Mám podozrenie, že moja 17-ročná dcéra má chlapca
Mám 17ročnú dcéru, ktorá cez víkendy chodí domov veľmi neskoro v noci (3 až 4 hodiny ráno). Mám tušenie, že má niečo s chlapcom, lebo mi kolegyňa spomínala, že ju videla nastupovať do auta a snažila sa ich dobehnúť, ale nestihla pozrieť kto sedel za volantom... A ešte k tomu moja dcéra oslovila brata iným mužským menom. Na facebooku žiadneho takého muža nesleduje...Mám sa o ňu báť? Muži sú nepredvídateľní. Poraďte mi ako to mám riešiť. Ona mi nepovie nič, iba sa urazí a buchne dverami že nikoho nemá :(
@beatinka moja tiež,tak isto..ma 17,pomaly dva roky co ma chlapca..Riešila som to presne ako ty,..a hlavne sa rozprávať treba,keď ide s nim,môžu,ale musím vedieť kde a co.Samu by som ju nepustila tarat sa do rána.
@sssamuela mam podozrenie 🤣 načase nie?
Kolegyňa utekala za nimi a nestihla pozrieť kto sedel za volantom??
😭😭😭😭😭😭 Som rada že že takýchto ľudi nemám okolo seba.
Veľmi dobra metóda rozhovor z očí do očí. Tak ale záleží aký vzťah ste si budovali
@sssamuela je skoro dospela aj keby mala chlapca ta s tym uz nic neurobis 😅
@sssamuela to je este v poriadku, moj syncek sa jedneho dna rozhodol tiez si najst chlapca a tak sme mu s mojou ubohou zosnulou dali zopar vychovnych. Berte to tak ze ked si dievča najde chlapca je to lepsie nez aby ste ich nasli spolu ci uz v posteli alebo nocnom bare.
@gertrudaosem toto mi pripomenulo 1 príbeh z rodinných prípadov čo som videla u kámošky. Tá je na tom závislá. Matka dala sledovať svoju dcéru, nech vie s kým sa stretáva
Zaujimave by bolo, keby to auto, za ktorym bezala kolegyna bol Uber 😜 a potom by este podavala hlasenia, ze videla to iste auto, ako donho nastupuju ine slecny... 🙈😀
jj frfr

@sssamuela je smutne,ze sa dcera v 17 boji zdoverot mame s tym,ze ma znamost. Zamysli sa,preco. Ak si na nu vybafla,ze niekto ju videl,tak sa necudujem,ze tresla dverami. Mozno sa s nou nevies rozpravat,ked ti nechce nic povedat. Uz to asi nezachranis,ale skusila by som na nu ist tak,aby pochopila,ze nerobi nic zle,ze je normalne mat aj kamaratov v jej veku a porozpravat sa o ochrane a dosledkoch,ak sa vykaslu na ochranu. Hlavne sa na nu nehnevaj. V 17 mat vztah nie je problem,je to normalne.