Mám brať dieťaťu mobil na noc?
Mám jej nechať mobil na noc😕? Večne sa na ňom hrá 😕 a bojím sa že sa bude aj v noci.
@hnilk0vamaminka bravala som mobil skoro az do teraz.. mozno pol roka co mu ho nechavam a ma skoro 17 ... dovtedy ho musel o 10 odovzdat ...
@katarinamarkova áno, moja spolužiačka prišla s testom do školy a vraví "Aha! Je pozitívny!" A takto sa chválila 9 mesiacov a potom porodila.
@hnilk0vamaminka
A to si fakt presvedčená že dlhoročné šikanovanie, ako sama píšeš.....bolo dôsledkom jedného jediného názoru???
môžem ešte otázku?
Takže dotyčná nemenovaná má už staršie deti ako ty...dieťa....
Aj oni doma prstom nepohnú neupratujú, sú závislé na mobiloch?
@hnilk0vamaminka vieš, ono je to tak, že poznám mamičky čo mali deti pred 40tkou, v 20tich, poznám aj slečnu čo mala dieťa práve v 16tich.
16tka je super mamou, zodpovednou, ľúbiacou, správne vychovávajúcou. Netvrdím, že mohla počkať....ale matkou je úžasnou aj napriek veku.
Vek z nikoho dobrú mamu nerobí!
@katarinamarkova od maturity som ju nevidela, neviem kde žije, neviem ako sa živí, neviem o nej nič.
@hnilk0vamaminka a to si akoze od strednej nemala svoj nazor? Povedz, ze si vymyslena
akože teba šikanovali, lebo si povedala, že 16 ročná nemá mať decko? a odvtedy nemáš na nič názor a nevieš si zastať svoje?
@beky1813
Je vymyslena, zas nejaky fake profil decka, co sa nudi...
@hnilk0vamaminka ty si matka,ty si rodic,musia platit tvoje pravidla a HNED A OKAMZITE,co budes robit o 5 rokov?ked nezvladnes deti?budes behat po policii a hladat nezvestne decka?Nesranduj,okamzite tvrdý režim

@hnilk0vamaminka otázka:
to bolo fakt počas tvojej strednej?