokov a manžel varí aj pečie.

saxana000
21. nov 2023

Varit som zacala az ked sme zacili byvat s muzom sami. doma varila zasadne mama.celkovo je varenie podla mna velmi precenovane. Varim lebo musim nevyzivam sa v tom ale zatial som nemusela nikdy nic vyhodit a muz aj navsteva pokazde pochvali.. mama.istotne toho nevedela viac.zaklad je neumriet od hladu a to Tebe urcite nehrozi

Strana
z2