Mám 17 rokov a som veľmi vysoká
Nedávno sa tu rozoberala trošku podobná téma, ale musím sa vypísať... Už od malička som bola stále od každej baby vyššia a všetci si mysleli, že som staršia a neverili mi, že som napríklad ešte len 1-čka, 2-čka,... Každý mi vždy vravel, že som vysoká. Vraj som mrakodrap a podobne reči... Mám pocit, že si nikdy nenájdem partnera, čo by chcel také vysoké dievča, ako som ja aj keby bol vyšší...väčšinou si aj tí veľkí muži hľadajú malé ženy... Hanbím sa za svoju výšku a nenosím ani opätky a ani topánky kvôli ktorým by som bola vyššia, vždy len tenisky. Keby som aspoň bola pekná, tak by som možno skúsila modeling, ale nemám na to.... Skúsila som zoznamku, lebo jednu dobu som už bola fakt zúfalá. Dobre sa mi písalo s chlapcami, lenže keď som im napísala výšku, tak väčšina sa už ani len nechcela so mnou stretnúť. Nejak sa s tým musím zmieriť, viem, ale je to ťažké... Mám 184😶
😂 neboj mam kamosku, 185 cm vydata krasneho syma maju. Zo srandy som sa jej pytala ci ˇama sotvom boli hadzanari a ona vazne, ze ano 🙂😁 Nestresuj bude dobre
Ja som vysoká 190 cm a tiež som si užila svoje v puberte a mladosti posmievali sa my a sikanovali ma vždy som bola najvyššia z triedy a s oblečením a obuvou som mala problémy vždy aj teraz mám ale na druhej strane chlapa mám vyššieho odo mňa a neboj muža si nájdeš
Ja síce nie som taká vysoká, ale chcela by som byť. Ja som takej priemernej výšky, možno trošku nižšia, ale vzdy sa mi páčili vysoké ženy. Podľa mňa tá výška dosť dodá na kráse. Aj oblecenia vzdy vyzera lepsie na vyssom cloveku. Ale dost zalezi na tom aj ako sa clovek nesie. Sebavedomá chodza a pod. Ak sa budes strachovat a hanbit za to ako vyzeráš, tak to okolie vždy pozná a taký človek nepôsobí dobre nech je akokoľvek vysoký. 🙂 Inak sa mi už stalo, že ma chlapec odmietol a kedze sme boli dobrí kamoši, tak mi povedal aj dôvod, že kvôli tomu, že jemu sa páčia vyššie baby. Teraz s jednou vyššou chodí a vidim ako mu žiaria očká, ked sa na ňu pozerá.❤️
hocjaky sport, tanec, joga, posilovanie, beh, korcule, plavanie, ak vies plavat to staci, jednoducho plavaj tam a spat… nejde mi to je? si sa priliz skoro vzdala, mas len 17, sport sa da naucit… niekto ma na sport talent, niekto az tak nie a musi si to viac vydriet ale cvik robi majistra
@ivec16 Ale mňa šport proste nebaví😅 Nemám rada ani tie neustále otázky, že či hrám basketball...To, že som vysoká neznamená,že musím hrať basketball, ale ľudia si to automaticky myslia a pýtajú sa to fakt skoro všetci, ale reálne sa ho hrať nechystám. Viem, že by ma to nebavilo. Každého baví niečo iné... Ja som skôr na pletenie, písanie, fotenie a podobné veci. 🤷🏽♀️
Ja mám 184cm, nadobudla som ich v 17tich, moja sestra má 190cm a nadobudla ich v 16tich😘ja mám muža rovnako vysokého a ona možno o 2 cm nižšieho😊. Kľud, žiadny stres😘
neboj, otazka basketballu konci. V praci sa ta to nikto nespyta 😀 za 10r uz ludia ani nebudu vediet co je to basket 😅 vsetci rozozrani pracou
rozumiem ze si zamerana inym
smerom, ved ja nemyslim aby si robila vrcholovy sport… ale sport je pre zdravie dolezity… ale tak teraz si mlada zatial nemas ziadne problemy, mozno prehodnotis o 10-15 rokov, pri tvojej vyske je sport podla mna este dolezitejsi, na spevnenie
chrbta… aby si nemala problemy okolo 30-40, s bolestami, vysoky ludia sa aj casto
hrbia maju nespravne drzanie tela… myslim to v dobrom…
Som Iba o par centimetrov nizsia, ale podstatne starsia … no tym, ze som bola vysoka (a zila v krajine kde boli podstatne mensie zeny) tak sa mi prihovaral kade kto a spoznala som velmi zaujmavych ludi. Uprimne som sa pobavila, ked ma obcas oslovil taky mensi chlap s konstatovanim… mna by si nechcela, som asi moc maly …. No ked ma 150cm aj s hokerlikom asi nie, frajerov som mala ale vzdy vyssich. Takze ziadne komplexy.
