Mám pustiť 16 ročného syna na veľkú študentskú párty?
Zdravím mamini. Chcela by som sa opytat- mam doma 16 rocneho syna, ktory sa pyta na tzv. najvacsiu studentsku party s nazvom projekt X v Bratislave. Takto aby bolo jasne- nemam problem ho pustit niekam na nejaku oslavu a podobne zalezitosti, nie som extremne striktna, ale nejaka studentska party s nazvom projekt X v bratislave(co som kukala, uskutocnuje sa pravidelne a chodi tam extremne vela studentov). Nechcem si domyslat, ale aj ja som bola studentka a viem ake nastrahy mozu cihat na takychto diskotekach (hlavne v Bratislave). Poculi ste uz o tejto party?/co by ste robili na mojom mieste?
@ivka225 Ako si dovoľujete nazvať nezaočkovaného hlupákom? A čo taký čo sa nemôže dať zaočkovať? Evidentne máte málo znalostí ohľadne vakcín. Dám vám z rodinnej skúsenosti info, sesternica ktorá bola plne očkovaná vakcínou pfizer dostala coronu delta a bohužiaľ zomrela zdravá žena a dve maličké deti ostali samé. Každý sme si za svoj život zodpovedný sám, či už sa dám alebo nedám zaočkovať. A tvrdiť že zaočkovaný není hrozbou pre spoločnosť, pardón ale je, ale to je na dlhé rozpisovanie
Ja som na takej bola v Bratislave, tešili sme sa s kamoškou ako malé, lebo sme si mysleli že to bude super zurka, malo to taký popis.. Bolo to totálne fiasko, totálna nuda, nič .. Tým pádom tam ani veľa toho nehrozí ale keby ho pustím tak by som išla poňho nech sa netula cestou domov sám
Dobrý deň, určite by som ho samého nepustila, pretoze na party s berú drogy a vsetci spolu spia na záchodoch. Odporúčala by som vam ist s nim ako dozor, pretoxe viete mladý mozog=vypnutý mozog. Užijte si party🤪
@jozefina68 Vsetci spolu sa na zachod urcite nezmestia.
@ivka225 nikoho nezaujima tvoj nazor pani sa pýtala na uplne inu vec
@ivka225 by ste sa čudovali😈

@ivka225 Skus sa mrknut do Anglicka do niektorej z nemocnic,kde lezia plne zaockovani s delta variantom v tazkom stave. Skutocne nechapem,ako to tak vysokointeligentni zaockovani ludia mohli chytit🤔 Vsak vakcina poskytuje podla nasej vlady 100% ochranu,ockovani po styku s nakazenym nemusi ani v karantene zostat,lebo je, citujem najvyssich "chraneny", tak ako sa teda ten delta variant do nich dostal? 🤔 Nejaku statistiku,vypocet k tomuto nemas? Rada si to necham vysvetlit. Lebo teda ak ma ma nieco presvedcit na ockovanie,tak je to ucinnost vakciny.