icon

Mám spraviť prvý krok k bozku?

majk4
22. okt 2025

Dobry den viem ze toto je trochu detinske a trapne ale som zufala potrebujem radu a nie nemam menej ako 15😂 chodievam vonku s jednym chlapcom ktory sa mi neskutocne paci aj ja jemu ale nechodime spolu.. Drzali sme sa uz za rukyy obijmali sme sa ale neviem strasne by som chcela uz pusu ale ani jeden z nas sa k tomu nedokaze odhodlat a vzdy sa na seba len tak pozerame ze by sme aj chceli na pery sa mi pozeral ale nic lebo sa ani jeden nevie odhodlat ako prvy. Mam byt prva ja? Alebo mam pockat na neho? Chce to vobec ked mi ju nevie dat?

modrykolibrik
22. okt 2025

@majk4 Zlatko myslím že to máš jedno 😉 kľudne buď iniciativna

zmrzlinka2021
22. okt 2025

@majk4 a načo toto? Prečo teda ešte nie ste pár?

domkakvet
22. okt 2025

@majk4 tak mozno pri dalsom stretnuti ti ju uz da, ja by som pockala.

anonym_9ba382
22. okt 2025

@majk4 držíte sa za ruky,objímate,chcete sa bozkávať,ale nechodíte spolu😨 a teda čo to je,keď to nie je chodenie

zuzanita1609
22. okt 2025

A je to tvoj prvý takýto "kamarát"? Pretože to by som aj chápala,ale tak ho pobozkaj prvá a uvidíš,ako sa zachová 😉.

madeincssr
22. okt 2025

@majk4 daj mu taku nesmelu mini pusu a zdupkaj 🙃. A dalsie dni ukazu...

mullerova46
22. okt 2025

@majk4 ja som bola prvá čo som dala.pusu a už sme 5 rokov manželia 😁 manžel by sa ešte dlho nevedel odhodlať na nič. Vo všetkom som bola iniciatívna ja prvá. Aj prsteň som si vyberala sama 😅 proste mám strašného introverta a flegmatika a je to najlepšie mať s takým dieťa keďže je väčšinou po ňom 😅

jaja20
22. okt 2025

@majk4 Bože,to je také milé 🙂
Chcela by som sa vrátiť v čase, keď som tiež riešila takéto "problémy"...

vkatush
22. okt 2025

@majk4 my sme presne tak začínali už teraz s manželom 😁 a tiež sme ani jeden nevedeli prinútiť sa do toho "veľkého" kroku. Nakoniec som sa osmelila, šla mu dať pusu, keď sme sa lúčili a on sa mi uhol !!!! Dostal na líce. 🫣
Na druhý deň mi už hneď dal pusu on a komentár s tým, že to chcel urobiť prvý už dávno, no nebol si istý, či chcem aj ja (lebo som mu vravela predtým ako kamošovi, že vzťah nehľadám). A doma si vraj búchal hlavu o stenu, prečo sa uhol. Tak to musel prísť rýchlo napraviť,.kým si to nerozmyslím 😂

ariannazara
23. okt 2025
@jaja20

@majk4 Bože,to je také milé 🙂
Chcela by som sa vrátiť v čase, keď som tiež riešila takéto "problémy"...

@jaja20 presneee normalne mi to chyba take prve drzanie za ruky, prve bozky haahaa😂

oblecenie99
23. okt 2025
@vkatush

@majk4 my sme presne tak začínali už teraz s manželom 😁 a tiež sme ani jeden nevedeli prinútiť sa do toho "veľkého" kroku. Nakoniec som sa osmelila, šla mu dať pusu, keď sme sa lúčili a on sa mi uhol !!!! Dostal na líce. 🫣
Na druhý deň mi už hneď dal pusu on a komentár s tým, že to chcel urobiť prvý už dávno, no nebol si istý, či chcem aj ja (lebo som mu vravela predtým ako kamošovi, že vzťah nehľadám). A doma si vraj búchal hlavu o stenu, prečo sa uhol. Tak to musel prísť rýchlo napraviť,.kým si to nerozmyslím 😂

@vkatush Ja som tak spanikárila, keď som mala dostať prvú pusu na ústa od môjho teraz už manžela (bola to moja prvá pusa na ústa tak všeobecne, ak nerátam nejaké zo škôlky), že som tiež uhla líce. Ale druhé kolo sa už podarilo 😁

unicornlady
23. okt 2025

Môžeš to urobiť prvá.
Alebo ak nechceš byť prvá, môžeš si "nenápadne" vypýtať, že kde máš pusu na dobrú noc :D

sweet20
1. nov 2025

Prazdniny su 😀

lucioques
3. nov 2025

@majk4 Ahoj! Není to detinské ani trapné, úplne chápem, že sa cítiš zmätene. Tieto situácie sú bežné, najmä keď je to prvýkrát, čo si niečo také zažívaš. 😊

Čo sa týka otázky, kto by mal byť ten, kto sa odhodlá ako prvý – je to úplne v poriadku, ak sa rozhodneš byť tá, ktorá urobí krok. Často sa stáva, že obaja sú nervózni a čakajú na druhého, preto sa nič nedeje. Ale ak cítiš, že je to ten správny moment, a že to obaja chcete, môžeš byť kľudne prvá. Tým ukážeš, že máš záujem, a môže to uvoľniť atmosféru.

Nezabúdaj, že každý vzťah je iný, a pokiaľ sa medzi vami cítiš dobre a máte medzi sebou vzájomnú dôveru, pusa by mala prísť prirodzene. A ak je to ten pravý moment, aj keď sa to môže zdať trochu nervózne, bude to príjemné.

Ak sa stále cítiš neisto, možno skúste byť chvíľu ešte viac v prítomnosti jeden druhého, aby ste sa obaja uistili, že je to to, čo chcete. Ale ak to necítiš ako tlaky a máš pocit, že to obaja chcete, neboj sa urobiť krok. 😊

A aj keď sa to nestane hneď, buď trpezlivá – určite príde správny čas.