Viem, že otázka bola už dávno, len to práve čítam. Napadlo mi, že som tiež nemilovala šport, ale našla som záľubu v tanci. Tá kombinácia s hudbou mi dodávala radosť a pohyb tohto druhu ma bavil. Taktiež mi to pomohlo k správnemu držaniu tela a zbavila som sa skoliozy. 😉👍 PS: Sesternica má tiež výšku cez 180 CM a manžela má nižšieho od seba. Na svadobnej fotke stál on o schod - dva vyššie. Tá fotka bola super. Milujú sa veľmi a majú 4 deti. Pri výbere partnera výška nie je dôležitá, ale to, či ťa prijíma takú aká si a miluje ťa. Ja som v mladosti mala plochú hruď a stále mám najmenšie košíčky, myslela som si vtedy, že má takú nikto nebude chcieť. Môj teraz už manžel ma naučil, že som krásna taká aká som - on ma tak dokázal vidieť a vďaka tomu, som zmenila pohľad sama na seba a fyzické danosti som prestala riešiť. V partnerstve je dôležité, aby si ľudia rozumeli, boli najbližšími priateľmi, dôverovali si, mali k sebe navzájom úctu a lásku ... Fyzické danosti vôbec nie sú podstatné, aj keď trochu môžu ovplyvniť výber partnera. Sú aj ľudia telesne postihnutý a majú milujúcich partnerov a rodiny. Dôležité je, čo v človeku vo vnútri 😁❤️
@klsmat Toto je naozaj krásny komentár, ktory mi dosť zlepšil náladu , díky.
Ja mam 184 CM. Tiež vždy o hlavu vyššia ako rovesníci. Tiež som mala hlavu v smútku, tiež mi všetci hovorili, že mám ísť hrať basketbal alebo robiť modeling. Môžeš si zvoliť povolanie aké budeš chcieť. Výška je pri tom nepodstatná. Ja sama som už aj zabudla, že som vysoká a normálne ma prekvapí, keď niekto poukáže na moju výšku 😅. A ku partnerovi - keď sa zamilujes, bude ti jedno ako človek vyzerá. Bude tá priťahovať niečím iným. Ja keď som prvý krát videla svojho muža, podlomili sa mi kolená a nevnímala som aký je vysoký. Až po neviem ako dlhom čase sme sa merali a zistili, že sme rovnako vysokí 🙂
Mojich 175 cm som prijala ako tak až po 40tke,.všade a vždy som vytŕčala, všetci muzi kt.boli pre mňa príťažlivi mi boli po nos. Vysoké opätky nenosím ani teraz...a vysoke ženy pokiaľ nie sú útle ako miss 90-60-90 ale majú silnejšie ramená alebo nohy ako ja, nepovažujem za atraktívne. V mojom okolí sú všetky kamošky a ich manželia nižší okrem môjho manžela,.ktorý keď si vezmem 2 krát do roka vyššie boty, už sa niciti pri mne ok...takže ešte vyššie žienky máte môj obdiv že ste s tým niektoré ok.
Vysoké ženy majú výhodu, nestratia sa v dave, majú nadhľad - sú nad vecou, vidia situáciu z iného uhla a opticky vždy vyzerajú štíhlejšie. Vysokí chlapi sa cítia možno podobne ako Ty, určite jedného skvelého nájdeš medzi nimi. 😉
@loliki Necítia, lebo tak ako väčšina žien chce meriať čo najmenej, väčšina chlapov naopak, čo najviac.
Najmenej? Ale že vôbec nie. Poznám také, čo majú 160cm, hneď priberú, nemá sa to kde rozložiť na tom tele. Potom tie malé/nízke a guľatučké baby nie sú o nič šťastnejšie. A je to podobne aj s chlapmi.
to nei je pravda, aj by som chcela mertat viac. moja dcera tiez.
Moja dcera ma 13 rokov a 179,5 cm. Zvlada to statocne, obdivovatelov ma dostatok (aj o hlavu nizsich) 😃 Od malicka bola o 2 hlavy vyssia od rovesnikov, snazi sa to brat sportovo. My ju podporujeme a stale presviedcame, ze krasna, aj ked ma pochybnosti…ona naozaj je a ta vyska k nej proste ide. Je to nasa valkyra 😃 Tak hlavu hore a hrdo sa nos. Ked sa pozeram v roznych mestach okolo seba, tak vysokych bab je strasne vela a stava z toho norma, tak naozaj nie je za co sa hanbit, je to evolucia 😊
@loliki Napísala som, že väčšina. Samozrejme sa nájdu aj výnimky

na vysokej zene nie je hned vidiet kazde kilo 😀 ...a neboj sa, v dnesnej dobe je dost vysokych chlapcov...moji obaja maju 190 cm